Şimdi Ara

4 ekime kadar kyk acilmayacakmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım nöbetçi yurtta kalıyor.Yurt sonuçları açıklanacak fakat kendi yurtlarıniza gidemezsiniz.4 Ekim e kadar nöbetçi yurtlarda kalmanız gerek dedi.Yurttaki memur söylemiş.
    Sebep olarak da bir çok bölüm üni 4 ekimde basliyor erken açmak istemiyormuş kyk.Yurt çıkanlar nöbetçi kyk da kalacakmış 4 ekime ladar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74D3132D8 -- 15 Eylül 2021; 23:49:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu doğruysa

Ulan yeminlen bunların saçmalıklarından bıktım.

Ya erken açılacak okulun civarındaki yurtları erken aç işte. Nasıl bir beceriksizlik bu. Niye hepsini kapatıyorsun?

O kadar vergi veriyoruz 2 elleriyle bir yaprağı doğrultamıyorlar ya.

Sonra beceriksizsiniz dediğimizde kızıyorlar beceriksizsiniz abi işte. Somut örnek.

• Ne zaman açıklanacakmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ulan yeminlen bunların saçmalıklarından bıktım.

Ya erken açılacak okulun civarındaki yurtları erken aç işte. Nasıl bir beceriksizlik bu. Niye hepsini kapatıyorsun?

O kadar vergi veriyoruz 2 elleriyle bir yaprağı doğrultamıyorlar ya.

Sonra beceriksizsiniz dediğimizde kızıyorlar beceriksizsiniz abi işte. Somut örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 15 Eylül 2021; 23:57:36 >

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • Kolpa haber

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.