Şimdi Ara

40 level Force Archer nerde skill kasar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşalr 40 level oldum.Skiller Regular 10/63 en az expert yapana kadar skill kasmayı düşünüyorum.
    Ama nerde?Hangi skillerle?Nasıl? Bunalrı bilmiyorum.Premium yok.

Bota da bırkabilirim arasıra...

• cool time ı düşük skiller (FA skillerini bilmediğim için) ile sana gri yada koyu sarı görünen canavarlarda kasabilirsin
  • bak bence sen benim taktiğimi uygula skillde kascaksın lvl da(sadece skill kasmak istiyorsan uygulama)regular skillerini ya da eğer istersen ilk skilleri kullanacaksın deserte git orda mumylerin oraya bak lug queen diye bir yaratık var bu yaratıkları 50 lvl olana kadar kes sonra bm görevini yap

daha sonra green e git ağaçların orda 1 lvl skilleriyle kas kasabildiğin kadar(en başta biraz zorlanacaksın çünkü çok vuracaklar ama potun var unutma güçlü potlardan al)

orada 60a kadar kas ezik skillerle sonra mağara var bir tane oraya gir sineklerin queeni var onlardan kes böyle 70 lvl ol(bu biraz uzun sürecektir sabret) sonra bir bakmışsın a.master ya da g.master olmuşsun

adept seti sakın unutma ayrıca 1 lvl skillerini lvl 9 yap

sana tavsiyem önce biraz combo çalışması yap sonra devam et çünkü skilleri combo ile vurmalısın(eğer daha hızlı skill kasmak istiyorsan)

40 lvlda lug queenleri nasıl keseceğim diyorsan vur kaç yap ben 40dan 50ye kadar orda kasmıştım

unutmadan bende f.a yım

neyse bu kadar yeter heralde

edit: skill ranklar senin kasmana bağlı sadece masterda olabilir a.expertte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 3 Mayıs 2008; 22:25:05 >

• @PaRTy_TiMe
    Saol benimde F.A war bu bilgilerdien faydalanabilirim 37 lwlimeline sağlık iyi anlatmışsın
  • önemli değil boşunamı okdr cabal oynadım :D gerçi sonra f.a mı sattım ama olsun :))
  • Adam akıllı görevlerini yap 50-60 lvl a kadar, üzerinde adept setin olsun. Sonradan ağaçlar az vurmaya başlarlar zaten, orada kasarsın skilini. Kovalayan yok, 2-3 lvl sonra kassan öldürmezler. 95 olmadan magic i trans yapıp tüm upgrade leri almış olmaya bak, nedeninin ırk seçimi veya yeni map ile hiçbir alakası yok. 95 olunca anlarsın sen zaten ama, oyunda isim yapmak, belki de en iyilerden olmak istiyorsan, tek yolu 95 lvl görevlerini yapmaya başlamadan tüm upgradelerin ve skillerin tamamlanmış olması. Skile ve upgrade e 95 ten sonra para yatırman, bitişin anlamına gelir sadece.

Ha bende belirteyim bari herkes birşeyler demiş, 136fa, 140fb, 134bl, 118fs, 120wa var oynayabildiğim, fs dışında hepsi de patchten önce elle kasılarak dual oldu.

• agala riyi güzelde benim üyeliğim yok ve alamıyorum biri alabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağaçlarda kastım.Üstüme full aedpt +2 esyalar vardı. Gerce regulardan expert olana kadar 9 level atladım ama olsun

Saolun bilgiler icin...
  • bu adeptler ne oluyo yaw srodaki soslar gibimi?biraz saçma bi soru oldu değerli bişeyler olduğu bellide ne özelliği war cözemedim? adı mor yazıyo bide +2+3 itemlerin özelliği war sanırsam başka ne güzelliği war bu itemlerin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Rambo

bu adeptler ne oluyo yaw srodaki soslar gibimi?biraz saçma bi soru oldu değerli bişeyler olduğu bellide ne özelliği war cözemedim? adı mor yazıyo bide +2+3 itemlerin özelliği war sanırsam başka ne güzelliği war bu itemlerin?

Bu itemler craft itemler(SRO'da mavi isimli itemler gibi diyebiliriz).Oyuncular kendileri yapıyorlar.
    Adept itemler skill exp verir fazladan ve bu sayede daha hızlı skill kasarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 18 Mayıs 2008; 22:13:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: simurg

quote:

bu adeptler ne oluyo yaw srodaki soslar gibimi?biraz saçma bi soru oldu değerli bişeyler olduğu bellide ne özelliği war cözemedim? adı mor yazıyo bide +2+3 itemlerin özelliği war sanırsam başka ne güzelliği war bu itemlerin?

Bu itemler craft itemler(SRO'da mavi isimli itemler gibi diyebiliriz).Oyuncular kendileri yapıyorlar.
    Adept itemler skill exp verir fazladan ve bu sayede daha hızlı skill kasarsınız.

peki nasıl yapılıyor bu itemler ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necron

quote:

Orjinalden alıntı: simurg

quote:

peki nasıl yapılıyor bu itemler ?

craft ve oda lvl 50 den sonra alınıyor hiç uğraşma derim direk 100k 150k dan al derim pazardan

• üstündekilerin adept olduğu nasıl anlaşılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemaxx

üstündekilerin adept olduğu nasıl anlaşılıyo

anlayamazsın görünüşünden ama +2 +3 olduğu için azda olsa parlar öyle anlayabilirsin yakından bakarsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

Adam akıllı görevlerini yap 50-60 lvl a kadar, üzerinde adept setin olsun. Sonradan ağaçlar az vurmaya başlarlar zaten, orada kasarsın skilini. Kovalayan yok, 2-3 lvl sonra kassan öldürmezler. 95 olmadan magic i trans yapıp tüm upgrade leri almış olmaya bak, nedeninin ırk seçimi veya yeni map ile hiçbir alakası yok. 95 olunca anlarsın sen zaten ama, oyunda isim yapmak, belki de en iyilerden olmak istiyorsan, tek yolu 95 lvl görevlerini yapmaya başlamadan tüm upgradelerin ve skillerin tamamlanmış olması. Skile ve upgrade e 95 ten sonra para yatırman, bitişin anlamına gelir sadece.

Ha bende belirteyim bari herkes birşeyler demiş, 136fa, 140fb, 134bl, 118fs, 120wa var oynayabildiğim, fs dışında hepsi de patchten önce elle kasılarak dual oldu.

eee o zaman ben bitmişim 95 lwl de soyulmuştum bütün itemlerim gitti sadece adept set kaldı şu an 97 lwl im upgrade skillerim hala g.master comp de magic rank/trans oldu ama sadece comp. daki atak skilini alabildim para yok şu an 97 lwl de sadece adept setim var upgrade skilleri tamamlanmadı magix atak skilleri tamamlanmadı ben bittim mi yani şimdi oyunumu bırakayım bi yardım edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.