Şimdi Ara

40 inç 100 HZ TV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an için evimde bir TV ihtiyacım var, 40 inç ve paneli gerçek 100hz olan bir TV arıyorum ama internetteki kaynaklar Hz konusunda hep yanıltıcı durumda. USB HDD ile gezip FHD Deadpool'u oynatmalarını istediğimde 50hz TVlerin hepsi rahatsız edici şekilde görüntü veriyor, gölge vs gibi. Misafir odasında olacak bir TV, süper de olmasına gerek yok fakat yine de almışken 100hz olsa çok daha iyi olur. Yaklaşık 10 sene önce aldığımız TV bile 100hz idi ve uygun fiyatlıydı, şimdi hiç bulamıyorum. Bütçe 2000TL, 3 haftadır arıyorum bulamadım. Philips Android TV yi bir yakınım kullandı, TV devamlı takılıp kapanıyor, cevap vermiyor, açılmıyor vs. o yüzden özellikle Philips ve Android TV lere uzağım. Smart TV olması da hiç önemli değil, Apple TV ile kullanacağım, uydu alıcılı da tercihim. Biraz fazla oldu ama varsa aklınıza gelen söyleyin lütfen :) Teşekkürler

• Bir satıcı bana 40 inch civarı tvlerde sadece 43pus6501 Philips in gerçek 100hz olduğunu söylemişti. Ama android olduğu için sorunlar varmış.
    Sony 40w805c de 100hz diye duydum ama uhd değil fhd imiş.
    Bir de 2015 model samsung 40ju6570 veya ju7000 li modeller 100hz diye biliyorum.
    Ben de 40 inch 100hz uhd TV arıyorum ama bulamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    32-40 inch televizyon önerisi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.