Şimdi Ara

4 kısa bip sesi ve ekranda cpu fan error hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC açılırken bazen bir uzun 4 kısa bip sesi alıyorum ve ekranda cpu fan error hatası alıyorum (press f1 vs)
    Cpu fan doğru yere takılı.
    pc nin çalışmasında hiç bir problem yok bazen de bip sesi yok (yani sadece açılıştaki tek bip sesi var )

anakart : asus sabertooth x79
    işlemci : i7 3820
    8x4 gb kingston ram
    saphire 4850 ekran kartı
    Thermaltake 850 watt psu
    corsair gt force ssd disk ve WD 2 tb caviar green disk

• 4 kisa bip sesi ekran karti idi asuslarda hatirladigim sayin abim. acilirkende f1 hatasi fan donmemesi gibi bir sorun oldugunu sanmiyorum ama gene de kontrol etmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

4 kisa bip sesi ekran karti idi asuslarda hatirladigim sayin abim. acilirkende f1 hatasi fan donmemesi gibi bir sorun oldugunu sanmiyorum ama gene de kontrol etmekte fayda var.

Fanlar çalışıyor bir sorun yok aynı hatayı iade ettiğim p9x79 proda da alıyordum.
    Keyfe keder zaten bazen yapıyor.
    Ama yine de başka bir ekran kartı ile deneyeyim. bazen ekranda karıncalanma oluyor hdmi kablo ile oynayınca geçiyor
    edit: eski asus 775 pin anakartta aynı ekran kartını kullanıyordum benzer hata yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Aralık 2012; 11:46:21 >
  • Tamam sayin abim sen daha iyisini bilirsin.

Su is gorusmelerinden bir tanesini istanbulda ayarlayayimda gelip bakma sansi dogsun bana da :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.