Şimdi Ara

4. Levent'ten Sabiha Gökçene nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru başlıkta açık, öğrendiğim kadarıyla E-10 isimli bir otobüs gidiyormuş ama nereden kalkıyor tam olarak daha önce binmiş olan varsa yardımcı olabilir mi ?

• moruk kadıkoye geliceksin oradan e-10 çift bilet çekiyor bilgin olsun 4.30 oldu ona biniyon geliyon 20 dakkada bir var
  • 4.levent den taksim metrosu ile, taksim.
    taksim den herhangi bir iskeleye.
    oradan da kadıköye.
    kadıköyden de e-10 ile sabiha gökçene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

moruk kadıkoye geliceksin oradan e-10 çift bilet çekiyor bilgin olsun 4.30 oldu ona biniyon geliyon 20 dakkada bir var

Kadıköyde nereden kalkıyor, denizi arkamıza aldığımızda haldun tanerin sağ tarafında mı sol tarafında mı yani iskeleden çıktığımızda?
  • taksi
  • quote:

Orijinalden alıntı: christchen

4.levent den taksim metrosu ile, taksim.
    oradan da kadıköye.

Taksime niye gidip yolu uzatsın, direk otobüsle beşiktaşta gider, iskelenin dibinde duraklar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muuuck

taksi

Öğrenciyiz aman ne taksisi :D
    Aşağı yukarı anladım beyler tamam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5Maverick2 -- 15 Haziran 2014; 21:25:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 522ST var.Havalalanının biraz uzağında sondurakta inip tekrar otobüse bineceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5Maverick2

Soru başlıkta açık, öğrendiğim kadarıyla E-10 isimli bir otobüs gidiyormuş ama nereden kalkıyor tam olarak daha önce binmiş olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Dostum 4. leventte sapire kulesinin tam karşınında otobüs istasyonu gibi bir yer var ordan kalkıyor. Sabahları ben ordan geçerken görüyorum.
  • Zaman tüneliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Orijinalden alıntı: 5Maverick2

Soru başlıkta açık, öğrendiğim kadarıyla E-10 isimli bir otobüs gidiyormuş ama nereden kalkıyor tam olarak daha önce binmiş olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Dostum 4. leventte sapire kulesinin tam karşınında otobüs istasyonu gibi bir yer var ordan kalkıyor. Sabahları ben ordan geçerken görüyorum.

Tamamdır anladım bende oradan kalkıp kalkmadığını merak ediyordum aslında sağolasın.
  • Numarasını hatırlamıyorum ama 4. Leventten geçen ve direk s.gökçen' e giden otobos var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Numarasını hatırlamıyorum ama 4. Leventten geçen ve direk s.gökçen' e giden otobos var

Tamam işte E-3 olması lazım o 4.Levent'te tam nereden geçiyor ? Emniyetevler durağı var metronun çıkışında o taraftan mı geçiyor yoksa maslak tarafına giden otobüslerin durduğu yerde mi? Yoksa başka bir yer varda ben mi bilmiyorum bilgin varsa açıklarmısın?
  • 5Maverick2 kullanıcısına yanıt
    Metronun olduğu durakta durması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: christchen

4.levent den taksim metrosu ile, taksim.
    oradan da kadıköye.

Taksime niye gidip yolu uzatsın, direk otobüsle beşiktaşta gider, iskelenin dibinde duraklar zaten.

Trafik yoğun olduğundan ben her zaman önce taksime metro ile gider, oradan başka yerlere geçerim.

63 numaraydı sanırsam, arkadaşın tavsiyesi ile bir defa bindim, kabataşa gitmek 1 saat sürdü.
  • saphire alışveriş merkezinin yanında otobüs terminali tarzında bir yer var , sabiha gökçene 20 30 dk da bir otobüs kalkıyor 2 yada 3 durak sonra sabihadasın temiz , hızlı ve kolay ulaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicey_celo

saphire alışveriş merkezinin yanında otobüs terminali tarzında bir yer var , sabiha gökçene 20 30 dk da bir otobüs kalkıyor 2 yada 3 durak sonra sabihadasın temiz , hızlı ve kolay ulaşım..

Çok sağol işte orayı öğrenmeye çalışıyordum. Yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkürler.
  • 4.Levent'ten nasıl gidilir bilmiyorum ama Levent'ten biliyorum.
    1)MetroCity'nin önünde Levent durağı var orda bekle 40B (Levent-Beşiktaş) otobüsüne bin.
    2)Beşiktaş'ta inip iskeleye git Kadıköy'e giden vapura bin.
    3)Kadıköy Metro Durağına git. Esenkent durağında in.
    4)Esenkent Metro otobüs durağından E-10 otobüsüne bin.
    5)Sabiha Gökçen Havalimanı'nda in.
    Umarım yardımcı olmuşumdur. Olduysam bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerogarip -- 16 Haziran 2014; 14:40:12 >
  • quote:

moruk kadıkoye geliceksin oradan e-10 çift bilet çekiyor bilgin olsun 4.30 oldu ona biniyon geliyon 20 dakkada bir var

20 dakikada bir kalkıyorsa çok iyi

E10 numaralı otobüs kaç dkda kadıköyden havalimanına gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

20 dakikada bir kalkıyorsa çok iyi

E10 numaralı otobüs kaç dkda kadıköyden havalimanına gidiyor?

45 dakika.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.