Şimdi Ara

4 Sene Götürecek Laptop (Götürür mü ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene üniversiteye geçiyorum haliyle laptop alacağım. Ayrı eve çıkmak falan derken masraflar dağ oldu, laptopa ayıracak 3.000 tl bütçem var. Bugün teknosayı gezdim ve şunu beğenir gibi oldum, sizce nasıl görür mü ve verdiğim paraya değer mi ?

4 Sene Götürecek Laptop (Götürür mü ?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni fiyata monster notebook alabilirsin daha iyisini neden iyisi diyorum ddr3 yerine ddr5 Alirsin ve ekrqn kartin 740 degil 860 olur yani bu da goturur seni ama ayni fiyata daha iyi almak varken ben almam tabi sen bilirsin bir kac kisininde yorumunu al bakalim onlar ne dicek.

• O paraya o ekran kartı çok fazla
  • O paraya değ-mez !

• O ekran kartına o para katiyen verilmez.

• katılıyorum sırf 17.3 inç olduğu için fiyatı şişirmişlerdir bir çok yerde bu şekilde yapılıyor. tavsiyem 2899 tl den monster a7 lere bakın. gerçekten toshibadaki ekran kartını 2 ye 3 e katlar hız açısından bu da müthiş bir oran. o ekran kartıyla 10fps aldıgınız oyunu monsterdan alacağınız pc ile 40-50 fps alırsınız aynı özelliklerde.
    monster almam derseniz yine toshiba almak istiyorum derseniz toshibada Qosmio dısında şansınız hiç yok (performans için) onlarda 3500 den başlıyor marka takıntınız yoksa monster derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 KAÇ YIL GİDER
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.