Bildirim
40-50 bin için en iyi yatırım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben şimdiye kadar altın alıpta zarar eden görmedim uzun vadede.
Paraya kısa sürede ihtiyacın yoksa altın en garanti olan. Ytd. -
Max 6-7 ya askerlik sürecinde yatırım yapacağım döndüğüm de elbet lazım olacak durumlar nasıl ilerliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha öncede 1900 dolarları görmüştü sonra binlere düştüquote:
Orijinalden alıntı: III I II III I I
Ben şimdiye kadar altın alıpta zarar eden görmedim uzun vadede.
Paraya kısa sürede ihtiyacın yoksa altın en garanti olan. Ytd.investing.com türkiye
Altın Vadeli İşlemleri Fiyatı - Investing.comhttps://tr.investing.com/commodities/gold#
şuan altın baya yüksek bence.dahada yükselebilir ama bellide olmaz.
-
Ben askere giderken 280 TL idi, geldim 380 di. Şuan 480. Gitmeden önce aldım altını, belki lazım olur diye almadığım üç beş kuruşa üzülüyorum onunla da muhtemelen pazartesi alıcam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende askere gideceğim araba satıp döndüğüm de kar etmesini istiyorum yoksa arabadan da olucaz araba alınıp satılacağı da yok askerde de malum para lazım yılbaşında yükselir diye düşünüyorum
Eğer arabayla ilgilenecek birisi varsa kalabilir araba da değerleniyor sonuçta veya düşündüğünüz gibi satıp altın alabilirsiniz, TL olarak tutmayın yeter 6 ayda neler olabileceğini hiç tahmin edemeyiz ama iyiye giden hiçbir şey yok.quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Bende askere gideceğim araba satıp döndüğüm de kar etmesini istiyorum yoksa arabadan da olucaz araba alınıp satılacağı da yok askerde de malum para lazım yılbaşında yükselir diye düşünüyorum
Sanırım öyle yapacağım bir miktar altın alıp geri kalanı ile borç kapatırım arabaya belli olmaz fiyatlar düşer ama altın düşecek gibi değil
Altına yatırım. Asla zarar etmez
Bu yükselen eflasyonla karda etmezquote:
Orijinalden alıntı: kutsall1
Altına yatırım. Asla zarar etmez
Merhaba
Eğer mobil oyun veya app projeleri ile ilgileniyorsanız kar ortaklığı ile projemize dahil olabilirsiniz.
400bin mobil oyuncu kitlemiz ve indirme sayısı yüksek oyunlarımız mevcut.Görüşmek isterseniz sunum yapabilirim.
Aylık kazanç elde edebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X