Şimdi Ara

4 YILDIR PROFESYONEL BOKSÖRÜM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
5
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şubatta 20 olucam 1.92 boyum 80 kiloyum. Spor geçmişim yok.Direk boksla başlanır mı yoksa önce 6 ay 1 sene kadar spor yapıp vücumu mu toparlamalamamı tavsiye dersiniz? Bir de bu yaştan sonra ne derece etkisi olur.

Kick-boks yerine boks düsünmemin sebebi,kickboksta bacak kullanıması ve esnek bir yapımın olmaması. Sadece kendimi savunabilicek kadar tekniğim olsun ve fit bir vücudum olsun istiyorum.
  • 1 yumruk atsam yarısı boşa gider. diyenler gelmemiş. Bu arada samimi olarak söylüyorum dövüşmesini bilmeyen 2 yürekli kişi seni hastahanelik eder sonra boksa küfür edip bırakırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parayban

Soruları alayım ?

Hocam yumruklarıma çok güveniyorum. Kuvvetli olduğumu düşünüyorum. Boks 'u da çok seviyorum hayalim gibi birşey. Sence gideyim mi boksa değer mi ? Fitness ' a gidiyorum şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Şubatta 20 olucam 1.92 boyum 80 kiloyum. Spor geçmişim yok.Direk boksla başlanır mı yoksa önce 6 ay 1 sene kadar spor yapıp vücumu mu toparlamalamamı tavsiye dersiniz? Bir de bu yaştan sonra ne derece etkisi olur.

Kick-boks yerine boks düsünmemin sebebi,kickboksta bacak kullanıması ve esnek bir yapımın olmaması. Sadece kendimi savunabilicek kadar tekniğim olsun ve fit bir vücudum olsun istiyorum.

Bizim ergenliklerimiz 21 yaşında bitiyor sen daha 19 sun direk başla bokstan önce bir şey önermem BB gibi çünkü vücudu hantallaştırır o yuzden taraftarı değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşey sorduk ama cevap alamadık. ne diyelim "tamam" diyelim bari.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.