Şimdi Ara

40' ya da 42' LED TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz araştırdım fakat karar veremedim bugün almayı düşünüyorum ve foruma danışmak istedim. İstediğim özellikler;

hd uydu alıcılı (kanal geçişleri hızlı), usb (hertürlü formatı açan) ,hdmi girişli, full hd 1920x1080, en az gerçek 100hz panelli, sd yayına uygun - sd yayınları da gayet kaliteli gösteren, renk sorunu - lag sorunu vs. olmayan, parasını hakeden 40" yada 42" boyutunda akıllı-3D'li ve normal olmak üzere iki tür televizyon önermenizi rica ediyorum. Bizzat alıp kullanan ya da tecrübe eden,bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Marka olarak öncelikle Samsung,LG olmadı Philips.

1700TL civarına kadar çıkabilirim. Fiyatını karşılayan hakkını veren televizyonları önerin lütfen.

bir dehttp://www.kliksa.com/urun/samsung-40h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-tv-2-gozluk/902047337 hakkında yorum yaparsanız ayrıca memnun olurum.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigulipap -- 12 Nisan 2015; 15:10:43 >

• up
  • Kliksa sağlam bir site yaptığım alışverişlerde bi sıkıntı yaşamadım belirttiğin ürünün 48 inçini arkadaşım kullanıyor çok güzel bi tv sd yayın 48 inç de pek tatmin edici değil bir HD kanal kalitesi yok , HD yayınlar süper diyebilirim ama 40 inçinde sd için yeterli olacağını düşünüyorum 640x480 görüntü fazla bozulmayacaktır dayımın 32 inç Beko Tv'si var 1366x768p çözünürlükte sd yayını Tv'si çok güzel gösteriyordu sd yayın en iyi 32 inç 720p LCD tvlerde daha güzel göstermekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 12 Nisan 2015; 19:04:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buldum buymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigulipap -- 12 Nisan 2015; 19:22:27 >
  • Bildiğim kadarıyla h6470 de tek uydu h6500 da çift uydu var

• quote:

Orijinalden alıntı: cigulipap

buldum buymuş

Evet :) evde misafirler var hemen yanıt yazamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    22" DVB-S li tv var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aklıma takılanhttp://www.kliksa.com/urun/samsung-40h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-tv-2-gozluk/902047337 aldım inşallah memnun kalırım

teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.