|
4 MOTİON HALDEX YAĞ VE FİLTRE DEĞİŞİMİ
-
-
Bizde de 2011 4 motion tiguan var. Km 30.000 altında. Km düşük olduğı için umursamadım. Haldex yağı piyasada var. Febi veya SWAG üretiyor, filtre pek bulunmuyor. Youtube videoları var. Bir göz atın. -
Haldex Sistemlerine Bakım yapan bir kaç yer duydum. Bir tanesi istanbul diğeri ise bursa'da.
Bursa Osmangazide "Defransiyelci Memiş" haldex sistemlerine tamir yapıyormuş.
İstanbulda "Diferansiyel Center" var. İki firmada köklü. 30 yıldan uzun süredir bu tarz işleri yapan ustalar.
Başka firmalarda uzun süredir bu işi yaptıklarını söyleyebilirler fakat onlar genelde yalan oluyor.
Ben bizzat kendim deneyimledim. Dükkan sahibi ben 20 yıldır bu işi yapıyorum diyor, adamın dükkanı 5 yıldır faaliyette.
Gidip başta anlattığım gibi şirketlerde çalışıp sonra kendi dükkanlarını açıp kendilerini avutan çok.
Memiş usta ve Bülent usta gerçekten bu işin içindeler, Marmara bölgesi için bu insanları tavsiye edebilirim. Hatta size tavsiyem yolunuz düşerse bu insanları ziyaret edin. Esnaf adamlar, misafir ağırlamasını bilirler, sohbet etmesi iyidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X