Şimdi Ara

4 pinli vga soğutucusu var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde asus 3870 ekran kartı var.fan normal devirde çok gürültülü değil ama devri yükselince çekilmez seviyede ses yapıyor.
    bende vga soğutucuau almaya kara verdim.
    önce zeotherm gx810 aldım.montajı çok kolaydı ama fan bağlantısının 3 pinli olduğunu gördüm.benim ekran kartının 4 pini var bağlantı için.
    piyasada 4 pinli bir vga soğutucusu bulamadım. acaba benim gözümden mi kaçmıştır yoksa gerçekten yok mudur?

4 pim istememdeki sebep ise ekran kartının kendisinin fan hızını kontrol etmesini istemem.

• bunu çok dert etme çeviriciler var 4 ten 3 e vs bi bakın istersen yani 4 pin diye kısıtlama kendini
  • teşekkürler.
    iyi o zaman kasmaya gerek yok.

peki zeotherm gx810 iyi bir tercih mi olur?
  • sanırsam onun testleri vardı video incelemede ona bi bak derim bende alıcam hurricane modelini görmüşsündür daha tuzlu ama eminimki performans onda yani bu benm görüşüm bugün yarın alıcam bende:) ... senin düşündüğün modelde güzel aslında testlerde 10-15 derece fark yarattığına göre demekki iş görüyor kurulumuda kolay
  • testte üst seviye diyor ama o zaman x1950 üst seviyeydi.
  • yani herşeyi zamanınla değerlendirmek lazım ama çok çok bi süre geçmedi ayrıca hangi karta takacağını sölemedin :S ... zaten bende senin almayı düşündüğünü almıcam ama fena bi soğutucu diil yinede karar senin
  • var tabii.. thermalright gibi bir soğutucu baksaydınız eğer, hem çok daha iyi bir soğutucunuz olurdu (thermalright gerçi dünyanın en iyisi) hem de fan olarak üzerine arctic cooling 9225 PWM 4 pinli fan takardınız, böylece dediğiniz olmuş olurdu, ha evet daha pahalı olurdu ama olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fan kontrolcusunuz var ise güzel ısı ölçen hiç sorun değil
  • asus 3870 atinin kartı
  • bana zerotherm daha iyi geldi zaten kartıma çok fazla uyan soğutucuda yok evet fan kontroller o da bugün geldi :D birazdan takıcam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.