Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler pc yi uzaktan kontrol hakkında bi bilgi verseniz
  • Bn jaadu ile yaptim bunlarida denerim mesela pc kapaliyken acmak gibi bir sansimiz var mi
  • Ben de şuan da 4.1 var da 4.2 den daha iyi diyolar sizce 4.2 ye geçip jb yapmalımıyım ?
  • Vatan bilgisayarda 8 gb 474 , 32 gb 608 lira.. almak isteyenler için iyi bir fırsat...
  • arkadaşlar benim ekranda koruyucu film vardı çıkartım. ekran yapış yapış oldu. suyla temizledim çıkmadı ıslak mendille temizledim yine olmdı sabun kullandım yine çıkmadı. ipodun o kaygan ekranı gitti kullanamıyorum bile bu yapışkanı ne çözer lütfen bi yardım :S ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FOR-MEN


    quote:

    Orijinalden alıntı: FOR-MEN

    Ya lütfen yardım edin jailbreakli cihazıma müzik yükeleyemiyorum sync ye bastığımda bütün uygulamalar oyunlar silinoyr.


  • @bilgehankalkan

    Ekle beni de listeye..İpod Touch 8gb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

    Vatan bilgisayarda 8 gb 474 , 32 gb 608 lira.. almak isteyenler için iyi bir fırsat...


    Kargo İle gönderiyorlarmı ?
  • Ben şimdi aletin back upını aldım 4.2 ye yükseltsem back up tan herşeyi geri yükleme şansım var mı müzik oyun vb..?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazytrex

    Ben şimdi aletin back upını aldım 4.2 ye yükseltsem back up tan herşeyi geri yükleme şansım var mı müzik oyun vb..?


    Yükleyebilirsiniz tabiki.
  • Arkadaşlar yabancı dizileri altyazıları ile beraber ipoduma uygun formata dönüştürecek bir program arıyorum.Xilisoft video converter'ı denedim ama altyazılarda türkçe karaterlerden dolayı sorun çıktı, acaba altyazılarda sorun çıkartmayan bir program var mı ? Bu arada oplayer gibi yazılımları yükleyip dizileri ordan izlemeyi denedim ama olmadı.Şimdilik tek çözüm convert edip öyle izlemek.
  • @muratdinc Any video converter öneririm ve total video converter da kullandım tek geçerim
  • Arkadaslar iPod dan diğer Telefonlara yada bilgisayarlara nasıl dosya alıp gonderiyorsunuz ? İbluenova yi yükledim ama ne telefonun Bluetooth unu gorebildi ne de telefonlar ipodu görebildi. İbluenova arada birden programdan çıkıyor problemli sanırım . İpod un kendi ayarlarindan bluetooth u actim yine görmedi ve gorulemedi. Sizler nasıl sağlıyorsunuz Bluetooth üzerinden dosya alışverişini ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qxtrml

    Arkadaslar iPod dan diğer Telefonlara yada bilgisayarlara nasıl dosya alıp gonderiyorsunuz ? İbluenova yi yükledim ama ne telefonun Bluetooth unu gorebildi ne de telefonlar ipodu görebildi. İbluenova arada birden programdan çıkıyor problemli sanırım . İpod un kendi ayarlarindan bluetooth u actim yine görmedi ve gorulemedi. Sizler nasıl sağlıyorsunuz Bluetooth üzerinden dosya alışverişini ?


    iBluenova iOS 4 üstünde çalışmıyor o yüzden veri alışverişi olamıyor. Son zamanlarda ücretli çıkan bir uygulama ile oluyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: teo46

    Arkadşlar bu hafta içinde elime geçecek :) listeye ekleyebilirsiniz gerçekten mükemmel bir cihaz(alınca yazarım)


    Kaç GB?

    32gb (cihaz elime geçti)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo46 -- 2 Nisan 2011; 13:43:07 >
  • youtube çok yavaş hatta video açılmıyor başla video clip filim online izleyebilceğimiz site varmı
  • Yeni nesil ne zaman tanıtılır arkadaşlar biliyor musunuz ?
  • Öncekilerle aynı zamanda.
  • listeye ekliyorsanız beni de ekleyin. 4g 32gb
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.