Arkadaslar bende n86 var cihazda son zamanlarda cok kasma var . acaba bu hafiza kartiyla ilgili bir kasma olabilir mi class 2 oldugundan dolayi hafiza karti ?
Olabilir.Class 2 çok düşük.
Hafıza kartını çıkarıp kullanmayı dene.Daha iyi çalısırsa sorun hafıza kartındadır.
hafiza kartini cikarttim yine kasmaya devam actim kapadim telefonu . heralde telefondan kaynaklaniyor :/ format sart anlasılan
hard format at.n79 da 4gb transcend class 2 kullanıyorum.3.2 gb dolu.ama kasma yok.genellikle telefon hafızasına uygulama vs. yüklemiyorum.belki ondandır.
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
hard format at.n79 da 4gb transcend class 2 kullanıyorum.3.2 gb dolu.ama kasma yok.genellikle telefon hafızasına uygulama vs. yüklemiyorum.belki ondandır.
içindede degerli bilgiler var bakalim napicaz onlari ayarladiktan sonra hard atmak sart o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
içindede degerli bilgiler var bakalim napicaz onlari ayarladiktan sonra hard atmak sart o zaman
mesajlar rehber vs. nokıa ovi suite ile yedeklenebiliyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
mesajlar rehber vs. nokıa ovi suite ile yedeklenebiliyor.
sadece telefon hafizasindaki mesajlari yedekliyor ama heralde demi ?