Bildirim
40 SEANS OKYANUS YAYINLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiziki oğreticidir başlangıç seviyesi veya biraz ustuysen tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu okyanusun fizik bio kimya soru bankalari nasil bi bilginiz var mi bende konu acacaktim daha bununla ilgili
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fizik Okyanusun hem 40 seansı hem normali var.40 seans basit ama oğretici normal okyanus orta seviye ve kaliteli bir kitap.Hocamız birde hız ve renk aldırmıştı.Onuda inceleyebilirsin.
matematik nasıldır hocam tavsiye edermısınız benım mat cok sıkıntı bır turlu olmuyor ılk once bundan calısıp sonra fem sımetrıye gecmeye nıyetım var. -
Valla ygs mat hakkında bir bilgim yok.Ant mattan sonra eksen sb alabilirsin..Sonrada esen sb yardırırsın.
okyanus un kendi sitesinde akıllı öğretim diye bir yer var orda tüm kitapların pdf si ve çözümü var kendin bakıp karar verebilirsin.
bende fizik soru bankası var şahsen ben beğenmedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X