Şimdi Ara

40.000 km de 1.2 TSI DSG ve yaşadıklarım... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

C.K.R otomotiv Yetkili Skoda servisi Trabzon...

Servisle herhangi bir problemimiz yok zaten.İleride olur olmaz onu bilemem...

Anladım özellikle trabzon ve erzurumda inanılmaz. Derecede skoda var

Bayi yetiştiremiyor o kadar söyleyeyim.Bayi sahibi ile görüşmem den sonra özellikle akdeniz ve ege bölgesindeki bayilerden buraya araç çekiyorlar çünkü burası yetiştiremiyor.SuperB patlaması var şu an...

• İzlenim ve tecrubelerinizi paylastiginiz için teşekkürler, bu araci almak isteyenler için rehber olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

İzlenim ve tecrubelerinizi paylastiginiz için teşekkürler, bu araci almak isteyenler için rehber olmuş.

Eyvallah hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Abi çok geçmiş olsun, en son konuştuğumuzda sorunlar daha mütevazi boyutlardaydı.

Hatta ben Yeti'nin hem yolcu koltuğunu hem de sürücü koltuğunu oldukça beğendim, nazarım mı değdi noldu

Gerçi o cam tavanın açılırken çıkardığı sesten irkilmedim değil ne yalan söyleyeyim.Belliydi bi sıkıntı olduğu.

Bu arabayla işin bittiği zaman doğruca en yakın Citroen bayisine gidip C4 Picasso için müzakerelere başla abi en temizi

+1000 bende dsg den canım yandı öneriyle toyota ya geçtim onada bin pişman oldum adamlar aracın her parçasını çalmış en full diye aldığım aracın tekrar bana dünya paraya satmaya kalktı ( en basıt tekerlek davlumbazı 20tl lik parça 400tl gibi ki üzerinde neden yok onuda anlamadım) kızdım sattım c4 picasso aldım ve çokkeyifli ve rahat biniyorum yakıt donanım güvenlik benda katılıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Abi çok geçmiş olsun, en son konuştuğumuzda sorunlar daha mütevazi boyutlardaydı.

Hatta ben Yeti'nin hem yolcu koltuğunu hem de sürücü koltuğunu oldukça beğendim, nazarım mı değdi noldu

Gerçi o cam tavanın açılırken çıkardığı sesten irkilmedim değil ne yalan söyleyeyim.Belliydi bi sıkıntı olduğu.

Bu arabayla işin bittiği zaman doğruca en yakın Citroen bayisine gidip C4 Picasso için müzakerelere başla abi en temizi

+1000 bende dsg den canım yandı öneriyle toyota ya geçtim onada bin pişman oldum adamlar aracın her parçasını çalmış en full diye aldığım aracın tekrar bana dünya paraya satmaya kalktı ( en basıt tekerlek davlumbazı 20tl lik parça 400tl gibi ki üzerinde neden yok onuda anlamadım) kızdım sattım c4 picasso aldım ve çokkeyifli ve rahat biniyorum yakıt donanım güvenlik benda katılıyorum..

Toyota'dan alınacak adam akıllı araba yok, Avensis dışındakilere bakmıyorum.

• Bence de iç tasarım ya da görsel donanımlardan ziyade motoru, dört çeker sistemi, yol tutuşu, güvenliği önemli. Turbolu araçlarla milleti tokatlamaya çalışanlara göre motoru tabii ki de yetersiz kalır, ama sakin sürücüler için tatminkar bir verim alınıyor motordan, ara hazırlanmaları da iyi.
    Subaru'dan sonra başka bir aracı kullandığımda arabanın yolda nasıl gezindiğini daha iyi anladım. Hangi şartlarda olursa olsun yola yapışık gibi izinden ayrılmayan araçlardır Subaru'lar.

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Özer hoşgeldin. İnsan dayanamıyor forumsuz kalmaya, geldin tekrar :) Aslında Ferit'ten sonra yavaştan uzaklaşmıştım ama senin gittiğin tarihten beridir benim de doğru düzgün girdiğim yok. Kendi aracımla ilgili bir forum sitesi var, gayet bilgili ve seviyeli bir ortam var. Orada yazıyorum bu aralar. Herkesin yaşı, ismi ve mesleği açık. Tek sıkıntı araç çeşitliliğinin olmaması .Donanımhaber'in asıl keyfide bu zaten..

Aracınla ilgili sıkıntılarına üzüldüm, sıkıntısız araç gerçekten yok. Benim de yaşadığım sıkıntılar var, ben de soğumaya başladım ama senin durum biraz kötüymüş.. Satmak istesen engelli olup Yeti hastası birini bulman da biraz zor gibi. Hakkında hayırlısı..
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Hocam gezinirken Ankara Trabzon gidiş verinizi gördüm. Trabzondan dönüşünüzde durum nasıl oluyor? Sanıyorum daha yüksek çıkacaktır, arada bin metrelik bir rakım farkı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Merhaba Özer arkadaşım ve dostum,

Forumda hoş olmayan şeyler olmuyor değil, ağırlıklı olarak Otomobil Genel bölümünde bulunmamız ve buradaki birçok konuya yorum yazmamız, farkında olmadan "sahiplenme" durumunun yaşanmasına sebep oluyor, bazen ben de bu durumun içine girebiliyorum. Bu forumun bağımlılık yapan bir yapısı da var, inkâr etsek bile bunu değiştiremiyoruz. Ben sadece Otomobil Genel ile kendimi sınırlandırmıyorum, Sıcak Fırsatlar bölümündeki avantajları takip etmeyi (iPhone 5S 16 GB'nin 1.600 TL'ye satılması), teknoloji alanındaki gelişmeleri takip etmeyi ya da Konu Dışı bölümündeki eğlenceli konuları takip etmenin zevkini de yaşıyorum ama itiraf edeyim, Otomobil Genel'de kendimi evimde gibi hissediyorum, 3 yıldan fazla süredir aktif olarak bu bölümdeyim ve birçok kişi/konu hakkında da fikir sahibi olabildim. Burada bulunan herkesin amacı aynı olmuyor, ahâk ve tutum seviyesi de bu duruma örnektir.

Yaşadığın problemlerin açıklanabilir bir yanı yok, daha 5 yaşına bile girmemiş bir otomobilde bu kadar sorun yaşanmasını anlayamıyorum. Türkiye'deki genel zihniyette kendini korur vaziyette, malı sattıktan sonra kimse müşteri ile iletişim sürdürmeye çalışmıyorlar, tam tersine konuşmamayı ve uzaklaşmayı tercih ediyorlar.

Sorunlarının en kısa sürede çözülmesini diler, yakınına da şifa dilerim.

Sevgi ve saygılarımla.

Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne mutlu bana...
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Corolla'yı istedikleri fiyattan verebilmek için Avensis'e de otomatik vites getirmiyorlar.

Onu geçtim Avensis hariç tasarımları aşırı itici geliyor bana.Rav4, Corolla, Auris hepsi bi acayip.Özellikle arka kısımları.
  • Toyota'yı oldum olası sevmem, bana her zaman sıkıcı ve ruhsuz gelmiştir. Türkiye'de de "TOYOTA=COROLLA" zihniyeti var, ikinci elde de Corolla dışındaki modelleri doğru düzgün satılmıyor. Toyota'nın Türkiye'deki bütün politikası Corolla üzerine kurulu, diğer modellere üvey evlat muamelesi yapıyorlar.
  • VW grubu araçların özellikle 7 ileri DSG_Stronic sıkıntısı, yılan hikayesine dönmüş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

VW grubu araçların özellikle 7 ileri DSG_Stronic sıkıntısı, yılan hikayesine dönmüş durumda.

Tamam...

• bence de tamam. Ama devam diyenler çok hala sorun orada
  • Adam geçmiş skoda servisinde golfün bozuk kavramalarından bahsediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Neyzen hocam merhaba, yarı otomatiklerde ne yazık ki bu tarz sıkıntılar olabiliyor, biliyorsun Haluk da EDC ile sorun yaşadı. Tek ya da çift kavrama fark etmez, benim tercih etmeyeceğim bir şanzıman oluyor kendileri.
    Bagajı Yeti'ye göre küçük müdür bilemiyorum ama 1.6 CVT XV öneirim sana, selamlar.

Abi selamlar.

Beğendiğim ve sevdiğim bir araç ama belli bir zamanım olduğu için öncelikle bunu elden çıkarmam gerekiyor ve 3.5 yıl sonra muhtemelen XV kasa değiştirir...

Özer Hocam öncelikle geçmiş olsun ben de geçen sene bu araç alma işine yeti ile başlamıştım, hatta başka hiçbir araç düşünmüyordum, forumlar sağolsun zamanla evrildik Subaru gerçekten kullanıcısına keyif veren bir marka ki forester almasaydım benim de ilk tercihim XV olurdu.

Hocam aracın hayırlı olsun.

Ankara da buluşamadık tanışamadık ama inşallah nasip olur da tanışır uzun bir sohbet ederiz zenle birde AWD yi denerim

Eyvallah hocam, en kısa zamanda bir araya geliriz inşallah

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz da dönmemin sebebi yaşadıklarımı aktarmak.İyide ettim diye düşünüyorum.Sıcak fırsatlar favorim zaten
  • subaru xv çok iyi bir araç..

ama malesefe en üst donanıma kadar sustalı kontak yok.. bu facia bir durum..

sabahtan akşama cebinizde taşıdığınız anahtarlığın kapanabilir olması lazım..

3 yıl binecek birinin cepte o kaba anahtarı taşıyıp pantolon cebi delmek istemiyorsa en dolusunu alması gerekiyor..

distribütör fiyata 200 tl ekelyip hepsinde standart yapsa kaybı ne olur.. insanlara küfretmek gibi.. 70 bine araç al 15 yıl önceki anahtarı olsun..

xv'nin tek eksiği bence bu.. geri kalanlarda gayet yeterli bir araç..
  • araci iade etmeyi neden denemediniz anlamis degilim. uretim hatasi olabilir. 5 yil sarti beklemektense biraz ugrasin derim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.