Şimdi Ara

4 senedir memnuniyetle kullandığım NetSpeed ile veda zamanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam dört senedir 75/8 paketi kullanıyorum. 8 upload bu sene gerçekleşti.

Dört yıldır aldığım 75 mb download hızını artık alamıyorum.

Gerekçeleri Türk telekomdan kaynaklı olsa da buna müsade etmeleri çok amatörce. Tam 4 senedir hattı 75 i rahat kaldıran, snr marj değerleri iyi olan birinin son 2 ayda 4 yıllık bağlantı standardının önce 50 ye sonra da 35 e düşürülmesi ve buna rağmen kopmalar yaşanması hayal kırıklığı yaratır!

Kime geçeceğim bilmiyorum ama iyiydik NetSpeed ile neden böyle saldılar kendilerini anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turk telekom kaynaklı oldugundan nereye gıdersen kaçış yok

• şuan bende tam 75mbit veriyor hız testinde. ama birkaç saat önce biraz yavaştı.

türk telekomun altyapısı sonuçta aynı altyapıdan başka yerden de alsan aynı şey olur

• Sorun yüksek ihtimalle telekom altyapısı kaynaklı değildir. Bunu en rahat modeminiz aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Bknz: Max. desteklenen hız ve hattınıza atanmış hız.

İnternetiniz öncelikle telekom altyapısında olduğu için telekomun dslam cihazı sonrasıda ise netspeed'in cihazlarına iletilir ve internete bu şekilde çıkış sağlarsınız. Netspeed, kapasitesinin çok üzerinde müşteri alımı yaptı ve bölgelere yeni cihazlar eklemediği için bu cihazların kapasitesi mevcut müşteriye yetmemeye başladı, sorununuz tam olarak bu yüzden kaynaklanıyor.

Nereden mi biliyorum? Aynısını yaşadım ve netspeedden ayrıldım şuan hattımın desteklediği max hızı sorunsuz alıyoum. Siz yine iyi dayanmışsınız ben 3 ay önce geçiş yaptım ve bu sorunlar 5-6 ay önceye dayanıyor :) Tabi o zamanlar bu kadar hissettirmiyordu kendini, şimdi ciddi patladılar.

• Şuan bende aynı sorundan muzdaribim. 3 senedir kullanıyorum ama son 3 aydır bıktım artık

gece hız düşmesi ve packet loss yaşıyorum inanılmaz bir rezalet

• Bu dediğin olay aynen başıma geldi hızım 35 e düştü modem arayüzün de , problem kablonun ek yerlerinde çıktı, ek yerleri biraz kurcala derim

• Ev içinde ki modeme gelen kablo duvardaki jak felan kontrol et yerine oturt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 1 ay oldu geçeli.hız fena değil kopma felan yok ama akşamları band daraltması yapıyorlar.sanırım başka bir iss ye geçeceğim.

• Vodafonenet geçmeyin kablonetin alt yapısını kullanıyor

• Bende yıllardır netspeed kullanıyorum ancak kendilerini çok bozdular, hız yerlerde, eskiden 1 dakikada cevap veren müşteri hizmetleri şimdi 30 dakika bekletiyor, şikayet kaydına haftalarca dönüş yapan veya çözen yok. Netspeed pişmanlık olmaya başladı. Bende daha düzgün sorunsuz servis sağlayıcı arayışındayım tavsiyelerinizi bekliyorum.

4 senedir memnuniyetle kullandığım NetSpeed ile veda zamanı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercannn_ -- 6 Aralık 2020; 18:41:35 >

• Ercannn_ E kullanıcısına yanıt

Gibirnet veya comnet

Gibirnet yeni firma forumda memnuniyet oranı yüksek

Comnet en büyük datacenter firması ping gibi sorunların olacağını sanmıyorum farklı firmalar comnet sunucuları kullaniyor yurt disi çıkışlarında

• quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

Vodafonenet geçmeyin kablonetin alt yapısını kullanıyor

Bölgeye göre değişir vodafone fiberde turkcell kablonet ve kendi altyapısını kullanıyor

• ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Comnet kurumsal iyi gibi duruyor ama tek paket var bulunduğum yerde fiber yok alamayacağım hız için 100 lira istiyor,
    Gibirnet ilk defa duydum araştıracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.