Şimdi Ara

4 m ye 5 degre som Sword.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gndür adam gibi bir sword bulamıyordum. Birtane bulmuştum +3 80 m çekiyorlardı.

Dw de dolanırken sos falan satan bi adam var. Baktım bi sürü sword hepsi 4 m. en az 5 kişide stala bakıyor. Konuşuyorlar alalım shildi falan. Baktım Som sword var 4 m ye adam sos sanıp yanlışlıkla koydu büyük ihtimal Magic % deside 85. Serverda bulsam en az 130 m vermek zorudna kalabilirdim bu 4 m lik sworda. Gene şansım yaver gitti kaptım swordu.

• Herkese tavsiyem. Sakın eğlence icin düşük lvl char acıp sun diziyim falan demeyin. Goldun anası ağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Herkese tavsiyem. Sakın eğlence icin düşük lvl char acıp sun diziyim falan demeyin. Goldun anası ağlıyor

ne alakası var
    benim 10 degre full +5 kıyafetlerim +7 silahlı setime giden para 1b
    37 lv adamı full sun giydirsem tutacak en fazla oda taş çatlasın 100m..
  • quote:

2 gndür adam gibi bir sword bulamıyordum. Birtane bulmuştum +3 80 m çekiyorlardı.

Dw de dolanırken sos falan satan bi adam var. Baktım bi sürü sword hepsi 4 m. en az 5 kişide stala bakıyor. Konuşuyorlar alalım shildi falan. Baktım Som sword var 4 m ye adam sos sanıp yanlışlıkla koydu büyük ihtimal Magic % deside 85. Serverda bulsam en az 130 m vermek zorudna kalabilirdim bu 4 m lik sworda. Gene şansım yaver gitti kaptım swordu.

Çok güzel walla...ÇakaLLık bi iş :)))
  • Güle güle kullan. Oyunu bırakmadan önce bende sun 8lv staff almıştım 2m golda.
  • quote:

2 gndür adam gibi bir sword bulamıyordum. Birtane bulmuştum +3 80 m çekiyorlardı.

kaç dg
  • çok ucuza kapmışsın bnde som 5 dg. fb robe altlığı 1 m e kapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Güle güle kullan. Oyunu bırakmadan önce bende sun 8lv staff almıştım 2m golda.

Ben de 8dg okudum bir an şok oldum...
  • aynı sılah gbottan ölüp önüme düşmüştü arısız baya oldu 20m e satmıstım sonra kafamı duvarlara vurdum cok aza sattım dıe :):) sans işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.