Şimdi Ara

4 Günde Cumhuriyet Dönemi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şaka değil. Şuan cumhuriyet dönemine başlamadım bile. Normalde edebiyat temelim iyidir belkide buna şimardım bilmiyorum. Şuan denemelerde 40-48 arası edebiyat çıkartıyorum. Ancak işimi garantiye almak istediğimden biraz bildiğim cumhuriyeti iyice sağlamlaştırayım diyorum.

Ne önerirsiniz ? Nereden nasıl başlayayım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şımarma oğlum şımarma

• impossibru!

banko konular, garipler, 2. yeniciler ve postmodernler.
  • Cumh olmadan sinavda 45 bile yapamazsin kardes otur calis ozellikle roman kismina

• Ben de yeni başladım nasıl bitircez kardeş bir yığın sanatçı var ezberle ezberle bitmiyor anasını satayım :)

• Günde 400 cumhuriyet sorusu çözmeni tavsiye ederim.

• 1.yeni,2.yeni,Modernizm,Saf şiir 6 soru buradan gelir modernizm uzun diğerleri kısa konular 3 günde rahat halledersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmeesra

1.yeni,2.yeni,Modernizm,Saf şiir 6 soru buradan gelir modernizm uzun diğerleri kısa konular 3 günde rahat halledersin

Kesinlikle katılıyorum. Bunlara ek olarak Yasar Kemal, Peyami Safa, Fakir Baykurt, Ahmet Hamdi Tanpınar'a bak. Ben de senin gibi sıfır sayılırım bugün yarın başlicam.

• Perşembe:Saf Şiir
    Cuma:Yedi Meşaleciler, Garipçiler, Garip Dışı Yeniliği Sürdürenler, Milli Edebiyat Zevk ve Anlayışını Sürdüren Şiir
    Cumartesi Yani Bugün:İkinci Yeni, Hisarcılar, Maviciler, 1980 Sonrası, Halk Şiiri ve Roman Anlayışları ile birlikte şuan cumhuriyeti bitirmiş bulunmaktayım. Eser-yazarda çok kötü değilim kalan saatlerdede onlara çalışacağım.

2017'de sınava gireceklere yegane tavsiyemdir. İyi birşey yaptığımı sanıp rahatlamayın ben heyecanlanıp hepsini karıştıracak bir insan olmadığım için bu yola girdim. Yaptığım şimarıklığa hala pişmanım ve şuan cidden yoruldum. 9 saat uyku ile kendimi dinlendirip yarın sınava gideceğim.

Konularınızı bitirebileceğiniz en erken sürede bitirin ve soru çözümüne başlayın. Evet hihohoho gerizekalı hihohoho gibi olmayın.

• Ben 3 haftada bitirdim ama 1980 sonrası şiir ve tiyatro yazarlarına bakmadım. Eğer 4 günde bitirdiyseniz helal olsun

• benimde 1 ay sürdü cumhuriyet arada eski testlerde çözdüm,matematik falanda çalıştım,coğrafya geometri vs.

hala sinmediğini hissediyorum yani tam anlamıyla. Cidden tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.