Şimdi Ara

40 METRE CAT5 ETHERNET KABLOSU LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40 metre CAT5 Ethernet Kablosu UTP Lazım

20 Metre Olarak 2 ye bölünmüş 2 ucuda yapılı olarak alabilecegim yada tüm 40 metre de olabilir elinde Ankaradan elden teslimat alabilecegim arkadaş veya Dükkan varsa bilgilendirseniz sevinirim ...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezxy -- 11 Aralık 2010; 23:12:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• her bilgisayarcı yada elektrikçi satar bu kabloyu konu açmana gerek yok bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke
    her bilgisayarcı yada elektrikçi satar bu kabloyu konu açmana gerek yok bunun için

kardeş varda adamlar 305metrelik kutu olanlarla aynı fiyatlara veriyorlar ya ondan sırf buraya açtım bugun bulundugum bölge her elektrikçi bilgisayarcı olsun hepsine sordum 35 40 tl den aşagıya söyleyen yok istanbul falan buldum oralarda fiyat 16 20 tl aşmıyor ondan kargo parası ve havale üçreti falan girince şişiyor da yinede 35 40 tl vermek biraz enayilik olur neredeyse 50 60 tl 305 metre almak var belki arkadaşlarda elinde hazırda vardır diye bi sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezxy -- 11 Aralık 2010; 23:18:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanın altına yazayım bende, CAT6 olanını da ben arıyorum,duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jezxy

quote:

Orijinalden alıntı: shanke
    her bilgisayarcı yada elektrikçi satar bu kabloyu konu açmana gerek yok bunun için

kardeş varda adamlar 305metrelik kutu olanlarla aynı fiyatlara veriyorlar ya ondan sırf buraya açtım bugun bulundugum bölge her elektrikçi bilgisayarcı olsun hepsine sordum 35 40 tl den aşagıya söyleyen yok istanbul falan buldum oralarda fiyat 16 20 tl aşmıyor ondan kargo parası ve havale üçreti falan girince şişiyor da yinede 35 40 tl vermek biraz enayilik olur neredeyse 50 60 tl 305 metre almak var belki arkadaşlarda elinde hazırda vardır diye bi sordum

derdinde amma büyükmüş

sana sevdiğim bir bilgisayarcıdan link veriyorum

http://www.dkbilgisayar.com/asp/product/26965/PRIGE-RJ45-20-MT-ETHERNET-KABLO&view=2

http://www.dkbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?lsort=5&lsdir=1&group=PRIGE&groupref=1536&Page=3

ptt kargoyla fazla bir ücret tutucağını sanmıyorum - yada dk bilgisayarın anlaşması vardır bir firmaya görüşmeni tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.