Şimdi Ara

40,000 - 45,000 TL Dizel Hatchback Önerileriniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar.Öncelikle yaklaşık 2,5 aydır forumun otomobil başlığını takip etmeye başladım ve özellikle size sormak istiyorum.Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 45,000TL'ye kadar bütçem var,hatchback kasa bir otomobil düşünüyorum malum 25 yaşındayım ve sedan araba bana biraz uzak kalıyor tabi bu benim kişisel fikrim
    Aklımda bir marka yok fakat peugeot ve hyundai'ye oldum olası bir türlü ısınamamışımdır sanırım yakın çevremde peugeot ve hyundai'si olanların yaşadığı sorunlardan olsa gerek.Kısacası sizden önerilerinizi bekliyorum ve bir sorum daha olacak araba almak için kasım,aralık ayına kadar beklemeli miyim? Çünkü kime sorsam kesinlikle bekle zarar edersin gibi bir tepki alıyorum.

• Focus II Titanium TDCI
  • Teşekkürler kotiledon..Aslında aklıma ilk gelen araçlardan birisi
  • Seat Leon derim.
  • Ford Focus II ya da Megane 3.

Titanium Focus alınabilir ama eski kasa olması bir dezavantaj.

Yeni kasa olması sebebiyle Megane 3 daha mantıklı bir tercih ama expression donanımlısını alabilirsiniz o paraya.
  • Leon piyasasından hiç haberdar değilim aslında hiç Leon'u kullanma fırsatım da olmadı,biraz araştırma yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByZeR0

Leon piyasasından hiç haberdar değilim aslında hiç Leon'u kullanma fırsatım da olmadı,biraz araştırma yapmam lazım.

Hocam full olarak alabiliyorsunuz sanırım paranız yetiyor ve araç çok sportif duruyor tasarım olarak bence ford focus'tan daha iyi , performans ve konfor konusunda bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    geçen ay açıldı
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C4 dizel hem güncel hem dolu hemde ekonomik.
  • Araştırmanızı öneririm

40,000 - 45,000 TL Dizel Hatchback Önerileriniz ??

Beğenmezseniz volvo c30 da bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 11 Temmuz 2011; 23:51:47 >
  • korktuğumda buydu zaten bahsedilen araçların hepsi gerçekten iyi ve cezbedici.iğneyle kuyu kazacaz demek ki
    Merak ettiğim bir diğer konu şimdi mi almalıyım yoksa kışı beklemeli miyim??
  • polo 1.6 dizel otomatik

benim param olsa alacağım araç bu olurdu...
  • Mobildeyim,opelin sitesine giremiyorum su an astra'nin fiyatı ne kadar emin degilim ama yeni astra cok guzel duruyo.Fiyatı 45 bin civarında ise astra'ya da bak derim.

Edit:Dizel araç aranıyorumuş görmedim,özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 12 Temmuz 2011; 2:34:55 >
  • Hocam önerilerim şunlar.Kolay gelsin.
    1- VW GOLF 2010 DİZELhttp://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3071005
    2- FORD Focus 1.6 TDCi Titanium 2011http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2999625
    3- RENAULT Laguna 1.5 dCi Privilegehttp://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2925101
    4- MAZDA Mazda 3 1.6 Touringhttp://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2974043

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

Focus II Titanium TDCI

hocam sen istanbula taşınmadınmı
  • mazda 3...
  • Opel Astra Classic III 1.3 CDTI 90hp
    Ford Focus 1.6 TDCI 109hp Titanium (ben bunu alırdım sanırım)

şu an eskimiş olmalarının da sebebiyle EDERİNİ EN ÇOK HAKEDEN C SEGMENTİ KOMPAKT HB araçlar bunlardır benim gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorcu Adnan

quote:

Focus II Titanium TDCI

henüz değil :)
    ama nerden çıktı bu soru ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Motorcu Adnan

quote:

Focus II Titanium TDCI

henüz değil :)
    ama nerden çıktı bu soru ?
    Bende ankara oturuyorumda google'da konu aramıştım istanbul ile ilgili senin konun çıktı merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

polo 1.6 dizel otomatik

benim param olsa alacağım araç bu olurdu...

Hocam kusura bakma ama polo gibi bir arabaya ben 20 milyar bile vermem.
  • i30u ve ceed i incelemenizi tavsiye ederim hatta o paraya dizel otomatik bile alabiliirsiniz bu arada megane da çok hoş duruyor benden sölemesi :)
    iyi forumlar :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.