Şimdi Ara

40 GB maxtor D740X-6L gitti mi??? :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar makinamda 20 GB segate ve 40 GB maxtor HDD var.maxtor slave de. bugün maxtoru çıkardım 2.4GB lık bi HDD yi slave konumunda taktım biostan gösterdim. 2.4 bozuktu hiç açmadı kendini paso tak tak tak tak ... sie ses geliodu neyse onu çıkardım yine maxtoru taktım biostan gösterdim. bilgisayarı açtım ama maxtorun içinde mp3 ler olacağı yerde 30mb yer kaplayan file001. file005 vs vs gibi dosyalar duruyo. yaw ne olduğunu anlamadım lütfen yardım :(((

• Usta
    başka yerlere tak Maxtoru birde öyle dene ama Windows görüyorsa alal ilgniç Bioasdan baktın mı peki kaç gb görüyor Maxtoru falan. Birde windowns dan falan kaç gb görüyor.
  • dostum taktım 40 Gb görüyor ama full mp3 olan harddiskimde 30mb file isimli dosyalar var :((((
  • Merhaba,
    Bu olay nadir olarak hddlerde görülür. Yanlış windows kapatmalarında yada hdd'nin fazla ısınmasında meydana gelebilir. Artık o mp3leri unut bozuk kesim filan yoksa sorun yok demektir. Bir dahakine mp3lerini cd'ye yedek almayı unutma geçmiş olsun.
    Saygılar,
  • yapma yaw!!! inşallah başka bi çözümü vardır başka yadımcı olabilecek arkadaş yokmu yoksa herkes cherokeenin görüşündemi??
  • alala çok ilginç yanlış kapatmadan mı Maxtorlar harbici bu kadar sorunlu mu yaw?
  • yaw birine sordum eğer 2 gb lıktan sonra 40 lığı takıp tanıtmadıysan biostan ve autodaysa hdd yi 2 gb olarak çalıştırmış ve bozulmuş olabilir dedi. bu dorumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi o kadarda değildir manda öyle bişey olacağını sanmıyorum....
  • başka bir hdd ye windows kurup slave baglayıp baktınmı 40 gb hdd ye?
  • filexxx dediğiniz dosyalar scandiskin kaydettiği kayıp dosya kümeleridir.
    norton un unerase wizard belki işinize yarayabilir.
  • BIOS tan butun ayarlar AUTO olarakmi Maxtoru tanitiyorsun? O diski muhakkak baska bir makinede dene! Mevcut 20GB inda Windows var heralde 2.4 luk bozuk diski taktiginda muhtemelen senin windows disklerin fatlerini karistirdi. Maxtoruna fdisk/mbr atarak bu durumu giderebilirsin belki. Ancak bunu baska bir makinede yap derim.

Kolay Gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.