Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ipod touch almayi dusunuyorum ama kapasite konusunda kararsiz kaldim arasinda 70 usd fark var. 70 dolara deger mi 24 gb ?
    daha once kullanmadigim icin soruyorum oyun uygulama vs. kurdugumuz zaman cok fazla yer kapliyor mu? filmleri convert etmek uzun suruyor demissiniz 8 gb aklima yatti biraz daha bu sebeple, acip da video izlemeyi falan cok fazla tercih etmem. eger hizli oluyor olsaydi arada film falan atarim diyordum..
  • 8 Gb olan zaten tam 8 Gb değil, cihazın çalışması için gereki programlar da yer kaplıyor, sanırım 7 Gb ın altında hafıza.
    Ayrıca yeni uygulama ve oyunlar grafik olarak daha iyi olacağı için çok yer kaplayacak.
    Bence 32 Gb çok daha mantıklı bir tercih olacaktır, aradaki 100 Tl fark bence çok 1 şey değil.
  • Beyler TR de garantili satılmaya başlandı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

8 Gb olan zaten tam 8 Gb değil, cihazın çalışması için gereki programlar da yer kaplıyor, sanırım 7 Gb ın altında hafıza.
    Ayrıca yeni uygulama ve oyunlar grafik olarak daha iyi olacağı için çok yer kaplayacak.
    Bence 32 Gb çok daha mantıklı bir tercih olacaktır, aradaki 100 Tl fark bence çok 1 şey değil.

Bende de 8 GB'lık model var.Yeni çıkan oyunlar olarak düşünürsek FIFA 11 gibi bir oyun grafikten değil kadrolardan çok fazla boyutu olduğu açıklandı ki oyunu oynadıkça bunu daha açık görebilirsiniz.Bir de benim en çok önerdiğim oyun Street Fighter IV'tür.O da 284 MB'da dolaşıyor 3-4 versiyondur yeni versiyonu da o boyutta.Şuan 1 GB'a yaklaşan birkaç oyun var.Bunlardan en büyüğü de FIFA 11 fakat grafik olarak değil dediğim gibi kadro hafızası olarak nitelendirdiğimizden dolayı da bu büyük bir sorun olarak gözükmüyor.Alacak kişiye de önerim 100 TL'yi büyük bir miktar olarak görüyorsanız 8 GB size fazlasıyla yetecektir eğer devasa bir arşiviniz yoksa.

• bende bügün ilk ipod touch mı aldım..eq ayarı sizce hangisi en iyi rap dinlerim genellikle düz eq de şu anda..

yapmam gerekenleri söylerseniz sevirinirim.4.0.1 e yükselttim itunes ile.
  • 8 gb düşünmüştüm başta ama 15000 şarkılık arşiv olunca 32 alayım en azından dedim :)
  • iTunes programından kendi eq ayarınızı oluşturun. Daha sonra şarkılarınızın hepsini seçip get info dan options seçeneğine tıklayın. Eq yazan yerdeki seçimi kendi kaydettiğiniz eq ismini seçip ok deyin. Daha sonra ipod üzerinden eq yu kapatın. Bazı yerlerde de ipodtaki ayarın kapalı değilde flatta olması gerektiği yazıyor. Deneyerek hangisinin kulağınıza daha iyi geldiğine bakarak ipod üzerinde ayarı yapın.

Bu arada iTunes cihazınızı bilinmeyen bir sebep yüzünde back up yapamıyor diye bir hata alırsanız itunesdan preferances e girin devices sekmesinden tüm backuplarınızı silin ve sync hafızasını sıfırlayın, problem düzeliyor. Biraz önce başıma geldi, önceki sayfalarda yazıyor mu bilmiyorum ama eğer yeni alanların da bazılarında gerçekleştiyse yazmakta fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

iTunes programından kendi eq ayarınızı oluşturun. Daha sonra şarkılarınızın hepsini seçip get info dan options seçeneğine tıklayın. Eq yazan yerdeki seçimi kendi kaydettiğiniz eq ismini seçip ok deyin. Daha sonra ipod üzerinden eq yu kapatın. Bazı yerlerde de ipodtaki ayarın kapalı değilde flatta olması gerektiği yazıyor. Deneyerek hangisinin kulağınıza daha iyi geldiğine bakarak ipod üzerinde ayarı yapın.

Bu arada iTunes cihazınızı bilinmeyen bir sebep yüzünde back up yapamıyor diye bir hata alırsanız itunesdan preferances e girin devices sekmesinden tüm backuplarınızı silin ve sync hafızasını sıfırlayın, problem düzeliyor. Biraz önce başıma geldi, önceki sayfalarda yazıyor mu bilmiyorum ama eğer yeni alanların da bazılarında gerçekleştiyse yazmakta fayda var

kapalıda da olsa flat te olsa kendi yaptığımız equalizer geçerli olmuyor yabancı forumlarda da kimsede olmuyor siz kesin emin misiniz kendi yaptığınız equalizerin çaldığına.

• arkadaşlar şuan için en ucuza TR garantili olarak nereden alabilirim?

birde 8gb mi 32gbmi alsam diye düşünüyorum. benim müziklerim 1 gb tutar en fazla 1 gbde video desen 2gb 1gbde kendi çalışması için. 3gb
    5gbye kaç tane oyun-uygulama sığar ki? fifa nfs falan ne kadar yer tutuyor. aslında 32 gb bana göre pahalı 8gbye zar zor param yetiyor. ortalama oyun-uygulama boyutları ne kadardır?

şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar şuan için en ucuza TR garantili olarak nereden alabilirim?

birde 8gb mi 32gbmi alsam diye düşünüyorum. benim müziklerim 1 gb tutar en fazla 1 gbde video desen 2gb 1gbde kendi çalışması için. 3gb
    5gbye kaç tane oyun-uygulama sığar ki? fifa nfs falan ne kadar yer tutuyor. aslında 32 gb bana göre pahalı 8gbye zar zor param yetiyor. ortalama oyun-uygulama boyutları ne kadardır?

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

iTunes programından kendi eq ayarınızı oluşturun. Daha sonra şarkılarınızın hepsini seçip get info dan options seçeneğine tıklayın. Eq yazan yerdeki seçimi kendi kaydettiğiniz eq ismini seçip ok deyin. Daha sonra ipod üzerinden eq yu kapatın. Bazı yerlerde de ipodtaki ayarın kapalı değilde flatta olması gerektiği yazıyor. Deneyerek hangisinin kulağınıza daha iyi geldiğine bakarak ipod üzerinde ayarı yapın.

kapalıda da olsa flat te olsa kendi yaptığımız equalizer geçerli olmuyor yabancı forumlarda da kimsede olmuyor siz kesin emin misiniz kendi yaptığınız equalizerin çaldığına.

Apple ın sitesinde eq ila ilgili bir yazı vardı. İtunesdan ayarlanılan eqler şarkıya gömülüyor ipodtdan flat seçerseniz o ayarla çalıyor vs. Flat ile eq kapalı sonuç aynı gibi benim ipodumda da ama ses kalitesi gerçekte bana yeterli geliyor. Bas seslerde örneğin davulun kickleri, sanki ayrı biryerden çalıyormuşçasına küt küt diye kendini belli ediyor, gitar sesleri anlaşılır, vokaller temiz. İpod ile kulaklardaki sahne diye belirtilen olayı anlamış bulunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

arkadaşlar şuan için en ucuza TR garantili olarak nereden alabilirim?

şimdiden teşekkürler.

8 gb yetmez 32 gb al
  • arkadaşlar bu ipod 4 ü en ucuz nerede bulabilirim?

maksimum 430-440tl vermeyi düşünüyorum (kargo dahil)
  • @denixex: dragonstory satıyor. 500 verirsen 32 gblık bile alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F. Nietzsche

@denixex: dragonstory satıyor. 500 verirsen 32 gblık bile alırsın.

hocam yalnız kapıda ödeme yok sanırım dragonstroyde.

ben o arkadaşa nasıl güvencem. ilk önce ben parayı yolluycam sonra ipodu o bana yolluycak.

arkadaş güvenilir birine benziyor fakat nerden bileceksin babana bile güvenme demişler.
  • quote:

quote:

ben o arkadaşa nasıl güvencem. ilk önce ben parayı yolluycam sonra ipodu o bana yolluycak.

arkadaş güvenilir birine benziyor fakat nerden bileceksin babana bile güvenme demişler.

Sen bir ara konus dragonstory ile sesinden konuşma üslubundan anlarsın güvenilir olduğunu ben ondan aldım çok güzel alışveriş oldu arkadaslarıma da tavsiye ettim onlarda alacaklar. Sende hiç düşünmeden al bence
  • Yani dragonstory bu kadar konuşulup da halen güvenilmiyorsa bence sizde güven sorunu vardır demektir.
    Mesela yarın bana 2.000 Tl lik malzeme gelecek, adam para falan istemedi, birbirimizi görmüşlüğümüz bile yok.
    Bu işler güvenmeden olmaz.
    Al sana güvenli alış-veriş.

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=421616

http://urun.gittigidiyor.com/8GB-IPOD-TOUCH-4-NESIL-KAMERALI-CONSOLE-SHOP_W0QQidZZ32055526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 29 Ekim 2010; 19:33:14 >

• quote:

quote:

İstanbuldaysan elden alabilirsin :)
    Güven sorunu diyen arkadaşlar yanlış düşünüyor bence para kolay kazanılan bir şey değil.
  • quote:

quote:

quote:

İstanbuldaysan elden alabilirsin :)
    Güven sorunu diyen arkadaşlar yanlış düşünüyor bence para kolay kazanılan bir şey değil.

maalesef istanbulda değilim . o yüzden telefonla arayıp konuşmak lazım arkadaşla

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.