Şimdi Ara

[4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
4
Favori
24.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iide bu plexi değilki muşamba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

iide bu plexi değilki muşamba :D

evet sonradan anladım neyse buda iyi oldu plexiyi kesmek biçmek zahmetli olmazsa ince cam takacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulasmakı

resimde olduğu gibi buraya yapmayı düşünüyorum kirişin altına yapıcam en arkaya doğru

[4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS]

Duvar güzelmiş

• Çok güzel bir odan var tebrik ederim
  • Çoook hoş olmuş..Oda modifikasyonu daha hoş olmuş ama :D :D
  • teşekkürler arkadaşlar
  • HaRika oLmş eLLerine sağLık
  • güzel olmus iyide para harcamısın
  • teşekkür ederim aslında hesaplarsak o kadarda para harcamadım ama çok uğraştım o var
  • o resmini cektigin büyük höperlörün notebook girisi varmı birde kac tl civarında birde ugrastıgına degmis
  • arkadaşım açıklıyım o büyük hoparlörler direkt notebooka gitmiyor anfi var ss de kırmızı renk ile gösterdiğim sonia marka anfi+subwoofer 2+1 di ama arkasında fazladan 2 çıkışı vardı bende o çıkışlara 2 tane daha hoparlör bağladım onlarda senin sorduğun hoparlörler,
    kicker subwoofer sağ tarafta yerde de onuda sonia marka anfinin içinde bulunan dahili subwoofer çıkışını iptal ettim uclarını kicker subwoofere bağladım gayette güzel bass veriyor camları titretiyor anlayacağın

eğer anlamadığın bir şey olursa daha iyi açıklamak için uğraşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 22 Şubat 2011; 20:32:57 >

• tesekkürler birde yaklasık fiyatları ne kadar banada öyle saglma bisi lazımda tesekkürler
  • bende 2+1 sistem vardı 50 liraya almıştım eskiden bunu değerlendirerek yaptım,
    kicker subwoofer+kabini 150-200tl tutar,
    yukarda görünen hoparlörlerde mdf siyle beraber en fazla 50lira tutar daha şık olması için hazır da alabilirsin,

ben 2+1 hazır sistem almam dersen biraz pahalıya patlayabilir ama bendekinin 2 katı performans alırsın arabada takılıyken anfi vardı ordan biliyorum,
    buna uyacak en uygun anfi jameson usa505 bunun fiyatıda 150-200lira
    ama bu anfi bilgisayarlara uymuyor uyması için birde güç kaynağı alman gerekiyor destekleyecek güç kaynağıda 100lira kadar.
  • baya masraflıymıs en iyisi ben saglam bir5+1 alayım direk odanında etrafına yayıca güzel duracagını tamin ediyorum
  • evet 5+1 almak daha mantıklı hiç yoktan temiz bir sistemin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

evet 5+1 almak daha mantıklı hiç yoktan temiz bir sistemin olur

hocam kasanın modifikasyonu toplam ne kadar harcadın bide bağlantı işlemlerini nasıl yaptın yardımcı olabilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrthnkkn -- 22 Şubat 2011; 21:42:59 >
  • kasa modifiyesi için aldıklarım :
    mat sprey boya büyük boy 8tl
    plexi (muşambaymış şeffaf plexi olarak biliyordum)10tl
    1 metre şerit led ve kablosu desek max 15tl
    2 adet 8mm kırmızı ledli soğutucu (tane 10-12lira),
    kapağı kendim kestim tenekecide para vermedim ona,
    45-50 liraya modifiyesini yaptım,
    ama ben ekstra olarak performansınıda artırdım biraz,
    msi anakart aldım 100lira
    ekran kartı aldım 130lira
    işlemci aldım 130lira
    2gb ddr2 800mhz ram 30lira
    power 35lira

ucuzdan performans artırdım oyunu sağlıklı oynatmaz ama evdekilerin işini rahatlıkla görür,
    yardımcı olabileceğim bir şey olursa yine sorabilirsin.

edit : bağlantı işlemi derken ?
    şerid ledi kastediyorsan onun uclarını powerin çıkışına takman yeterli oluyor 12v fan taktığın fişlerin ucuna tutturuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 23 Şubat 2011; 0:43:19 >
  • Ucuza halletmişsin hocam.Ben de yazın yapıcam ufaktan bi' şeyler inşallah.

Bu arada imageshack'e yüklediğiniz resimler gitmiş.İmzalardan farkettiyseniz.
    Üye olup giriş yapmanız gerek.Yada alternatif olarak tnypic'e upload edin.
  • Teşekkürler çalışmanızı bekliyorum bende
    fotoğrafları üye girişli yapmıştım gittiğini gece görmüştüm giriş yaptım düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.