Şimdi Ara

40-45 bin tl arası c sınıfı araç tavsiyesi Sıfır ibiza mı 2. el astra mı ? rapid spaceback te karar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır olsun ibiza olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

hocam kasımda k kasa astra çıkacak. bende sizin gibi kararsız kalmıştım.astra mı diye çok düşündüm. ama 2.el almaktansa 0 herşeyini bildiğim araba almak daha mantıklı geldi. evet içi biraz daha kalitesiz olabilir ama motor az yakıyor , vergi avantajı var vs. yarın teslim alıcam ibizayı...

Kaca aldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde mantığım öyle diyor. al sıfır style paket deri direksiyon 7" dokunmatik ekran abs esp hill holder gibi donanımlar. Sıfır araca binmenin güveni garantili olması o sıfır araç kokusu bile yetiyor. Ama aklımı da astra da kurcalıyor bir taraftan onun da kötü tarafı 2. el bir araç. Daha önceki sahibi nasıl kullandı neler yaptı arabanın kazası boyası var mı sonradan ceza çıkacak mı vs vs gibi şeyler
  • 40-45 civarına 2010 Astra J Enjoy plus veya sport alabilirsin. Kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

• Eagle1908 E kullanıcısına yanıt
    44000 bu gün teslim aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti.(fiyatına göre)
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    hocam ibiza alın. ben opsiyon ekletmedim ama standart olan style çok hoşuma gitti. bugün teslim aldım arka dar ama sıkmayacak kadar değil.
    dediğiniz ekran opsiyonlu ve 6.5 inç styleda 5 inçlik renkl ekran geliyor ama o da benim hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

44000 bu gün teslim aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti.(fiyatına göre)

Kampanya yaparlar diye bekliyorum bende alacağım sanırım

• Sıfır ibiza ertesi seneye 36'ya 2010 Astra H 38'e gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Sıfır ibiza ertesi seneye 36'ya 2010 Astra H 38'e gider

en az 5-6 yıl binmeyi düşünüyorum üstad o zaman zarfında ne kadar bir değer kaybı olur tahminen
  • Eagle1908 E kullanıcısına yanıt
    hocam kampanyalı zaten herhalde bize öyle dediler ben aldım 2 gün sonra 500 tl zam geldi
  • İbiza ile astrayı yan yana bile koymam yakıt avantajı dışında hiçbir üstünlüğü yok ibizanın boşverin. Astra edition en baz donanımda bile ağzına kadar güvenlik ekipmanıyla dolu sport yada cosmo donanım birde üzerine afl denen mükemmel akıllı aydınlatma sistemi ztadından yenmez. Opel 1.6 Astra J hb edition 52.000 civarına veren bayiler var ama o paraya 2. elde temiz kazasız 1.4T 140 hp cosmo daha deli dehşet olur
  • Kutu gibi araba ibiza virajlarda ordan oraya atiyor ikisinide kullandim biliyorum..308 al led paket ve makyajli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panmordeczka

Kutu gibi araba ibiza virajlarda ordan oraya atiyor ikisinide kullandim biliyorum..308 al led paket ve makyajli.

bir örnek ilan verebilir misiniz hocam?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-2012-active-model-e-hdi-motor-229064620/detay
    buyur..özelliklerine bak hatırı sayılır dolulukta kesinlikle pişman etmeyecek bir araç kullanmayan atan tutan çok var burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panmordeczka

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-2012-active-model-e-hdi-motor-229064620/detay
    buyur..özelliklerine bak hatırı sayılır dolulukta kesinlikle pişman etmeyecek bir araç kullanmayan atan tutan çok var burada

link için teşekkürler hocam. active en dolusu mu oluyor? araç ile ilgili tecrübeniz var mı uzun yolda gidişi nasıldır iç mekan sessizliği konforu nasıldır sorunsuzluğu servisi vs nasıldır?

Sportium en dolu modeli benzinli istiyorsan sportium o fiyata bulursun.
    Ben 2 yıldır kullanıyorum aynısı ve otomatik.
    İç hacmi baya geniş ilk defa binenler bu kadar genişmiymiş bu gibisinden söylemlerde bulunabiliyor.
    Motoru kasayı çok güzel kaldırıyor uzun yol pek kullanmadım 3 saatlik yolculuğum oldu ondada hic yormadı ara hızlanmaları iyi 5 kişi araçta bagaj dolu rampalarda zorlanmadan ilerliyor.
    Sessizliği sınıfına göre standart sayılabilecek bir ayarda bir test edin aracı 2. el kafanıza yatan bulursanız..
    Servis konusunda ben özel servise götürüyorum yılda bir pek bir masrafı çıkmıyor açıkcası şimdiye kadar bir sorunda yaşamadım çok şükür.
    Bu arada yakıtı dizel kokluyor bildiğin kesinlikle çok çok çok az yakıyor.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• İbiza yerine i20 almanızı öneririm...

• byerdem68 B kullanıcısına yanıt
    ibiza ya göre avantajları nelerdir hocam ?
  • 1.2 mpi olması lpg ye uygun olması ibizaya göre 10 lt kadar bagajı daha iyi olması iç hacmi ibizaya göre daha ferah olması fiyatı ibizaya göre biraz pahalı aslında ben iki aracı beğeniyorum skoda fabia ve i 20 ikisinin özellikleri aynı gibi en büyük fark bana göre i20 euroncap 4 yıldız almışken fabia 5 yıldız alması illa b sınıfı alacaksanız 45 bin civarı fiyatları bunların yanında rapid de değerlendirilebilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.