Şimdi Ara

4 kişi feedleyince napçan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyunda anladığım iki şey var, biri feeder bile olsa tek kişi oyun satsa o oyunu kaybediyorsun. İstersen hasarın tillahını vur istersen hasar yeme o oyunu her türlü kaybediyorsun. İkincisi ise bir oyun kazansan öbür 97891249742315647856134984631658 oyun berbat oyun küfürbazlar falan oluyor.

Benim hiç mi hatam yok tabi ki var ama ben hiç bir zaman feedlemedim ama 4 kişi rengarı rivenı yasuoyu vayne'i kha'yı gragas'ı lee sin'i hecarim'i falan feedleyince az canla kaçıyorlar ya da çok canla önüme geçip geçip öldürüyorlar ve mecbur ben de kill vermeye başlıyorum.

• Okumadım ama diamondu hak eden bronzlardan birisin galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim ama haklisin

• sen de feedle daha çabuk bitsin oyun zaman tasarrufu

• Ligi gümüş egosu "çilingir" herifler bana diayı hakeden bronzlardan birisi demesin hatta gerekirse sussun.
  • Anlamıyorum böyle dalga geçince noluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Ligi gümüş egosu "çilingir" herifler bana diayı hakeden bronzlardan birisi demesin hatta gerekirse sussun.

Gümüş değilim kanki bronzum ben.
    Edit: Kanki bu postumuda eksile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 29 Ağustos 2015; 19:51:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bronzum haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiçbir zaman feedlemedim cumlesi herseyi ozetliyor oyle bir ihtimal yok herkesin kötü maci olur camp olur mutlaka feedlemissindir onu gectim o adamin bottan aldigi killerde senin sorumlulugundur.

• Rakibe ölmemen oyunu kazanman gerektiği anlamına gelmiyor, karşındakiler ölmemekten çok daha fazlasını yapmışlarki kazanıyorlar. Ağlamak yerine ne yaparsam kazanırız diye bakın oyunlara. Herşeyi doğru yapsan bile kaybedebilirsin ama daha az kaybedersin.
  • Sen niye buraya konu açıyorsun ki? Bu bölümün adı League of Legends değil artık, Veletlerin Post Kasma Yeri diye değiştirilecek yakında. Konuya yorum olarak da şunu yazayım, bu oyun şans işi olmasaydı yani herkes hakettiği kümede olsaydı oynamanın bi anlamı olmazdı, oyun bi süre sonra sıkardı. Bu bi takım oyunu, yani şans işidir. TR'de kaliteli oyun bulamazsın, çünkü ceza sistemi yok. Biri feedler, afk kalır, küfür etmekten oyun oynayamaz, oyun gider. O kişiyi istersen 9x raporla-ki TR'de böyle bi olay göremezsin, feedleyen, afk kalan adama honor bile atarlar-ceza almaz. O yüzden kafaya takacak bir şey yok. Sen elinden geleni yapacaksın, belki 2 kişilik oynayacaksın, gerisini takıma bırakacaksın. Takım aşırı kötüyse kimse taşıyamaz zaten. Bu arada bulunduğun kümeye göre çok daha iyi oynadığını düşünüyorsan taşıyıcı karakterlere yönelmeni tavsiye ederim
    Ufak bi ekleme de yapayım, forumdaki veletlere laf yetiştirmeye çalışma, engel at geç. Şu an ben mesaj atarken, senin mesajların hariç 7 mesaj atılmış 5'i engelli bende :) Ayrıca bu bölüme konu açarken de 2 kere düşün, adam akıllı yorum alma ihtimalin çok düşük

• an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Ben anlatamıyorum herhalde. Bütün takım feedleyince sen bir item bitirememişken rengar hydra ve youmuusuyla uçunca ve sen farm yapmaya çalışırken ölünce adamlar kuleleri yerlebir edince hangi oyunu kazanmayı planlıyorsun bana bi açıklasana?

Not:Bu arada main olaf jungle.
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Abi nasıl diyim takım kötü olur falan değil aslında benimkisi(tamam kötü takım da geliyor da), mesela hatalı bi hareket yaptın hemen "olaf senin ananı bacını karını kızını..." diye mardinli serseriye bağlıyolar. Hadi onu geçtim gank(gang) atmıyorum diye ölmek nedir lan? Herif yasuoyu feedliyor bana diyor ki "olaf gang gelmedi". Sup ve adc ilişkisine hiç değinmeyecem bot lane ayrı işkence. Bir ara 2v5 oyun attık olmadı yani 3 afk.

Kafaya takarım tabi ki ben bu oyunu kafa boşaltmak için oynuyorum hepten dolduruyorlar. Kötü takım olabilir ama yani wardlı dereden j4'ün geldiğini görüp 3 kill verecek kadar da kötü olamaz yani. O-LA-MAZ. Çıldırtıyorlar.

Yani kendime güveniyorum gazlıyorum gene olmuyor.
  • onlar feedlemeden , karşı takımı mahvedecen.
  • Kardeşim bot oyunu bilmiyorsa kaxqnma ihtimalin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Anlamıyorum böyle dalga geçince noluyor?

Burayı hep bunlar sarmış kardeş yapacak bir şey yok
    Bir de bunların ünlem koyan versiyonu var
  • Birisi insanlara post kasınca bir şey olmayacağını söylesin. Yani yarbay olunca evine baklava ve çiçek getirmiyorlar. Boş yere kendinizi rezil etmeyin bari de iki üç yararlı kelime yazın.

• 4 kişi feedlerse ne yapılmamalı ?

Gelip qq konusu açılmamalı

• Riota sövcen.
  • Herkesi tek tek eksilemeye usenmedin mi?
    Bu arada haklisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.