Şimdi Ara

4 saatlik uyku (denendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
16.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem öyle ben bir gün 28 saat uyuyup bir daha koca hafta uyumamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyamiyorum simdi arkadas...
    2 gun once 4 saat uyudum,dun gece de 14 saat.Ama simdi uyuyamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu deniycem bugün bakalım
  • Gunun 20saati uyanik kalip ne yapicaksin 8 saat iyidir. Hadi ailen veya arkadaslarinla beraber vucudu buna alistirsan neyse beraber takilirsinda 4 saat uyuyup sonra herkes uyurken perili gibi dolasmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkhaninho

quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

beyler 4 saatlik uyku denen birşey var istiyen internetten bakabilir
    dün gece telefonun alarmını kurup saat 2.30 da yattım sabah saat 6:20 de hiç zorlanmadan rahat rahat uyandım bir 10 dk felan dolaştım tabi sabahın köründe yapcak birşey yok geri yattım ama harbi işe yaradı istiyenler denesin

Yatar yatmaz uyudun mu?

akıllara zarar bir soru

yavaşca aşağı iniyordum ben soracaktım gördüm gözünü kapadığın an başlar o evre işte ben 8 yada 12 saat olan versiyonu deniyorum o daha iyi oluyor .

• Uyku süresinin azalmasıyla diyabet riskinin artmasını bağdaştıran birtakım araştırmalar var.
    Ayrıca göze ışık girmediğinde salgılanan melatonin hormonunun çoğu uykuda salgılanır. Hormon yaşlanmayı geciktirir, kansere karşı korur. Yani böyle saçma bir şey yaparsan eline alırsın.
    Elektromayetik dalgalar bu hormonun salgılanmasını etkiler. Yani yattığın odada elektronik bir cihaz da açıksa iyice yan basarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 1 Temmuz 2012; 7:37:38 >
  • arada sırada zor zamanlarda iyi ama herzaman uygularsan cortlarsın...
  • Merhaba;

Günde en azından 7 saat uyumanız gerekmektedir. Uyku döngüsü farklıdır ve tam anlamıyla açıklanamamıştır. Günde en azından 4 defa REM uykusuna yatmanız gerekmektedir. Bu da en azından 7 saat anlamına gelecektir.

Boşverin 4 saat uykuyu falan, dinç ve sağlıklı yaşam için 7 saat idealdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

3 yıldır, hafta içi hergün max 5.5 saat uyuyorum, yeni çözümler arıyorum göz altlarım mor ama ben alıştım, az uyumaya alıştım saatlerce uyumak güzel ama hayatı verimli yaşamak için az uyumak gerekiyo çareler bulmak lazım. bu gece denemeye başlıcam bunu, etkili olacağına inanıyorum çünkü bazen verimli uyuduğundan 2 saatlik uyku bile gayet yeterli oluyo.

Hayatı verimli geçirmek için az uyumak gerekmiyor, erken yatıp erken kalkmak gerekiyor. 12'de yatıp 8'de kalksan bir sürü zamanın olur ve dinç olursun. 12-8 arası yapacağın işten bir hayır gelmez zaten.

hocam çok güldüm bu mesaja :) dünya insanlarının tohumları hep bu saatlerde serpilmiştir pek de hayırsız sayılmaz hani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: easymen

quote:

quote:

3 yıldır, hafta içi hergün max 5.5 saat uyuyorum, yeni çözümler arıyorum göz altlarım mor ama ben alıştım, az uyumaya alıştım saatlerce uyumak güzel ama hayatı verimli yaşamak için az uyumak gerekiyo çareler bulmak lazım. bu gece denemeye başlıcam bunu, etkili olacağına inanıyorum çünkü bazen verimli uyuduğundan 2 saatlik uyku bile gayet yeterli oluyo.

Hayatı verimli geçirmek için az uyumak gerekmiyor, erken yatıp erken kalkmak gerekiyor. 12'de yatıp 8'de kalksan bir sürü zamanın olur ve dinç olursun. 12-8 arası yapacağın işten bir hayır gelmez zaten.

hocam çok güldüm bu mesaja :) dünya insanlarının tohumları hep bu saatlerde serpilmiştir pek de hayırsız sayılmaz hani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: easymen

quote:

quote:

Tabii o iş hariç doğru.

• ben askerde 2gunde yarım saatmi ne uyudum...nedir yani bu...? diger gunleride anlatmama gerek yok sanirim..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

ben askerde 2gunde yarım saatmi ne uyudum...nedir yani bu...? diger gunleride anlatmama gerek yok sanirim..?

?
  • 8 saat uyursak ne olur?
  • quote:

Erken yaşlanmış biri; diyabet, kanser hastası ve bozulmuş bir biyolojik saat sahibi olarak verimli bir hayat geçirirsin eminim. Ayrıca hayvan gibi egzersiz yapmazsan, az uykuyla obez olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 1 Temmuz 2012; 16:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Erken yaşlanmış biri; diyabet, kanser hastası ve bozulmuş bir biyolojik saat sahibi olarak verimli bir hayat geçirirsin eminim. Ayrıca hayvan gibi egzersiz yapmazsan, az uykuyla obez olacaksın.

4 yıldır bu şekilde yaşıyorum beklenmeyecek derecede sağlıklıyım ben de anlamıyorum neden

boyum 1.76 kilom 50 bu arada kilo alsam fena olmaz dh standartlarında değilim
    yaşım 22 ama en fazla 17 yaşımda duruyorum

deneme: bu gece 3 te uyudum saati 7 ye kurdum 10 da uyandım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 1 Temmuz 2012; 17:24:38 >

• dün gece okudum konuyu deneme amaçlı uyuyacagım saatten 4 saat 20dk ileriye kurdum saati (20 dk uyuma öncesi) sabah kalktıgımda ne dinçtim nede uykusuz gittim yüzümü yıkadım belki açılırım diye olmadı 10dk sonra girdim yatağa tekrar uyudum 4 saat daha uyudum öyle kalktım 4+4 benim için ideal
  • Günlerimin çoğu zaten 4 saatlik uykuyla geçiyor.
  • 12 saat uyuyorum hala yetmiyor
  • Gozlerim agriyo ama beniimmm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.