Şimdi Ara

4 Senedir geçmeyen kuru öksürük...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 4 Sene önce bende kuru öksürük başladı ve bi' ara epey azaldı ama şuan iyice arttı ve öksürürken, yemek borusu taraflarında gıcıklık hissi var. Öksürürken ağzıma kan kokusu hissi geliyor ama kan gelmiyor. Nefes verirken ise tuhaf sesler çıkıyor. 20 Yaşındayım, doktorluk bir durumum var mıdır? :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• troll. bloklayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Troll değilim. Cidden böyle bir sorun yaşıyorum. Ancak çok ağır değil ama yinede kuru öksürük var. Bazen geceleri uyumakta zorlanmama da sebep oluyor.

• Reflü var reis sende gastro bölümüne git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 20 Mayıs 2020; 12:0:30 >
  • Corona virüs sebebiyle hastaneye gitmem ne kadar güvenli olur? :/

• burnunu göster. burnunda kemik varsa gece uyurken ağızdan nefes alırsın.bu da kronik farenjit olmana sebep olmuş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Corona virüs sebebiyle hastaneye gitmem ne kadar güvenli olur? :/
    Şu an gitme de tabii sonra git ama mutlaka en yakın zamanda git

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç geçmeyen ishal????
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ee bu sure zarfinda hicmi doktora hastaneye gitmedin
    Onlar ne dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir koronasın.

• Aynı durum benim bir akrabamda var senin yaşlarında ve bu anlattığının birebir belirtileri vardı. Sonuç ; astım ve reflü

• laringofaringeal reflü olabilir sabah uyandığında ses kısıklığında bazen oluyor mu, bi dahiliyeye görün

• determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Sabah uyandığımda seste kabalaşma, kalınlaşma, sesin karekterinin bozulması/değişmesi, konuşurken ve şarkı söylerken acayip zorlanma oluyordu hatta sabahları acı biber yemişim gibi boğaz acısıyla uyanıyorum hemde hergün. O kadar acı ki, tek oturuşta 1 litreye yakın su içmeme rağmen, mide inadına asitleri boğaza atıyordu.

Sesim o kadar hasar alıyor ki bazen, ses değil sadece parazit sesi çıkıyordu. Yani sesin çivi gibi çıkması gibi. Aşırı sert, matkap sesi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 20 Mayıs 2020; 14:13:19 >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    En son Kulak Burun Boğaz'a 2018 yılının Aralık ayında gitmiştim. Kamera sokup ses tellerime baktı. Çok kötü şişmiş ve kızarmış dedi. Ayrıca geniz akıntısı var dedi.

• Kardeşim doktora git. (Selametle)
  • Çok fazla sigara mı içiyorsun ?
  • dahiliyeye başvur, fazla kilon varsa ver, sigara çay kahve azalt, kızartmları azalat... dr un sana gerekirse ilaç da yazar geçmiş olsun

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    Hayatımda bir kez bile sigara içmedim.

• determinant1 D kullanıcısına yanıt
    20 Yaşındayım ve boyum 1.72... Kilom 93.

• Babama yaşadığım bu sorunu anlattım ama bana inanmadı. Hatta dalga geçti. Kendini çok dinliyorsun dedi? Ne alaka ben uykuya tam dalacakken istemsizce öksürükle uyanıyorum? Babam direk olayı psikolojiye bağladı. Psikolojik dedi?

• aga sende reflü ihtimali yüksek.çünkü kilon boyuna göre fazla ve konuda ağzıma asit geliyor falan yazmışsın.

kahvaltı yapma spor yap kilo ver.bol su protein yeşillik ye. sıcak içecekleri bırak.şekerli herşeyi bırak başta aburcuburlar.

en son yemeği akşam 6da ye, akşam 6dan sonra bişey yeme.

daha önce yazdığım gibi burnunu göster.kemik olma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 21 Mayıs 2020; 0:44:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.