Şimdi Ara

4 GB Class 2 Hafiza Karti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende n86 var cihazda son zamanlarda cok kasma var . acaba bu hafiza kartiyla ilgili bir kasma olabilir mi class 2 oldugundan dolayi hafiza karti ?

• Olabilir.Class 2 çok düşük.

Hafıza kartını çıkarıp kullanmayı dene.Daha iyi çalısırsa sorun hafıza kartındadır.
  • hafiza kartini cikarttim yine kasmaya devam actim kapadim telefonu . heralde telefondan kaynaklaniyor :/ format sart anlasılan
  • hard format at.n79 da 4gb transcend class 2 kullanıyorum.3.2 gb dolu.ama kasma yok.genellikle telefon hafızasına uygulama vs. yüklemiyorum.belki ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

hard format at.n79 da 4gb transcend class 2 kullanıyorum.3.2 gb dolu.ama kasma yok.genellikle telefon hafızasına uygulama vs. yüklemiyorum.belki ondandır.

içindede degerli bilgiler var bakalim napicaz onlari ayarladiktan sonra hard atmak sart o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

hard format at.n79 da 4gb transcend class 2 kullanıyorum.3.2 gb dolu.ama kasma yok.genellikle telefon hafızasına uygulama vs. yüklemiyorum.belki ondandır.

içindede degerli bilgiler var bakalim napicaz onlari ayarladiktan sonra hard atmak sart o zaman

mesajlar rehber vs. nokıa ovi suite ile yedeklenebiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

mesajlar rehber vs. nokıa ovi suite ile yedeklenebiliyor.

sadece telefon hafizasindaki mesajlari yedekliyor ama heralde demi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Slot Ram yoksa 4 Slot Ram ?
    8 yıl önce açıldı
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hafıza kartını da bilgisayara yedekleyebilir ondan sonrada biçimlendirebilirsiniz.
  • quote:

evet hafıza kartını da bilgisayara yedekleyebilir ondan sonrada biçimlendirebilirsiniz.

hafiza karti yedeklemeyi göremedim ben nerden bulabilirim onu ?
  • quote:

quote:

evet hafıza kartını da bilgisayara yedekleyebilir ondan sonrada biçimlendirebilirsiniz.

hafıza kartındaki verileri bilgisayara kopyalarsanız olur.ben hep böyle yaparım.başka yöntemi varsada ben bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hafıza kartındaki verileri bilgisayara kopyalarsanız olur.ben hep böyle yaparım.başka yöntemi varsada ben bilmiyorum.

yok hocam ben mesajlardan bahsediyorum hafiza kartindaki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.