bu kasanın yan taraflarında yazan gri kısımlardaki xclioyazılarını siyaha boyayacagım. acaba nasıl bir boya onerirsiniz? sprey olarak? farkı var mıdır? şu olsa iyi gider diyebileceğiniz...
guzel iş fb yeter
quote:
Orijinalden alıntı: kılıçaziz
guzel iş fb yeter
teşekkürler
@ ortasına da hardiske bağlı iki kırmızı led daha ekledim. normalde kırmızı yanarken hardiskten veri okumaya başlayınca diğer kırmızılar hardiske bağlı oalrak yanıp sönüyor.
hocam çok ilgimi çekti; mesela bende kasanın içine kafama göre ışık takıp bu şekilde bağlasam acaba yanıp sönermi hdd ye bağlı olarak? yoksa çok fazla led yada ışık işi bozarmı acaba? senin yaptığın ile bilen arkadaşlarda yardımcı olur umarım,
bu arada 40 tl ye süper fiyata bulmuşsun kasayı valla kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: rozek
@ ortasına da hardiske bağlı iki kırmızı led daha ekledim. normalde kırmızı yanarken hardiskten veri okumaya başlayınca diğer kırmızılar hardiske bağlı oalrak yanıp sönüyor.
hocam çok ilgimi çekti; mesela bende kasanın içine kafama göre ışık takıp bu şekilde bağlasam acaba yanıp sönermi hdd ye bağlı olarak? yoksa çok fazla led yada ışık işi bozarmı acaba? senin yaptığın ile bilen arkadaşlarda yardımcı olur umarım,
bu arada 40 tl ye süper fiyata bulmuşsun kasayı valla kolay gelsin
@rozek mesela bende kasanın içine kafama göre ışık takıp bu şekilde bağlasam acaba yanıp sönermi hdd ye bağlı olarak? yoksa çok fazla led yada ışık işi bozarmı acaba?
ben hddden çıkan kablolara iki ek yaptım iki led bağladım, tabi dirençli şekilde, direk bağlarsan yakarsınledleri yanmıyor. denedim çünkü :) ne kadar fazla köprü yaparsan o kadar fazla ışık yanar.bence hiçbir sıkıntısıolmaz bilakis daha güzel gözükür. ben şimdi hddye bağladığım ledleri çoğaltıp kasadaki diğer ışıklandırmalara eklemeyi düşünüyorum.
teşekkür ederim, bende arabalara takılan ledlerden var ve direnç olmadan 5 yada 7 yada 12v bağlasamda sayıya bekmaksızın yanıyorlar, bende ekseri 7v yada 5v bağlıyorum, o halde dediğin gibi bir deneyeyim; çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için
Rica ederim yardımcı olabildiysem...
Güncel
Normalde bayağı pahallı bi kasa 40 Lira iyi almışsın
evet aynen öyle.en ucuzu şu anda 265 TL'den satılıyor internette.
Ön fanı uzay aracını andırsada :D yan araflar süper olms ama tek renk led kllanmısın 1 renk daha kullansaydın benc e daha hos bir görünüm olabilirdi ellerine sağlık...
valla para teklede yetti hocam.yoksa dediğin aklımdaydı olmadı yani :)
Biraz daha özenli daha güzel bir iş cıka bilirdi ama birdaki sefere
ilk çalışmam bidahaki sefere daha iyisi olur inşallah