Şimdi Ara

40-50MB lık TIFF resimlerini parçalara bölmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Photoshopta deniyorum slice tool ile save for web seçeneğine gelince yetersiz bellek deyip tıkanıyor... 1024 ram olmasına rağmen.

örneğin bi proje resmini a4 yazıcıdan çıkartıp parça parça sonra bantal vs birleştirmek istiyorum..

böyle resmi parçalara bölen bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz güzel bi program varmı.kullanmış olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

mümkün olduunca fazla program adı verseniz daha güzel olur bulup deneyeceğim hepsini ona göre bi seçim yaparım.

şimdiden teşekkürler..

iyi günler

• "İrfanview" ya da "Paint.net" ücretsiz olmalarına rağmen temel resim düzenleme ve dönüştürme işlemlerinde belkide en kullınışlı programlardır.
    Kesme konusunda sorun yaşarsan bu programları kullanarak resim formatını .jpeg e çevirerek deneyebilir kestikten sonra istersen tekrar .tif yapabilirsin.

Birde denemediğim ancak tanımında tam olarak bahsettiğin işlemler için yapılmış olduğu anlatılan 30 gün free kullanımlık bir program gördüm. Onada burdan bakabilirsin.
  • PhotoFiltre adında ücretsiz bir program var,Türkçe dil yaması da mevcut:
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=photofiltre&lid=3583
  • Photoshopta bunu yapabilirsin belgeyi tekrar tiff kaydetmek istersen photoshopun uyarısı gayet normal bu başıma defalarca gelmiştir heralde yapman gereken belgeyi tekrar tiff olarak değilde psd olarak kaydetmen sorun tamamen çözülecektir (jpg olarak kaydedersende aynı olay başına gelebilir)
    Ayrısa save to web yapman belgenin kalitesini gözle görülür bir biçimde etkileyebilir
    hiçbişey yapamadıysan belheyi sıkıştır bana gönder
  • The rasterbator diye bir program var. Daha çok normal resimleri poster haline getirmek için kullanıyolar ama. Belki işine yarayabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

The rasterbator diye bir program var. Daha çok normal resimleri poster haline getirmek için kullanıyolar ama. Belki işine yarayabilir.

buna benzer bir program verilmişti resimleri a4 kağıdına göre yazıcıdan çıkartıp poster olarak asabiliyorduk odamıza (kağıtlar parça parça birleşince poster oluyor) o programı hatırlayan varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAT32'ye 9GB'lık Dosya Atma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.