arkadaşlar 40 gün kaldı ygs ye ben nasıl bir yönetem izlemeliyim suan en fazla 300 yapabildim nasıl yükseltirim bi 20 puan kadar daha lütfen yardımcı olun hergün birtane deneme çözsem(fem 11li)var ne yapabilirim lütfen bana yardımcı olun sözelciyim bu arada çok sıkı tutucam bu 40 günü yardımlarınızı esirgemeyinn
Fem 9 lu daha Zor ve daha cok bilgi öğrenirsin yapacagın şey her gün paragraf vs çöz ve dil bilgisini bitirmeye calış coğrafya olarak iç dış kuvvetler iklim bunlara özellikle bakmalısın matematikte problemleri tam anlamıyla bilsen yeter yada paran var ve Ankaradaysan seminere gitmeni öneirirm
rakadaşım bende bugün fem 9 lu aldım ama sonradan güvernder mi alsaydım diye düşündüm sanki güvenderin matematiği daha zor gibi sence
quote:
Orijinalden alıntı: _GuMmY_
Fem 9 lu daha Zor ve daha cok bilgi öğrenirsin yapacagın şey her gün paragraf vs çöz ve dil bilgisini bitirmeye calış coğrafya olarak iç dış kuvvetler iklim bunlara özellikle bakmalısın matematikte problemleri tam anlamıyla bilsen yeter yada paran var ve Ankaradaysan seminere gitmeni öneirirm
izmirde oturuyorum hergün bi deneme çözücem ve coğrafyadan da iç ve dış kuvvetlerin özelliklerine bakıcam az çok problemlerdende yapsam olurmu yani
quote:
Orijinalden alıntı: ekin256
rakadaşım bende bugün fem 9 lu aldım ama sonradan güvernder mi alsaydım diye düşündüm sanki güvenderin matematiği daha zor gibi sence
quote:
Orijinalden alıntı: elvan1993 arkadaşlar 40 gün kaldı ygs ye ben nasıl bir yönetem izlemeliyim suan en fazla 300 yapabildim nasıl yükseltirim bi 20 puan kadar daha lütfen yardımcı olun hergün birtane deneme çözsem(fem 11li)var ne yapabilirim lütfen bana yardımcı olun sözelciyim bu arada çok sıkı tutucam bu 40 günü yardımlarınızı esirgemeyinn
Ekin fem 9lu zor iyidir sonradan güvender 12 li alırsın
Elvan evet aynen öyle yapmaya çalış netin artar
peki eğer sayısalsan fiziğe nasıl çalışıyorsun şu 40 günde fizik netlerimi nasıl 10 felan yükseltebilirim