Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYİDE meset bey o zaman neden 6 ay evvvel AKK kalkıyor ,kalkıyormu kalkabilir kalkacak aşk seni bulabilirde ama bulmayabilirde gelebilirde gelmeye bilirde ..ben buraya niye çıktım çımışsam çıkmısımdır çıkmamışam muhabbeti yaptınIZ...
    Siz yeni nesil konsollar çıktığında x86 mimarisinin çok eskidiğini sınırlarının sonuna geldiğini ve tamamen çözüldüğünü söylemiştiniz ve siz bu tespiti ilk zamanlarda yapmıştınız bana göre taktir edilesi bir görüş gerçekçi ve dürüsttü...
    Keşke o burada da o çizgiyi yakalasa idiniz...

• Arkadaşlar dh giriş sayfasından AKK ile ilgili yazıya ulaştım vede okudum. Gerçekten yenilir yutulur gibi haber değil. Yazıyı tamamen okudum ve kusura bakmayın saman altından su yürüten bir yazıdır bu. Kısaca diyor ki AKK kalkmasın ama farklı fiyat politikaları çıksın hızlar yüzde 70 oranında insin. Bunda ne var dersiniz şimdi ksıaca arkadaşlar bu işin sonunu yazıyorum bu yazı aşağıda kalsın 1-2 seneye gelip gelip bakarsınız bu yazıya.

AKK ve düşürülen hızlar farklı olacak şekilde paketler çıkarılacak. Örnek en iğrenç en kötü internet 60tl ye patlayacak. gece 00.00 -08.00 arasında AKK olmayabilir ancak bu hizmet epey pahalı fiyattan satılacak. 100mbit internetin hızının 35mbite düşmesi için 200-300tl istenecek. Kısaca siz istediniz biz akk kaldırdık farklı hızlar getirdik olacak. Ama aslında attıkları kazığı 5 katına çıkaracaklar. Durum bundan ibaret.

Şu mesut çevik isimli moderatörün Akk ile ilgili yazısından sonra foruma el alışkanlığı ile girmek istemiyorum lütfen beni uzaklaştırın belli bir süre. Herkese bu forumda iyi günler dilerim bu akbabalar olduğu sürece herkesin akk kaldırılması ile ilgili çabası boşa gidecek. Dh halk düşmanı olmuş kapitalizmin doruklarında...

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mesut bey

İlk önce kendimi size tanıştırayım adım Ertuğrul,Ben DH'yi htc one x araştırırken sizin inceleme videonuzu izleyip beğenmiştim.Çünkü o kadar güzel telefonu bana ve bizlere anlattınız ki iyi tarafını ve kötü taraflarını iyice öğreniyorduk.Bu videodan sonra dedim artık bu telefon tam bana göre artık kafamda soru işaretleri kalmadı dedim ve gidip aldım.Bu telefonu alan çok az insan olmasına rağmen eminim sizin incelemenizden sonra bir çok alıcı bu telefonu tercih ettiler.Ben telefonu aldıktan kısa süre sonra ekran kartı incelemeleri arıyordum ve karşıma yine siz çıktınız çok mutlu oldum gözlerim sizi arar oldu emin olun her incelemenizi izliyor ve beğeniyordum sonra dedim ben bu siteye üye olmalıyım çünkü sizin anlatımınız incelemeleriniz çok kaliteli güzel oluyordu ve sonuç olarak 2011 de üye oldum.Oyunlarla ilgili bilgim veya ne zaman çıkacak diye bakabileceğim bir site bulamıyordum ve devil may cry isminde oyunu araştırırken biranda karşıma bölüm sonu canavarı adında bir site çıktı ve çok sevinmiştim.Bu siteye de üye olmalıyım diye düşündüm bir baktım DH üyeliği uyuyor o zaman daha çok sevindim çünkü sizden etkilenmiştim.BSC de giriş yapabiliyordum ve zaman geçtikçe bsc çok güzel olmaya başladı Talha bey gelince ortalık şenlenmişti ama ta ki 2016 yılına kadar bu sene ne dh'ye girmekten zevk alıyorum ne bscye çünkü kilit kadrolar gitmişti. BSC dağıldığını duyunca ve en çok yorumlarını sevdiğim o içtenlikle konuşmasına bayıldığım Talha bey artık bsc de yoktu.DH de ise durum yine aynıydı artık inceleme videoları geldiğinde açık konuşuyorum Mesut Çevik incelemesini görünce hemen kapatıyorum.Çünkü artık incelemeler çok basit bırakılmış kısaca söyle geç mantığı kurulmuş ve zorla anlatıyor gibi konuşmanız beni sıkmaya başladı.Site adı vermek doğrumu bilmiyorum ama technopat youtube kanalındaki ekran kartı olsun laptop olsun telefon olsun hepsini güzel inceliyorlar ekran kartını söküyorlar ne kadar güç tüketiyor sistem onu takip edip aktarıyorlar oyunlardaki incelemeleri acemice olsa bile en azından bir bilgi sahibi olabiliyoruz ama benim en çok sevdiğim DH sitesi bildiğiniz hiç bir şey yapmıyor artık ne telefon ne ekran kartı ne laptop ne de oyunlar hiç birini yapmak dahil istemiyorsunuz.Bizi technopatın videolarına muhtaç bıraktınız sadece size yazıklar olsun diyorum kendi kendinize o muhteşem kalitenizi düşürdünüz.Benim akk olsun diğer söylenenler olsun akk bende istemiyorum ama biz o eski Mesut Çevik beyi geri istiyoruz.Tüm forumdaki arkadaşlar aslında bunu istiyorlar.Bu zamana kadar size hiç bir şey yazmadım çünkü size ve sizlere karşı saygım sonsuzdur ama lütfen artık bizim o bildiğimiz gördüğümüz bize biz buyuz dediğiniz eski sisteme geri dönün sizlerden tek isteğim budur.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 18 Eylül 2016; 11:34:10 >

• ps4 pro çıkmadan konsolcu da olursan tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut millete siz trollsünüz diye yakınmanın anlamı nedir?Burası senin kişisel bloğun mu? Yanlı fikirlerini, algı yönetme çabasını görüp sinirleniyor olamaz mı insanlar? Yok apple ve diğerleriymiş yok akk gerekliymiş falan filan.Eleştiriye açık değilsen yapma kardeşim bu işi.Hayır bi de ego var gereksiz.Ya bu işi herkes yapıyor artık.Hem de tarafsız olarak şakşakçılık yapmadan.Kendini nimetten saymanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaeI -- 18 Eylül 2016; 12:15:09 >
  • Yok arttıran yeterince kendini gösterdin.
    Türkiyenin en büyük "AKK'ya hayır" adlı konusunun olduğu foruma, forumun editörü olarak;
    " kullanıcı olarak katlanıcaz" yazdın.
    Başka söze gerek yok arkadaşlar.
    Hadi görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 18 Eylül 2016; 12:40:05 >
  • Akk bir saçmalık ama artık şunu biliyorum bizim ülkemizde akk asla kalkmaz.
  • Mesut bey çok iyi sıva yaptığınızı eklememişsiniz sizden beklemezdim.

• Ego tavan maşallah.Insanlar yorum ve elestiride mi yapmasin ? Madem oyle istiyorsunuz yorum yapma kismini kaldirin forumdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu basliga oyle guzel verilecek bir cevap varda sinirsiz banlarsiniz diye yazamiyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Yok arttıran yeterince kendini gösterdin.
    Türkiyenin en büyük AKK'ya hayır adlı konusunun olduğu foruma
    " kullanıcı olarak katlanıcaz" yazdın.
    Hadi görüşmek dileğiyle

ben katlanmıyorum parasını verip kotasız kullanıyorum cepler dolsun
  • WE HATE YOU ÇESUT MEVİK!
  • kaç para aldınız onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Kusura bakmayın ben Orta Doğu kafasıyla yaşayanlar var diye Orta Doğu kafasıyla yaşayamam. AB üyesi olsak da olmasak da Ata'nın gösterdiği yön orası. O yöne doğru da gitmeye devam edeceğiz.

Orta Doğu kafasıyla yaşayanlar da homurdanacaksa homurdansınlar. Bu yazı zaten yüzü yeniliğe medeniyete dönük üyeler, yazmaktan vazgeçmesin; onlar yazmadıkça işte bu Orta Doğu kafalılar yazıyor bilgi değil nefret paylaşılıyoru anlatıyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Ortadoğu zihniyetinde övülecek bir şey olmadığı gün gibi ortadadır. Ülkenin kurucusundan bu kadar nefret etmek akıl tutulmasına dalalet eder.

Nefret değil, bilgi paylaşalım, dediğiniz gibi.
  • Eyyy Mesut. Sen kimsin yaa?!?
  • bir insan ne olursa olsun ama antipatik olmasın, herşey ol ama onu olma!
    şimdi eminim ''siz kimsiniz yeeaa bana akıl veriyorsunuz'' gibi düşüncülerde dönüyordur kafanızdan, çünkü yüksek ego sahibi ve antipatik olmak bunu gerektirir,
    DH çok zarar verdiginiz açık.
  • hayret konu halen devam ediyor
    ve
    super egolular tarafindan banlanmadik
    ha pardon banlanmak icin kutsaniliza dokunmak gerekiyordu degilmi cok pardon
    kahrolsun AB kohrulsun AB kahrolsun AB
    mesutun kutsalidir kendileri
  • Arkadaşlar olayı uzatmanın manası yok. Dh de reklam yapıldıgını düsünüyorsanız baska sitelerde haberleri ve incelemeleri okursunuz. Mesut bey ile bizzat tanışmıştım ve gayet iyi niyetli efendi bir insan. Her ne kadar donanımhaberde çok takılmasam da doğru işler yaptıklarını düsünüyorum. Gördügüm kadarıyla tabi
  • Mesut cidden baydın, ergenliğe yeni mi giriyorsun? Gerek yok böyle şeylere

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.