Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir tane ipod 4g sipariş verdim gg alışveriş sitesinden. Şimdi garanti konularında kafam karıştı. yanihttps://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do bu siteden bakabiliyoruz garantisine galiba. Ama Türkiye'de ürünü yaptırırken illa fatura ya da garanti belgesi mi istiyor? öyle yorumlar okumuştum sizlere de sorayım dedim.
  • Cihazın seri numarası yazan fatura gerekli.
    O faturadaki tarihten itibaren TR de 1 yıl Distribütör garantili oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Cihazın seri numarası yazan fatura gerekli.

Hocam apple ın sitesinde türkiyeyi seçince ama olmuyor (amerikadan almıştım, united states seçince sıkıntı yok) ne yapmak lazım. apple store'a falan gidip onaylatmak falan mı lazım acaba
  • Cevap gayet açık sanırım.

Cihazın seri numarası yazan fatura gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

arkadaşlar sizlere 2 sorum olacak.

itunesden yeni hesap açarken ille kredi kartı no istiyor. ülke olarak united seçmeme rağmen kredi kartı kısmında none diye bir seçenek yok.

diğer bir sorum ise bu find my ipod touch uygulaması nasıl ipodun yerini bulabiliyor onu anlamadım. itlerde bildiğimiz üzere gps yok ee ipod o an nerede nasıl anlayacak ?? eğer wifi düşünülmüşse yine saçma geldi bu bana. düşürdüğün wifi mi olması gerekiyor yani

iTunes den Free 1 app almaya çalışın.
    Üye girişi kısmına geldiğinizde Create New Account tan üyelik alın, o zaman kredi kartsız almak için None seçeneği çıkacaktır.
    None seçip üyelik için gerekli yerleri doldurun.

Şifreniz en az 8 karakter olmalıdır sayı, büyük harf ve küçük harfler içermelidir.
    Boşluk veya aynı karakteri üst üste 3 kez kullanmayın.

teşekkürler hocam.
    yalnız dediğiniz yöntem ile 2 sefer denememize rağmen bir sonuç alamamıştık. ama inat edince çözümü buldum. şu sözleşmeyi onayladığımız resim varya. onun üstünde fatura adresi türkiye değilse diye bir kısım varya oradan unitedi seçiyorsun.
    daha sonra herşey kapanıyor itunes store açılıyor.(unitede özel. ingilizce )
    tekrardan free bir appa tıklıyorsun sonra create account diyip. gerekli yerleri dolduruyorsun o zaman none seçeneği aktif oluyor.

• Bende aynı resimdekiler çıktı, dediğiniz yerden değişiklik yapmadım.
    Zaten resimleri ben ayarladım, yani işlemleri sırayla yaptım ve SS aldım.
  • Arkadaşlar selamlar. Ipod bölümünü takip etmediğim ve daha önceden Ipod Touch kullanmadığım için 60 küsur sayfada paylaştığınız bir çok bilgiden yoksunum o yüzden size şu konularda sorularım olacak, umarım bir arkadaş bu sorularımı dikkate alır.

Büyük ihtimalle 1 hafta içerisinde Ipod Touch 4 32 GB sahibi olacağım. Sanırım Jailbreak olmazsa olmazlardan ama nedir ne değildir nasıl yapılır pek bir fikrim yok. Ben sorularımı maddeleyeyim en iyisi.

1- Öncelikle ilk kez Ipod Touch sahibi olanlara önereceğiniz olmazsa olmaz uygulamalar, oyunlar, ve bu cihazı kullanma yöntemleri, püf noktaları nelerdir?
    2- 32 GB önerir misiniz? 32'den aşağı almak istemiyorum ama 64 GB da çok pahalı geliyor. 32 ideal midir sizce?
    3- Ipod Touch 4'ler için Jailbreak nasıl ve nereden yapılır?
    4- Jailbreak yaptıktan sonra yapılması gereken veya yapılmasını önerdiğiniz ilk işlemler nelerdir?
    5- Evde kablosuz modemim yok. JB'den sonra veya JB yaparken cihazı internete bağlamak şart mıdır? PC'den oyun veya uygulama indirip Ipod'a atsak olmaz mı
    6- Ipod Touch için Creative EP630 kulak içi kulaklık alacağım. Benzer fiyata daha güzel bir marka öneriniz var mı? Daha önce de bu kulaklığı kullandım ve çok memnun kaldım ama köpeğim parçaladığı için yenisini alacağım.
    7- FLAC desteği var mı bu cihazda? Yoksa uygulamalarla bu desteği getirebilir miyiz?
    8- PC'de olmazsa olmaz programlar nelerdir? (Ipod'a film atmak için convert programları, veya onun gibi programlardan bahsediyorum)
    9- En beğendiğiniz yaratıcı, eğlenceli oyunlardan kısa bir liste alabilir miyim?
    10- Bu cihaz gerçekten bu kadar iyi mi yaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Kasım 2010; 2:41:36 >

• Çok güzel yazmışın hocam şu sorular cevaplansın ana sayfaya koyulsun çok kişinin işini görür bende cevapları heyecanla bekliyorum
  • MustangGT39 hocam özellikle sana soruyorum diğer arkadaşlar da cevaplayabilir

İpod touch 4 üm geliyor yakında. Şu alltaki aparatlar benim radyo dinlemem için yeterli midir ? Başka öneriniz var mı amerikadan gelecek ona göre tavsiye ederseniz sevinirim

http://www.amazon.com/Griffin-Navigate-Line-Controller-iPhone/dp/B001IWOBLI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1290260539&sr=8-1

http://www.amazon.com/Griffin-Radio-Receiver-iPhone-iPod/dp/B003ERT46W/ref=pd_sim_e_1

Bunlarda hangi frekansta olduğunu gösteren ekran yok ipod un ekranın da mı bakabileceğiz ona. _

Bir de arkadaş ısrarla flash desteği geldi diyor bu ne kadar doğru ?

• Bir hayırsever bu soruları cevaplarsa ne ala.
    Yoksa el mecbur okuyacağız 60 sayfayı.
    Bu arada ben de 64GB olanı aldım.
    Acilen koruyucu almak istiyorum.Zagg mi yoksa Bodyguardz mı ?
    Benim sorum da bu olsun
  • Arkadaşlar sizden bir öneri bekliyorum.
    birkaç soruda sorcam

1.Fiyatı nedir bu aletin
    2.Hepsiburada vatan bimeks gibi sitelere baktım hiç birinde 4. nesil yazmıyor ipod touch yazıo
    3.Aslında amacım bir telefon almaktı fakat bütçe kısıtlı zaten bende 6300 var gayet işimi görüo
    4.Alma amacım facebook msn internet e girmek wlan olan heryerde bir uğraşım olsun istiyorum sizce doğru bir tercihmi?
    5.yanımda ipod touch ve 6300 taşımam rahat olurmu
    6.Değermi almaya ve pili ne kadar gidio
    Şimdiden çok teşekkürler
  • Şu şekilde radyo oluyor olabilir ama kesin 1 şey söyleyemeyeceğim.
    Cihaza takınca resimdeki gibi menü falan açılıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

Bir hayırsever bu soruları cevaplarsa ne ala.
    Benim sorum da bu olsun

Ben zagg kullaniyorum.Almadan önce burdaki yorumlari okuyarak bodyguardz alicaktim ama sonra kendi orjinal sitesine bakınca zagg almaya karar verdim.Artılar;
    1-Elinizi kavrayan mükemmel bir dokusu var alet elinizden kaymasin diye tasarlamişlar zaten.Ama buda bi eksi getiriyor cebine filan koyarsan tüy topluyor,gerci tüylerde hemen dagiliyor 1 kere ellemeyle.
    2-ben ilk 2 gün zagg siz kullandim bazen ellerim terleyince ekrana dokunurken rahatsiz edebiliyordu(oyun oynarken özellikle) ama zagg kullandigimdan beri öyle bir rahasizlik duygusu yasamadim.
    3-ekranda belli olmuyor gibi ,zaten görünmez olmasini bekleyemeyiz.renk bozulmasi gibi bir sorunlada karsilasmadim.
    4-home button u icinde kücük parcasi var.Güzel bir detay buda.
    Simdilik aklima gelen özellikleri bunlar sonucta karari siz vericeksiniz ama o elden kaymayi engelleyici olayi süper bir kez daha söyliyim :D(dokunmatigi etikler diye düsünmeyin kesinlikle etkilemiyor )

• quote:

Benim sorum da bu olsun

Bence Zagg daha iyi kullanıyorum. Bodyguardz'da kullanmıştım bir ara ama Zagg daha iyi oluyor hem garanti açısından daha avantajlı ömür boyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Arkadaşlar sizden bir öneri bekliyorum.
    birkaç soruda sorcam

1.Fiyatı nedir bu aletin
    2.Hepsiburada vatan bimeks gibi sitelere baktım hiç birinde 4. nesil yazmıyor ipod touch yazıo
    3.Aslında amacım bir telefon almaktı fakat bütçe kısıtlı zaten bende 6300 var gayet işimi görüo
    4.Alma amacım facebook msn internet e girmek wlan olan heryerde bir uğraşım olsun istiyorum sizce doğru bir tercihmi?
    Şimdiden çok teşekkürler

dragonstory getiricekti yada getirdi tam olarak bilmiyorum 32 ligi 500 olmasi lazimdi.Gitti gidiyor da cok satan var ürünü.Ayrica genismarket ten de alabilirsiniz.
    ipod touch tan internete girmek cok rahat ama sirf internete girmek istiyorsan baska seceneklerinde var.(Eklenti gelebilirse iyi olur ama zaten su anda facebook taki videolarin hepsini izleyemessiniz,itunes da facebookta video izlemek icin uygulamalar var ama onlarlada hepsini izleyemiyorsunuz).Telefonuzu satip iphone 3gs alabilirsiniz wi fi olmasi da gerekmez internete girmeniz icin hattiniz üzerinden girebilirsiniz.Pilinin internet icin cok gittigini söyleyemem yada benim beklentim daha fazla bilmiyorum orasini :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Benim sorum da bu olsun

Ben zagg kullaniyorum.Almadan önce burdaki yorumlari okuyarak bodyguardz alicaktim ama sonra kendi orjinal sitesine bakınca zagg almaya karar verdim.Artılar;
    1-Elinizi kavrayan mükemmel bir dokusu var alet elinizden kaymasin diye tasarlamişlar zaten.Ama buda bi eksi getiriyor cebine filan koyarsan tüy topluyor,gerci tüylerde hemen dagiliyor 1 kere ellemeyle.
    2-ben ilk 2 gün zagg siz kullandim bazen ellerim terleyince ekrana dokunurken rahatsiz edebiliyordu(oyun oynarken özellikle) ama zagg kullandigimdan beri öyle bir rahasizlik duygusu yasamadim.
    3-ekranda belli olmuyor gibi ,zaten görünmez olmasini bekleyemeyiz.renk bozulmasi gibi bir sorunlada karsilasmadim.
    4-home button u icinde kücük parcasi var.Güzel bir detay buda.
    Simdilik aklima gelen özellikleri bunlar sonucta karari siz vericeksiniz ama o elden kaymayi engelleyici olayi süper bir kez daha söyliyim :D(dokunmatigi etikler diye düsünmeyin kesinlikle etkilemiyor )

Ekranda belli olmuyor gibi demişsiniz.Ben öncelikle fotoğraflarım için aldım bu aleti onu belirteyim.
    HD olması beni cezbetti.Eğer zagg olur bodyguardz olur bir netlik ya da görüntü sıkıntısı oluşturuyorsa
    kafadan vazgeçerim.Gerçi siz renk bozulması yaşamadım demişsiniz ama benim kastettiğim bir fluluk ya da kayıp.

O zaman şöyle ekleyeyim.Bunlar dışında alternatif olarak şunu kullandım bana daha iyi geldi diyebileceğiniz ya da
    diyebilecekler varsa sevinirim.

İlgilendiğiniz için çok teşekkürler...

@Moogle teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koolandgang -- 23 Kasım 2010; 16:32:27 >

• Dragonstory den haber yokmu yeni parti geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Arkadaşlar sizden bir öneri bekliyorum.
    birkaç soruda sorcam

1.Fiyatı nedir bu aletin
    Şimdiden çok teşekkürler

Hocam ben biraz önce 525 liraya aldım 32 GB 12 taksit peşin fiyatına. her şeyi geçtim bence HD video çeken bir kameranın olması bile 500 liraya değer. Kaldı ki videosunu hiç kullanmayacağım bir cihaz, asıl diğer özellikleri uygulamaları kalitesiyle ön plana çıkan bir cihaz. 525 bu cihaza az gibi geliyor bana. Alışmışız her şeyi güzel ülkemde pahalı almaya. Böyle kaliteye bu fiyattan alınca hakkını vermediğini düşünüyor insan

• arkadaşlar itouch içindeki parçaları nasıl pc ye atarım..winamp ile demiş bazılarıda winamp görmüyor ipodu nasıl olcak yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

şu andaki telefonun seni idare edecekse ipod4 hem 100tl daha ucuz. hemde sıfır.

quote:

Orijinalden alıntı: Mooqle
    Eğer iPod'umun yanında telefon taşıyamam diyorsanız kesinlikle iPhone 3GS uygun olur. Ama tabi FIFA 11'e benzeyen yeni nesil iOS4 oyunlarını oynayamazsınız v.b. Ben olsaydım o fiyata bulsaydım sizin gibi ikileme düşerdim fakat eğer yanınızda küçük bir telefon taşıyabilecekseniz iPod touch 4 uygun olur.

Yorumlarınız için teşekkürler bende diyorum ki ipod touch ile birlikte dandik bir telefon kullanayım. ancak arkadaşlar illa ısrar ediyor sonra pişman olursun al bi iphone 3gs 4g nin özellikleri olmaz ama 3gs inde özellikleri keser bi yerden sonra sıkılırsın zaten falan diyorlar. hem telefon 3g özelliğide var 3gs in internet yaparsın takılırsın tek bi cihazda diyorlar. çok kararsızım hala :S birde kafama takılan birşey var ipod alsam telefon gibi sürekli açık kalmıcak nete gireceğimde vs sürekli açıp kapatcam. sizin için bu durum bi yerden sonra eziyet olmuyormu? cihazdan soğutmasın bu olay

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.