Beyler 20 Dakika Önce Elektirikler Gidip Geldi 3 Saniyeline. Saat 1 den sonra elektirik kesintisi durumu yok burda kesinlikle birisi açıp kapattı şalterleri ondan eminim. Delphi de çalışıyordum 3,5 gündür açık 2 gün önce yedek aldım unuttum bi daha yedek almayı. UPS'de bu bilgisayarda takılı değildi. Kafayı yiyecem en az 500 tl zarar ettim bu şalteri kapatanı bulsam haşat ederim 500 tlyi çektim kenara 4 gündür banyo yapmadım bu iş yüzünden.
DH 1980 Doğumlular Klübü Galaxy S3, İphone 4S, İntel i7, 2 TB HDD, Asus GTX680, 8 GB RAM Motorola Atrix, Pentium 4, 500 GB HDD, 4 GB RAM,HD 5770
quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven DH 1980 Doğumlular Klübü Galaxy S3, İphone 4S, İntel i7, 2 TB HDD, Asus GTX680, 8 GB RAM Motorola Atrix, Pentium 4, 500 GB HDD, 4 GB RAM,HD 5770 ne zar kardeş sarimmi 2 tane
quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven DH 1980 Doğumlular Klübü Galaxy S3, İphone 4S, İntel i7, 2 TB HDD, Asus GTX680, 8 GB RAM Motorola Atrix, Pentium 4, 500 GB HDD, 4 GB RAM,HD 5770 ne zar kardeş sarimmi 2 tane Hacı , ben bile sql veritabanlarımı en az 10 kere yedekler 1 bulut sunucu + ftp servera atarım.
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin bi banyo yap Aborjin, bir meskende uzun zamandır yaşamış yerleşik halka verilen isimdir. Kısacası, yerli, anlamına gelir.
quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven DH 1980 Doğumlular Klübü Galaxy S3, İphone 4S, İntel i7, 2 TB HDD, Asus GTX680, 8 GB RAM Motorola Atrix, Pentium 4, 500 GB HDD, 4 GB RAM,HD 5770 ne zar kardeş sarimmi 2 tane Hacı , ben bile sql veritabanlarımı en az 10 kere yedekler 1 bulut sunucu + ftp servera atarım. delphi bu yedeklediğin zaman karışıyor bağzı yerleri hata veriyor. ben bide uzatma kablosu ups'ye bağlı zannediyordum değilmiş. kafama mıçayım valla
quote:Orijinalden alıntı: Alkolog visual studio kullansaydın böyle olmazdı visual studio'yu 12 yaşındaki bebeler kullanıyor 2 tane taslak kod biliyorlar ben senden daha iyi coder'im diyorlar. adı üstünde visual basic
quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven DH 1980 Doğumlular Klübü Galaxy S3, İphone 4S, İntel i7, 2 TB HDD, Asus GTX680, 8 GB RAM Motorola Atrix, Pentium 4, 500 GB HDD, 4 GB RAM,HD 5770 ne zar kardeş sarimmi 2 tane Hacı , ben bile sql veritabanlarımı en az 10 kere yedekler 1 bulut sunucu + ftp servera atarım. delphi bu yedeklediğin zaman karışıyor bağzı yerleri hata veriyor. ben bide uzatma kablosu ups'ye bağlı zannediyordum değilmiş. kafama mıçayım valla Cözümü yazdım 1saat 00.40 saniye kalmıştır uyarısı geldi yazmıyorum. yarın ayrıntılı gene yazarım.
quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven DH 1980 Doğumlular Klübü Galaxy S3, İphone 4S, İntel i7, 2 TB HDD, Asus GTX680, 8 GB RAM Motorola Atrix, Pentium 4, 500 GB HDD, 4 GB RAM,HD 5770 ne zar kardeş sarimmi 2 tane Hacı , ben bile sql veritabanlarımı en az 10 kere yedekler 1 bulut sunucu + ftp servera atarım. delphi bu yedeklediğin zaman karışıyor bağzı yerleri hata veriyor. ben bide uzatma kablosu ups'ye bağlı zannediyordum değilmiş. kafama mıçayım valla Cözümü yazdım 1saat 00.40 saniye kalmıştır uyarısı geldi yazmıyorum. yarın ayrıntılı gene yazarım. lan değişik sen diyon?
quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: Citizen Ne demiş programcı? ah kütüzen ah. saçına kurban /> < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 27 Mart 2013; 2:40:20 >
quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: Alkolog visual studio kullansaydın böyle olmazdı visual studio'yu 12 yaşındaki bebeler kullanıyor 2 tane taslak kod biliyorlar ben senden daha iyi coder'im diyorlar. adı üstünde visual basic saçmalama lan
quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: Citizen Ne demiş programcı? ah kütüzen ah. saçına kurban /> şu çocuga acıyın la ne yaptı size 2006 dan beri bu forumu takip ederim 1 kere citizenin siteyi çökerttiğini görmedim
quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: LightningRaven quote:Orijinalden alıntı: Atarlı Cat quote:Orijinalden alıntı: Citizen Ne demiş programcı? ah kütüzen ah. saçına kurban /> şu çocuga acıyın la ne yaptı size 2006 dan beri bu forumu takip ederim 1 kere citizenin siteyi çökerttiğini görmedim haykırdım