Şimdi Ara

&&--40 gb sistem yüklenmiş hdd aranıyor temiz--&&&&

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elinizde varsa takaslık veya satılık alacam sistemi kurulması gerek bi arkadaşa gönderecem çünkü

muhammetseyhan08@hotmail.com

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İyi günler,

Dostum sistem kurulu Hdd arıyorsan bir problemin olacak , sistem yüklenirken tüm donamınlar gibi anakartta kendine göre sürücüler yükler. Özetle benim bilgisayarıma takıp sistem kurduğum Harddisk senin makinanda problem yaratabilir. O nedenle en iyisi sistemi üzerinde kurmek. Tabi 2. bir işle uğraşmayı sevmiyorsan.
  • arkadaş haklı ancak sistem p3 ise sorun omaz

quote:

Orjinalden alıntı: qwerty72

İyi günler,

Dostum sistem kurulu Hdd arıyorsan bir problemin olacak , sistem yüklenirken tüm donamınlar gibi anakartta kendine göre sürücüler yükler. Özetle benim bilgisayarıma takıp sistem kurduğum Harddisk senin makinanda problem yaratabilir. O nedenle en iyisi sistemi üzerinde kurmek. Tabi 2. bir işle uğraşmayı sevmiyorsan.
  • Yok sistem p3 bile olsa aynı anakart kullanılmadıkça baya uğraştırır. Biraz profesyenel birisi tarafından hazırlanırsa ve anakart, vs donanımların modelleri de belli ise ilk açılışta belki fazla sıkıntı yaratmadan aşılabilir ama sistem yeniden anakart kaynaklarını ( ide denetleyici, güney-kuzey köprüsü, usb , com ve lpt bağlantı noktası vs gibi şeyleri tekrar kuracaktır. Sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • arkadaşlar sadece windows kurulması gerek olmadı gerek yok tamam ben yuklerim saolun yardımınız için varsa takasa yada nakit alacam iyi günler

• Bu arada arkadaşın nerede,
    Yanlış anlama yardımcı olabilirsem diye soruyorum...
  • arkadaşım hopada 20 dakka uzak var yok ben arhavideyim artvin arhavi rize il sınırı nedenki kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ula hemşerum bende şavşatlıyım sana 45 ytl ye western digital 40gb ıde hdd yollayayummı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.