Şimdi Ara

40 Gün Kala Hangi Kaynaklar Bitmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
4
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda bölüm denemeleri, Fem 5 Hamle, Körfez 6X6 falan var şimdilik bir de eksik konuları pekiştirmek tabiki.

Özellikle bölüm denemeleri konusunda kararsızım hangi yayın ve branşlar diye.

Siz neler bitirmeyi düşünüyorsunuz, tavsiyeleriniz neler?

• Takip.
  • güvender fizik,kimya,bio,geometri birey mat,fizik fem konu anlatım türkçe, sıradısı analiz paragraf + kapsül ve ygs denemeleri bitirmeyi düşünüyorum kapsül ve deneme için önerisi olan varmı?
  • Bölüm denemeleri Fem Körfez Birey Karekök falan var mesela ama en fazla birer tane bitirebilirim mesela her branştan şahsım adına o yüzden seçimi iyi yapmalıyım. Hele Sosyal falan çözsem mi çözmesem mi diye düşünüyorum. Şu NTnin 3 al 2 öde kampanyasından 3 deneme kitabı alabilirim bakalım tavsiyeleri bekliyoruz.
  • fem 8 li deneme den sonra yine fem mi yoksa başka bi yayınevi mi öneririsiniz? uğur nasıldır mesela?
  • konuya fazla ilgi olmamış sanırım
  • Her gün deneme
    Son 47 yılın çıkmış Fen soruları
    11 Hamlede YGS
    Körfez 6x6
    Dil bilgisi.

Ek olarak konu çalışacağım. Hedef 450+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

Her gün deneme
    11 Hamlede YGS
    Körfez 6x6
    Dil bilgisi.

Son 47 yılın çıkmış fen soruları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuisudra.

quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

Her gün deneme
    11 Hamlede YGS
    Körfez 6x6
    Dil bilgisi.

Son 47 yılın çıkmış fen soruları

Fenden iyi bir şeyler yapmak lazım. 30 civarında dolanıyorum, sinir katsayım arttı son günlerde.
  • son 47 yil mat cikmis sorular, fem altili onlu denemeler, mat fen brans denemeleri kapsul olandan ama sozel icin ne yapabilirim arkadaslar fikir verirseniz sevinirim cografyayi full yapmam icin simetri onerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bence mattan kapsul cozme ben gecen yıl cozmustum cok gereksızdı bana gore. cıkmıs soruları coz ve alese bak onun matlarıda ıyı yanı yorum problemlerı falan sormuslar guzeldı
  • fem kapsül bütün branşları çözecem.fem 10lu deneme ve zaman denemeleri.sınava yakın da çıkmış soruları deneme şeklinde alıp çözecem.körfez son provayı çözenler varsa yorum yapabilir mi haftaya almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha ben yeni başlıyacagım ...
  • fem 6 lı 8 li zaman denemeleri + fem fen kapsül 25 li =) eksen ygs seti =) tabi bunların hiçbiri olmayacak sadece plan olarak kalacak o ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.