Şimdi Ara

!!! 4 Tane Saat Arasından Hangisini Alsam (Casio) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 saat arasında kaldım acaba hangisini alsam sorayım dedim.Fiyatları 100-200 tl arası

değişiyor.

CASIO EDIFICE EF-550BK-1AVDF

CASIO EDIFICE EF-524SP-1AVDF

CASIO EDIFICE EFE-503D-1AVDF

CASIO AQF-102WD-1BVDF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 14 Şubat 2012; 13:17:43 >

• 1. yada 2. siradaki
  • Fiyatların maksimum 200 TL olması beni şaşırttı. Çünkü 1. ve 3. modeli o fiyatlara almak mümkün değil. (1. saat redbull serisi bir model)
    4. model tamam o fiyata bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Fiyatların maksimum 200 TL olması beni şaşırttı. Çünkü 1. ve 3. modeli o fiyatlara almak mümkün değil. (1. saat redbull serisi bir model)
    4. model tamam o fiyata bulunabilir.

+1
    evet 1 ve 3 o fiyattan daha yukarda olması lazım
  • edifice fiyatlarını hiç bilmiyorum ama 1. saat beni cidden şaşırttı 200TL ve orijinalse ben de alırım
  • Bende biraz şaşırdım açıkçası yurtdışındaki fiyatlara baktım 160 dolar civarı fiyatı.Ancak aşağıdaki sitede 195 tl diyor.%70 indirim varmış.Emitasyonmudur acaba?

http://www.sanalpazar.com/Orjinal-Casio-Edifice-Ef-550bk-1avdf-Full-Carbon__isp1591376
  • Büyük ihtimal çakmadır. Batman'dan 150 liraya alınabiliyor. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Bende biraz şaşırdım açıkçası yurtdışındaki fiyatlara baktım 160 dolar civarı fiyatı.Ancak aşağıdaki sitede 195 tl diyor.%70 indirim varmış.Emitasyonmudur acaba?

http://www.sanalpazar.com/Orjinal-Casio-Edifice-Ef-550bk-1avdf-Full-Carbon__isp1591376

kesin replikadir,
    amazon'da 155 dolar.
    195 TL'ye vermesi imkansiz.
  • Satıcının yorumlarına baktım alan herkes orjinal olduğunu söylüyor.Alanlar Casio mağazalarına gidip doğrulatmış orjinal olduğunu.Bunu söyleyende 1-2 kişi değil baya var.

Satıcı ile konuştum yurtdışında bile 250-300 lira civarı fiyatı siz nasıl bu kadar ucuza veriyorsunuz diye bize direk fabrikadan geliyor o yüzden ucuz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Satıcının yorumlarına baktım alan herkes orjinal olduğunu söylüyor.Alanlar Casio mağazalarına gidip doğrulatmış orjinal olduğunu.Bunu söyleyende 1-2 kişi değil baya var.

Satıcı ile konuştum yurtdışında bile 250-300 lira civarı fiyatı siz nasıl bu kadar ucuza veriyorsunuz diye bize direk fabrikadan geliyor o yüzden ucuz dedi.

Böyle bir cevap yazdıysa %100 çakmadır o Casio.
  • O kadar yorum yazan bir sürü kişi yalan mı söylüyor o zaman? Casio mağazalarına gidip doğrulatmışlar orjinal olduğunu.Kafam karıştı benimde.1-2 kişide değil alanların hepsi memnun.
  • Danışıklı dövüş gibi düşünmek lazım bu yorum olayını. İnternet üzerinden açık arttırma sitelerine bırakılan yorumların içinde dikkat edin (neredeyse) hiç olumsuz yorum yoktur. Hepsi de %100'e yakın pozitif olarak görünür. Satıcı soruyor alıcıya ben sana zamanında, belirtilen ürünü, tebliğ ettiğim şekilde gönderdimmi diye. Alıcı da evet diyor basıyor olumlu yorumu, 5 yıldızı. İçindeki makinada Miyotaysa saatçide bu orjinaldir diyor.
  • Karanlıkta aldığı şu görünüm çok hoşuma gidiyor.

• şöyle söyleyim kullanılan mekanizma orjinal oluyor japon,çerçeve çin malı bu yüzden ucuz.casio bayisinin orjinal demeside o yuzden.içini açar bakar mekanizma orjinal,çerçeve ve kordonuda orjinele baya bi yakın bu yuzden çakma olduğunu anlamak güç.tüm fonksiyonları çalışıyorsa alınabilir,uçuk fiyatlar vermek yerine.
  • 4. seçenek dışınde hepsi iyi ancak 1. 2. ve 3. seçenekteki saatleri 100-200 TL arasında bulmak çok zor edifice modeller 350 den başlayıp 650 700 e kadar çıkıyor. nerden buldusan banada sölermisin :)
  • Fiyat şaşırtıcı hakkaten.
  • kesinlikle F550
  • Bu saatler çakma mı kesin? Bende düşünüyordum bunlardan almak.
  • Konu başlığı açılalı uzun zaman olmuş,sadece konuya bilgi vermek amacıyla yazıyorum,konuyu açan arkadaş belki de saati almış kullanıyordur.

Sahteciliğin boyutları öyle hal aldı ki inanılır gibi değil,bu ürünleri satış fiyatları şu şekilde

EF-550 serisinde 4 değişik model var fiyatları 598.00-732.00-TL arasında değişiyor,

EF-524SP 498.00 TL

EFE-503D 754.00-TL

AQF-102WD 200.00 TL

bunların casio'nun perakende satış fiyatları,özellikle EDIFICE serisinde taklit ürünler piyasa da cirit atıyor,güveninirliğine emin olmadığınız satış sitelerinden bunları almayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.