Şimdi Ara

4 seçenek var!! sence hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2* Ainol Novo 7 Burning (Flame)
    3* Yuandao N101 - 2

4* ALTERNATİFLERİ

evet arkadaslar,

verdiğim ilk üç seçenekten zaten az/çok hangi özelliklerde bir tablet istediğimi anlamışsınızdır..

bana bu seçeneklerden hangisini seçtiğinizi(1-2-3-4) belirterek, yanında nedenini açıklayarak yazarsanız bende böylece kamuoyu yoklaması yapabilirim :)

ilgili arkadaşlara şimdidden teşekkürlerimi borç bilirim..

• ben hem yeni olmasi hem de cozunurlugunden dolayi flameyi tercih ederim.(fire degil flameyi yani avrupa versiyonunu)ama butceyi zorlayabilirsen kesinlikle nexus 7.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

ben hem yeni olmasi hem de cozunurlugunden dolayi flameyi tercih ederim.(fire degil flameyi yani avrupa versiyonunu)ama butceyi zorlayabilirsen kesinlikle nexus 7.

1280x800 piksel hepsinde mevcut,ekran boyutu 10.1 olması nedeni ile diğerleri aklımı çeliyor fakat nexus 7 ibde şu an 800 tl olarak gözüküyor.nexus 7 nin performansından şüphem yok tabi ki. tek aklımı çelen önemli etken 7" ekranın 10.1" ile arasında ki farkı.

kullanım amacı internet tabanlı flash oyunlar, film izemek, belki birkaç basit oyun fal açmak gibi, ofice programları, bunlar olacak.
  • hocam bende bende araştırıyorum 10.1 ile 9.7 arasında kaldım 10.1 de kesinlikle yuandao n101 2. nesil kararına vardım kullananlara sorarak buna karar verdim.cubede aklım u20gt de 9.7 mi 10.1 mi buna karar veremedim bende.ama cube u30gt mi yuandao n101 2. nesilmi dersen okuduklarıma göre kesinlikle yuandao
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANİNCE

quote:

ben hem yeni olmasi hem de cozunurlugunden dolayi flameyi tercih ederim.(fire degil flameyi yani avrupa versiyonunu)ama butceyi zorlayabilirsen kesinlikle nexus 7.

1280x800 piksel hepsinde mevcut,ekran boyutu 10.1 olması nedeni ile diğerleri aklımı çeliyor fakat nexus 7 ibde şu an 800 tl olarak gözüküyor.nexus 7 nin performansından şüphem yok tabi ki. tek aklımı çelen önemli etken 7" ekranın 10.1" ile arasında ki farkı.

kullanım amacı internet tabanlı flash oyunlar, film izemek, belki birkaç basit oyun fal açmak gibi, ofice programları, bunlar olacak.

ben cube mini yi kastetdiginizi sanmistim.cunku onun cozunurlugu 1024*600.eger 7inc dusunuyorsaniz ben hala flame derim.10.1 ler hakkinda fazla bilgim yok cunku benim icin cok buyukler.

• birde ekimi bekliyebilirseniz nexuz 7 nin fiyati 643 olacak pcdepoda.

• quote:

birde ekimi bekliyebilirseniz nexuz 7 nin fiyati 643 olacak pcdepoda.

evet haklısın zaten 7" olarak flame ve nexus7 arasında kalıyorum. aslında bu ikisinden birinide alacaktım fakat 10.1" yada 9.7" olanlar dikkatimi çektiler. 10.1" olanlardan yuandao n101-2 olanı ve cubeu30gt-w seçeneklerinde karar kıldım. şimdilik eğer 7" alacaksam nexus7 yada flame olacak.10.1" alacaksam ise diğer 2 si olacak gibi.

ekran boyutu konusunda 7" ler taşınabilirlik rahat yazım(iki elle) konusunda daha iyi, fakat 10.1" de film izlemek ve internetde dolaşmak için daha ideal gibi bence bilemiyorum bakalım karar kılmak zor benim için. öyle her ay 1 tablet alabilme yetisi elimde olsaydı iyiydi.. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında konuyu şöyle daraltabilirim

7" olarak

*nexus7 * ainol flame

10.1" olarak

*yuandao n101-2 *cube u30gt

elimde olsa hepsini alırdımda işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANİNCE -- 18 Eylül 2012; 14:07:34 >
  • 7'' al daha taşınabilir sonuçta
  • 9.7 inç ariyorsan 2 yıl garantiyle artes i9701 bakmani tavsiye ederim

• 10.1 istiyorsan n101 almanı tavsiye ederim.
  • örnek olarak 7" tabletde hiç facebook tan oyun oynayan varmı ? bu konuda görme rahat sağlanıyormu?
    ayrıca 10" taşımak çok mu sıkıntılı oluyor bunları sormak isterim ?
    yani 7" tabletde karşılaştığınız sıkıntılar yada 10" tabletde taşıma ilgili karşılaşılan sıkıntılar nasıl oluyor yazabilirmisiniz?
  • Bu videoda Ciddi derecede Ekran parlaklığı farkı var N101 ile u30gt arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Bu videoda Ciddi derecede Ekran parlaklığı farkı var N101 ile u30gt arasında.

hocam bu görüntüdeki yuandao n101 1.nesilmi 2.nesilmi buda önemli 2.nesilde ekran yenilenmişti sanırım

http://www.youtube.com/watch?v=XQO4uyuzlg0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxasparagasxxx -- 18 Eylül 2012; 18:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Bu videoda Ciddi derecede Ekran parlaklığı farkı var N101 ile u30gt arasında.

hocam bu görüntüdeki yuandao n101 1.nesilmi 2.nesilmi buda önemli 2.nesilde ekran yeni nesil sanırım

evet n101-2 nin ekranı yeni nesil evet,

ekran parlaklığı felan derken vallahi alamayacağım her ay tablet çıkıyor zAten çeşit çeşit mubarek karar verilmiyor.. )

aslında 10" olarak n101-2 almak daha mantıklı gibi geliyor birkaç artısı ile birlikte cube dan daha önde
    7" olarak nexus 7 almıcam cihaz iyi ama birkaç saçmasapan şeyleri cihazdan çıkarmışlar olmamış, mesela sd kart bile takamıosun cihaza o kadar para verip..

7" o zaman ainol burning (flame) alacağım artık ne olursa olsun o da piyasaya bi çıkmadı heryerde fire var flame ile aynı ama tr dil seçeneği önemli benim için
    ben ing. felan sıkıntı yok ama hediye alacağım için tr desteklemeli

• ama alacağım kişi cihazı hem yanında taşıyacak hemde büyük ekranları seven biri ne gibi bir tercih yapsam bilemedim ya.. tr desteklemesşde lazım off of
  • 10.1'' aldım ama pişman oldum birazda ekran büyük geldi taşınabilirlik açısından 7'' daha avantajlı duruyor ama illa 10.1'' alıcaksan n101 al,sorunsuz u30gt bulmak çok zor bulsan bile sonradan arızalanma riski yüksek.Size tavsiyem 7'' çift çekirdek bir tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

10.1'' aldım ama pişman oldum birazda ekran büyük geldi taşınabilirlik açısından 7'' daha avantajlı duruyor ama illa 10.1'' alıcaksan n101 al,sorunsuz u30gt bulmak çok zor bulsan bile sonradan arızalanma riski yüksek.Size tavsiyem 7'' çift çekirdek bir tablet.

hocam bende arkadaş gibi kararsızlıktan çatlıycam sen 10 büyük diyince dahada batıyor gibi hissettim kendimi :))) 9.7 mi 10.1 mi diye kukuma kuşu gibi bilgisayar sandalyesine tüneyip düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

10.1'' aldım ama pişman oldum birazda ekran büyük geldi taşınabilirlik açısından 7'' daha avantajlı duruyor ama illa 10.1'' alıcaksan n101 al,sorunsuz u30gt bulmak çok zor bulsan bile sonradan arızalanma riski yüksek.Size tavsiyem 7'' çift çekirdek bir tablet.

haklısın aslında bende baştan 7" düşünüyordum aslında onda karar kılmam daha doğru olacak o zaman flame tercihi iyi gibi geliyor gerçi daha çıkmadı tr dil seçeneği açısından flame tercihi yapacağım galiba.nexus iyide dediğim gibi sd kart bile desteklemiyor o kötü işte.aslında bunun amacı cloud teknolojisini yaymaya çalışmalarıda işte bize yaramıyor abicim :)

son olarak sorum acaba 7" çok küçük olurmu yani 7" alıpda bana yetmiyor filim filan izlenmiyor diyenler oluyormu acaba?

• birde alacağım kişi facebookta poker filan oynuyor filim filanda izlemeyi seven birisi(western)

7" facebookta poker oynamaya filim izlemeye yetermi ki acaba? birde office programlarını kullanır genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANİNCE -- 18 Eylül 2012; 18:31:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.