Şimdi Ara

4 TANE POSTER SİPARİŞ ETTİM (SS'Li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
4
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizce nasıl beyler? bir de bu konuda bilgisi olan varsa duvara mı asayım yoksa klasöre mi koyayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawier -- 16 Ağustos 2012; 2:46:56 >

• bence gayet güzel
  • Ben beğendim duvara as tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum bana şimdi cahil falan diyeceksiniz ama posterin sipariş edildiğini ilk defa duyuyorum

küçükken benim de poster koleksiyonum vardı ama ben dükkanlardan satın alıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Keane]

Ben beğendim duvara as tabi ki.

ben de duvara asmak istiyorum ama duvarda yırtılır falan dediler hoş durmuyo falan öyle şeyler dediler onun için ikilem de kaldım
  • Dexter iyiymiş
  • Fight Clup Nereden sipariş verdin ? Almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site güzel fakat pahalı geldi. 15 liraya satılan posterin aynısını kızılaydan 5 liraya almıştım.
  • Allposters sitesinden mi aldın? Bence duvara asacaksan çerçevelettirerek as.
  • fayt kılabınki çohoş
  • Mobilde resim yok.Sizde de mi, öyle opera mini 7 de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Site güzel fakat pahalı geldi. 15 liraya satılan posterin aynısını kızılaydan 5 liraya almıştım.

ben uşakta yaşıyorum bildiğin kasaba gibi burası onun için internet dışında alabileceğim biyer yok

quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Fight Clup Nereden sipariş verdin ? Almayı düşünüyorum

reklam olmasın ama allposters.com benim aldıklarımdan en pahalısı 12 lira gayet uygun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawier -- 16 Ağustos 2012; 2:52:31 >
  • Güzel Nerden sipariş verdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Allposters sitesinden mi aldın? Bence duvara asacaksan çerçevelettirerek as.

evet ordan belki 1 tanesini falan çerçevelettirebilir o kadar param yok siteden çerçevelettirirsem 100 den aşşağı bulmuyor 1 poster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabuu

quote:

evet ordan belki 1 tanesini falan çerçevelettirebilir o kadar param yok siteden çerçevelettirirsem 100 den aşşağı bulmuyor 1 poster

Sakın! Oradan almayın zaten, bildiğiniz sömürüyorlar, kendiniz fotoğrafçıya falan çerçevelettirseniz o kadar tutmaz herhalde.
  • quote:

quote:

quote:

Sakın! Oradan almayın zaten, bildiğiniz sömürüyorlar, kendiniz fotoğrafçıya falan çerçevelettirseniz o kadar tutmaz herhalde.

ben de öyle düşünüyorum ilk bi çerçevesiz deneyeceğim güzel olmazsa mecburen çerçevelettiricem.

• quote:

quote:

quote:

aynen başka yerde çerçevelettir 100 lira neymiş parayı çöpten bulmuyorsan o siteden yaptırma. posteri aldığın gibi çerçevelettir başka yerde.

• camın metrekaresini hatılamıyorum ama çerçeve olayı biraz tuzlu. bi ara 50*70 puzzlelarımı düşünmüştüm. fiyattan vazgeçmiştim. 100 değildir belki ama büyük bi poster için 50*60 civarı tutacağını düşünüyorum
  • quote:

1

sizce nasıl beyler? bir de bu konuda bilgisi olan varsa duvara mı asayım yoksa klasöre mi koyayım?

Fight club posterini nerden sipariş verdin internetten link verir misin ?

Teşekkürler

• hepsi çok güzel ben de bi supernatural posteri istiyorum bakalım kısmet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.