Şimdi Ara

40' SAMSUNG LE A656 MI? YOKSA 42'PFL 7433 MÜ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vay canına.sizleri satıcı yönlendiyor ha.sizin gözünüzüdemi görmüyor.çok komik ya.
  • Al bendende o kadar

Fosforla renk verildiğini de ilk defa duydum.Acaba lcd yi açıp içine bakmışlarmı fosforu nerde nasıl görmüş

quote:

Orjinalden alıntı: delomar

vay canına.sizleri satıcı yönlendiyor ha.sizin gözünüzüdemi görmüyor.çok komik ya.

• 1.Satıcılara kesinlikle güvenmem ya bilmezler ya sallarlar yada karının yüksek oldugu ürüne yönledirirler....

2.Fosfor olayını açıklasın birileri samsung mesela yeşil için fosfor kullanıyorda philips yaprağın klorfilinimi kullanıyor Nasıl doğal yani... Evet bir panel için gerçek rengi bilmek önemli ama manuel kalibrasyonla dogallığı yakalamak dahada önemli bunu sen yapacaksın ki samsunngdada philips tede bu mümkün...

Yanlış anlasılmasın philips te kağıt üzerinde güzel duruyor ama bir şey tartışılacaksa fosfor gibi bir elementi bile bahane etmemek gerekir... Ayrıca fosfor yapraktan pahalıdır
    Ben samsungun siyahta ki ve hareketli sahnelerdeki başarımına hayran kaldım toplam özellikler olarak benden 9/10 aldı...Philips hiç bakmadım o sebeple kıyaslama yapamayacam...
    Bence gözünüze güvenin teknik verililer iyidir güzeldir kesinlikle değerlendirin ama gözleriniz karşısında satıcının dedikleride teknik verilerde hikayedir...Mesela ben siyah görüntülerde arka ışığı hissetiğim an o panele bir daha bakmıyorum tabiki bu tercih meselesi bir başkasını dikkatini bile cekmez

• satıcı yönlendirdi dediysek salak değiliz herhalde,ayıp oluyo delomar...ikisi yan yana görüntüsü philipsin daha iyiydi. ikisini de kapattığında philipsin ekranı mat iken samsung'unki parlıyordu. ikisinin tüm özellikleri nerdeyse aynı, fullhd,100hz,vs.... tepki süresi philipsin daha kısa,renkler canlıydı. üstelik philips 250 ytl daha ucuzdu...nesi komik anlamadım kardeş.
  • Yabancı siteler göre Samsung gayet iyi puan almış gözüküyor. İki sitede de editörün seçimi olmuş

http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40A656/Conclusion.htm
    http://www.lcdtvbuyingguide.com/samsung-lcd-tv/samsung-lcd.html
  • Evet arkadaşlar bende bu 40" LE656A lcd tv yi mavi bilgisayar dan 24 kasım kampanyasıyla aldım ve 2 saat önce kargo adresime teslim etti... teslimat esnasında kargoya imza atmazdan önce ölü pixel fiziksel kontrolünü yaptım ve çok şükür ölü veya saçmalayan pixel yok, mal sağlam

DVI to HDMI kablo ile pc ye bağladım. Desktop, 720p ve 1080p mkv dosyalarını denedim. Şimdilik izlenimim süper ki bu tv yi çok begenmiştim aylardır fiyat olarak takip ediyordum... Satın almak isteyenlere yansız ve tarafsız olarak tavsiye edebilirim... Evdekiler bile görüntüsü için çok iyi dediler. Tasarım harika ve çok şık duruyor... İlk izlenimlerim bunlar biraz daha kurcaladıktan sonra yazarım... Sorusu olan olursa burdan cevaplaya bilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbsahan -- 26 Kasım 2008; 15:42:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

Evet arkadaşlar bende bu 40" LE656A lcd tv yi mavi bilgisayar dan 24 kasım kampanyasıyla aldım ve 2 saat önce kargo adresime teslim etti... teslimat esnasında kargoya imza atmazdan önce ölü pixel fiziksel kontrolünü yaptım kontrolünü yaptım ve çok şükür ölü veya saçmalayan yok mal sağlam

DVI to HDMI kablo ile pc ye bağladım. Desktop, 720p ve 1080p mkv dosyalarını denedim. Şimdilik izlenimim süper ki bu tv yi çok begenmiştim aylardır fiyat olarak takip ediyordum... Satın almak isteyenlere yansız ve tarafsız olarak tavsiye edebilirim... Evdekiler bile görüntüsü için çok iyi dediler. Tasarım harika ve çok şık duruyor... İlk izlenimlerim bunlar biraz daha kurcaladıktan sonra yazarım... Sorusu olan olursa burdan cevaplaya bilirim...

hayırlı olsun.zaten gören göz kılavuz istemez.

• Delomar teşekkur ederim...
    Bu cihazın FW sinin güncel olup olmadıgını nasıl ögreneceğim...
  • quote:

Delomar teşekkur ederim...
    Bu cihazın FW sinin güncel olup olmadıgını nasıl ögreneceğim...

bilmiyorum ama aldığın yere sorsan bilmezlermi.
  • Yansıma problemin yoksa 40A656 almanı tavsiye ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 26 Kasım 2008; 17:29:24 >
  • Bende philips alacaktım vatanda satıcı beni samsunga yönlendirdi kesinlikte samsung iyi dedi 50.000 kontras diğeri 30.000 bende a656 aldım bakalım inş pişman olmam
  • Demolar kullanma klavuzunda yazıyor DTV de iken sistem menusu ile ögrenebiliyormusuz... Ve benim FW 1016 yani güncelleme gerekecek...

NFS Undercover 1920X1080 çözünürlükte oynadım mukemmel ötesi bir his

100Hz Motion Plus HD filmlerde kesinlikle işe yarıyor...

Üniversiteli parlama gibi bir problem yok hatta güneş ışıgının bol miktarda içerde oldugu odamda bugün ve yanındada benim eski Samsung 226BW monitorume kıyasaladım ki o parlak ekran değil. 22" monitorumde günes ısınları görüntüyü tamamen kapatırken 656A da çok rahat bir izleme sunuyordu... Plazma halt etmiş dedim resmen... Hatta yatay gelen ışınları yasıtarak ekran yüzeyinin ışımasını engelliyor diye düşündüm...

Bu arada DVI to HDMI kullanılacaksa "HDMI in 2" kullanılması gerekiyormuş ki buda ekran ölceklendirmesinin 4x4 lük ayarlanmasını sağladı...

Çekinmeyin alın arkadaşlar bu tv canavar Hele DVI to HDMI la bagladım HDTV 720 ve 1080p mkv lerde ihya oldum...

• quote:

Demolar kullanma klavuzunda yazıyor DTV de iken sistem menusu ile ögrenebiliyormusuz... Ve benim FW 1016 yani güncelleme gerekecek...

NFS Undercover 1920X1080 çözünürlükte oynadım mukemmel ötesi bir his

100Hz Motion Plus HD filmlerde kesinlikle işe yarıyor...

Üniversiteli parlama gibi bir problem yok hatta güneş ışıgının bol miktarda içerde oldugu odamda bugün ve yanındada benim eski Samsung 226BW monitorume kıyasaladım ki o parlak ekran değil. 22" monitorumde günes ısınları görüntüyü tamamen kapatırken 656A da çok rahat bir izleme sunuyordu... Plazma halt etmiş dedim resmen... Hatta yatay gelen ışınları yasıtarak ekran yüzeyinin ışımasını engelliyor diye düşündüm...

Bu arada DVI to HDMI kullanılacaksa "HDMI in 2" kullanılması gerekiyormuş ki buda ekran ölceklendirmesinin 4x4 lük ayarlanmasını sağladı...

Çekinmeyin alın arkadaşlar bu tv canavar Hele DVI to HDMI la bagladım HDTV 720 ve 1080p mkv lerde ihya oldum...

geçen sene plazma alırken bu panel yoktu .oturma odasındaki şişman kadın bir teklese hemen alıcam bu paneli ama hala taş gibi duruyor.neyse bir ara bakıcaz.bu arada benim q 91 de harbi canavardır yani.üstüne plazma tanımam.

• vlkn.fb
    fenerli arkadaşım bi fenerli olarak...bu iki ürün arasında ki tercihin samsung 40a656 olsun.samsung dünyada panel üreten firmalar.göüntü ve dizayn olarak çık daha iii.kontrastı yüksek.tepkime süresi düşük tasarımı yüksek.paneli ii daha ne olsun ....guiza samsung tan şaşma...hadi hayırlısı...
  • az önce bizde media markttan 1999 tl ye teşhirde son kalan 40a656 yı aldık.
    teşhir urunu olduğu için o fiyattan verdiler.
    bu ürün 6 seisinin 2008de cıkan urunu yeniseriler b serisi diye geçiyor,
    b serisinde aynı urunden 600 tl daha ucuzdu.
    içime en çok sinen cihaz buydu. 14 gun içinde para iade alabileceklerini söylediler.
    inş. hayırlısı olur :)

özellikler

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE40A656-LCD-TV,5017.html

SAMSUNG LE40A656 LCD TV
    PANEL
    Ekran Boyutu 40 inch (102 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 50.000:1
    Renk EU-Multi (PAL, SECAM-B/G, D/K, I, I/I, L/L)
    Sistem Digital Natural Image Engine PRO (DNIe PRO)
    Panel Ultra Clear Panel
    Tepki Süresi 4 ms
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080p
    PC Sinyal Algılama 1920x1080p
    Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
    High Definition Full HD
    GİRİŞ TERMİNALLERİ
    Tuner Var (1 Adet)
    Component Var
    Usb 2.0 ( Wiselink ) Var
    Scart Var (2 Adet)
    HDMI Var (4 Adet)
    PC Giriş Var (D-sub 15pin)
    PCMCIA Var
    S-Video Var
    Composite Video Var
    RS232 Var ( Service Only )
    Optik Ses Çıkışı Var
    ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    Kulaklik Çikisi Var 3,5 mm
    Audio Out Var (LR)
    Audio Out Var (Optik)
    EXTRA ÖZELLİKLER
    Full HD Var
    Wide Colour Enhancer 2 Var
    LCD 100Hz Motion Plus Var
    16-Bit işlemci Var
    Movie Plus 100Hz Var
    Picture in Picture Var ( Tek Tuner )
    Ultra Clear Panel Var
    Colour Gamut EU Multi System
    Wiselink (USB 2.0) Var
    Backlight CCFL
    Digital Natural Image Engine PRO (DNIe PRO) Var
    1080 24p Real Movie Var
    Crystal Design Var
    Anynet-(HDMI-CEC) Var
    HDMI Version 1.3
    DVB-Tuner Var
    Entertainment Mode 4 mode
    Sleep Timer Var
    Teletext Var (1000 Sayfa)
    Clock Var
    On&Off Timer Var
    Auto Channel Search Var
    Auto Power Off Var
    On Screen Display Var
    Auto Volume Leveller Var
    SES
    Hoparlör 20 W (10W+10W) (L,R)
    Stereo Var (A2 / NİCAM)
    Surround SRS Trusurround
    Speaker Var (Down Firing)
    5 Ses Modu Var
    ENERJİ
    Stand by <1 W
    Çalışırken 240 W
    AĞIRLIK
    Ağırlık 17 kg
    BOYUTLAR
    Genişlik 998 mm
    Yükseklik 638 mm
    Derinlik 83,4 mm
    Renk Rose Black
    AKSESUARLAR
    Uzaktan Kumanda Var TM98A
    Enerji Kablosu Var
    Masa Üstü Ayak Var (20 derece dönebilen)
    TASARIM
    Tasarım Crystal Design
    GARANTİ
    Garanti 2 Yil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 30 Ağustos 2009; 16:13:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.