Şimdi Ara

4 Mbps Upload Alma Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • güç bela binbir telefon görüşmesi ve telekom müdürlüğüne gidilerek istenmesi sonucunda 6 aydır kullandığım 50 mbps vdsl internetime 4 mbps upload alabildim. daha önceleride uğraşmıştım fakat sonuç alamadım bu sefer nasıl olduysa kendi ilimde çalışan telekom elemanı sağolsun halletti. nasıl oldu derseniz anlatayım, önce telekomu aradım m.hizmetleri bi halttan anlamıyor malum kapattım gittim telekom müdürlüğüne. oradaki hanfendide ben anlamam ama anlayan birisine sorayım dedi ve telefon etti bana uzattı anlat derdini diye, bende karşıma çıkan beyefendiye durumu izah ettim modemde 4 görünmesine rağmen 2 mbps upload var diye. benim portu saha dolabından değiştirdiler fakat yine upload hızım aynıydı adam telefonunu vermişti allahtan aradım söyledim en son çare kayseriye telefon edeyim dedi. (aksaray/merkez'de ikamet etmeme rağmen?) ve bi yarım saat sonra bi test yapayım dedim bi baktım upload 4 olmuş gözlerime inanamadım :) akıttığım terlerime değdi sonunda. bu arada şunuda söyleyim, 24 ve üzeri hızlarda upload düşük olursa verim alınamıyor ben öyle hissettim misal 50 mbps ile pardusu chrome ile indirirken uploadı full kullanıyor. upload düşük olursa eğer download dar boğaz yaşıyor resmen. mümkün olduğunca upload yüksek olmalı ben kullanmıyorum sanmayın siz farketmesenizde web deneyimi kalitesi çok artıyor. keşke daha fazla upload alabilme seçeneği olsa, parasıyla bile alamıyoruz... (vdsl için konuşuyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buda hız testinde çıkan sonuç:

4 Mbps Upload Alma Yöntemi

Ping bu aralar yüksek aksarayda sorun var sanırım merkezdeki büyük inşaatte kablo zarar görmüş olabilir emin değilim.
    http://www.speedtest.net/result/6542587545.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 16 Ağustos 2017; 1:36:22 >

• Şu firmalara işi bilenleri alsalar arızalarda ciddi düşüş olurda malum türkiye.
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Şundan kesin eminim ki Türkiye'yi iş bilen bir avuç insan ayakta tutuyor, geri kalan kısım onların sırtından geçiniyor... Bu yaşadığım olayda bana yardımcı olabilen bir kişi çıktı o olmasa hakkım olan, parasını ödediğim hizmeti alamıyordum ve bu hep böyle gidecekti. İşi bilen kişilere gereken değer verilse ilgili pozisyonlara hep onlar getirilse çok daha farklı bir ülke olurduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya da atıyorum hale gittiniz toptan meyve alacaksınız. Satıcı satacağı meyvenin sebzenin özelliğini bilir. Bu şu şehirden geldi bu buradan geldi. Şu türde bir meyve falan der. Bilgi sahibidir. Abi bu meyve nerede yetişti diye sorduğunda ben anlamam demez oradaki satıcı.

Türkiye'nin telekomünikasyon devi, yıllardir Türkiye'nin en değerli markası seçilen şirketine çağrı merkezi bir şeyden anlamıyor. Hadi çağrı merkezinden sirkülasyon çok çok kısa eğitimler veriyorlardir.

Gidiyorsun müdürlüğe. Oradaki çalışan ben anlamam diyor. Bu müdürlükte çalışan insanlar ben anlamam deme rahatlığıni nereden buluyorlar. İkincisi bir müdürlük çalışanınin yükleme hızını bilememesi de garip. Hiç mi eğitim almıyorlar.

Şöyle Türk Telekom'da üç bin dört bin lira maaşlı bir is bulsak sırtımız yere gelmez. Müşteriye ben anlamam deme lüksüne sahipsin daha ne olsun.

Devlet memuru bile bimer falan var. Şikayet eder beni diye tırsıyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 mbps kullanıp upload hızı 2 olanlar mutlaka üzerine düşüp hızlarını yükseltsin, gerçekten çok fark ediyor. Küçük şehirlerde yaşayan benim gibi kişiler bağlı oldukları büyük şehirden bir şeyler yapılması gerektiğini bilsin yani port değişmekle falan hız yükselmiyor. Aksaray demekki Kayseriye bağlı imiş bunu öğrenmiş oldum orada artık nasıl bir işlem uyguladılarsa ancak o şekilde upload hızım arttı. Umarım bu yaşadıklarım, benim durumumda olan diğer kişilere örnek olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.