Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drchitect -- 26 Mayıs 2022; 20:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle radikal insanları seviyorum. Hikayemiz de az çok benziyor. Benim hedefim de tıp. Kolay gelsin.

• neden mimarlığı bırakıyorsun?

kendine göre olmadığını 4.sınıfa geçtiğinde mi anladın?
  • öncelikle yks 2021 e değil 2020 ye çalış bence olmazsa 2021 e kalsın ama 1 yıl daha zaman kaybetmemeye çalış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir şey yapamaz , dediğini yapması için mimarlığı bitirmeden kaydını sildirmesi gerekecek arkadaşın 4.sınıfa gelmişken böyle bir şey yapacağını sanmıyorum

• Ezbere dayalı çalışma sistemin olması sadece tıptaki bilgileri ezberleyebileceğin anlamına gelir, bölümde başarılı olacağın anlamına gelmez. Doktor olmak istiyor musun? Önce bir araştırma yap derim

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Hacı hiç gerek yok benim telde
    Wp de- 5 tane (sayısal soru çözüm grubu)
    Telegram da -8 tane her ders için(biyoloji grubu kimya grubu,fizik grubu vs.)ayrı üye sayısı 500-1000 arası her grupta
    Facebook da- 10+ grup
    Ve ayrı yeten 3-4 tane internette tabıştığım mat kimya hocaları var bu kadar grup kişi varken kunduza para vermeye yazık bence. ben sorumu 5 dk içerisinde çözdürüyorum kendiside böyle gruplara katılabilir bence .

Bu arada dhde var soru çözüm bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 1 Eylül 2019; 2:17:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Drchitect D kullanıcısına yanıt
    Açık konuşacağım , davulun sesi uzaktan hoş gelir .

Tıp hayalinde hiç bir sakınca görmüyorum fakat yazın mimarlık yapma hayalin , hayal olarak kalacaktır bence sebebini bulmak zor olmasa gerek ama maddi olarak çok sakıncan yoksa bu planın bence sağlam arkasında dur derim yazında cafelerde felan çalışırsın olmadı tıp okurken part time çalışırsın zor olmasa gerek

• Drchitect D kullanıcısına yanıt
    tıp ne alaka o zaman hocam o da eve iş götürüyor

ayrıca kafan hiç rahat olmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.