Şimdi Ara

4 Saat Kızla Bakıştık Sonuç ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenimin düğününde kıvırcık saçlı 1,50-60 boyları arasında böyle çok güzel değilde tatlı bir kız vardı.Bende takım elbise yelek vs. kendim demiyorum etraftan milletin dediklerine göre muhteşem olmuşum. Düğün salonuna girer girmez kızı gördüm kız beni gördü bayağı bakıştık kızın yanına gidemedim bir sürü bayan vardı.Ama kız kuzenime adımı soyadımı sormuş Facebook'umu sormuş ( ne şanstır ki face kullanmıyorum) öyle kaldı şimdilik.

• 4 sattlik bakışma. Ardından reklamlar. Gelecek bölüm haftaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.50 kız mı olur csb
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    iskenderdir o
  • Etkilendiysen birakma pesini,sen de onu sor sorustur kuzenine,buyuklerine filan yada bi face ac hemen

• Nummerasını al
  • Milletimiz böyle zor bir durumdayken düğün yapıp, göbek atanlar Türk değildir.Net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Milletimiz böyle zor bir durumdayken düğün yapıp, göbek atanlar Türk değildir.Net

yok yaw
    damadımız yani kuzenim Hakkaride mavi bereli izini bitmek üzere düğünü yapmak zorundaydık. Sen evde neticeni büyütürken biz asker evlediriyoduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC447FCDF -- 17 Temmuz 2016; 19:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

Bende takım elbise yelek vs. kendim demiyorum etraftan milletin dediklerine göre muhteşem olmuşum.

Ne deselerdi kardeşim çok çirkin olmuşun mu
  • Hemen face aç olmadı telefonunu ver
  • quote:

Milletimiz böyle zor bir durumdayken düğün yapıp, göbek atanlar Türk değildir.Net

Aynen Hakkari'de 8 şehit verdiğimiz gün kızının düğününü yapan Cumhurbaşkanı gibi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

Bende takım elbise yelek vs. kendim demiyorum etraftan milletin dediklerine göre muhteşem olmuşum.

Ne deselerdi kardeşim çok çirkin olmuşun mu

bir şey demezlerdi ben sormadan gelip dediler başka zaman top gibi giyinmişsin diyenler gelip ooo "cix"( çok saçma ama aynen böyle dediler ) olmuşsun dediler
  • Artık o senin namusun oldu. Git ve kaçır. İtirâz ederse babasıyla yat, pişman olsun.

• Ya he he teyzesi ebesi yakisikli demis onu yaziyo

• Aa olmadi dansa kaldirman gerekiyodu

• Eğer sen de istiyorsan kuzenini kullan. Gitsin kıza desinki kuzenim seni gormus düğünde ve senle tanismak istiyor veya telefonun istiyor gibisinden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Milletimiz böyle zor durumdayken konu dışında bu konulara niye giriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_web

quote:

Aynen Hakkari'de 8 şehit verdiğimiz gün kızının düğününü yapan Cumhurbaşkanı gibi değil mi?

Karbon atti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • subyanci

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.