Şimdi Ara

40 tl verip 1 senelik Hotspot shield ELİTE ( paralısı) aldım VPN hızı müthiş. AVEA ile CEPTEN ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 tl verip 1 senelik Hotspot shield ELİTE ( paralısı) aldım VPN hızı müthiş. AVEA ile CEPTEN ALDIM diğer operatörler ile de alınabiliyo. Normalde yurtdışı ürünü ama böyle bi hizmetleri var.Şu an tüm sitelere sınırsız giriyorum ve de yasaldır ve en güvenilir VPN dir. adminler bunu dikkate alsın. Adresi:

http://hotspotshield.com/

yasaklardan önünüzü açmak ve de güvenli internet için artık şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 6 Nisan 2012; 19:23:49 >

• Bir ping testi yapabilir misin rica etsem?İstanbul ile.
  • Nasıl yapılıyo ping testi dostum?
  • Ulan internet için ayrı internette gezinmek için ayrı para verecek duruma düştük.
  • Aylığa bölersek 3 liraya filan denk geliyo en azından çok pahalı değil vpn'ler :)
  • Boşa verilmiş bir para değil kesinlikle. Öncelikle hayırlı olsun. Ben free kullanırken down hızım 100 kbps idi bir download testi yapıp bizi bilgilendirirsen makbule geçer.
  • http://www.speedtest.net/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce hızını download managerla test ettim 900 kbps ile çekebiliyosunuz. yani nerdeyse tüm hızınızı kullanmanıza izin veriyo full sürümü
  • Mesela Şu anda hiç takılmadan BJK Karabük maçını izliyorum.
  • süperonline misin acaba hocam ?
  • onun yerine log tutmayan daha hızlı ve ucuz vpn alabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

onun yerine log tutmayan daha hızlı ve ucuz vpn alabilirdin.

hangisi varki hocam odeme kolaylıgı olan ?
  • smile adsl ile xxx sitelere giremesem bile

40 tl verip 1 senelik Hotspot shield ELİTE ( paralısı) aldım VPN hızı müthiş. AVEA ile CEPTEN ALDIM

upload hizi yerlerde orasi ayri :D youtube da hd videolari takilmadan izleyebiliyorum download hizi 800 un altina dusmuyo pek
  • İnternetin kac mbit
  • Yav internet hızını bırak sen pingin kaç ms olduğunu söyle. Ben bedava versiyonunu kullanıyorum hotspotshieldın. Çok fazla işim olmuyor ama çok rahat yetiyor.
  • Şimdi olsa da alsak :( yıllık 540tl nedir abi.. (konu hortlatmak yasak değildir umarım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.