< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74D3132D8 -- 15 Eylül 2021; 23:49:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 ekime kadar kyk acilmayacakmis
1 Mobil
-
-
Ne zaman açıklanacakmış
_____________________________ -
Onu kimse bilemez hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu doğruysa
Ulan yeminlen bunların saçmalıklarından bıktım.
Ya erken açılacak okulun civarındaki yurtları erken aç işte. Nasıl bir beceriksizlik bu. Niye hepsini kapatıyorsun?
O kadar vergi veriyoruz 2 elleriyle bir yaprağı doğrultamıyorlar ya.
Sonra beceriksizsiniz dediğimizde kızıyorlar beceriksizsiniz abi işte. Somut örnek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 15 Eylül 2021; 23:57:36 >_____________________________ Hala ayaktayım ve hala umudum var. İşte bu yüzden beni asla tam olarak yenemeyeceksiniz. Başınıza hep bela olacağım. Kudurun.
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.
Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. -
Kolpa haber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
benim okul 27 sinde açılacak kyk yurduna bizzat gittim 25 veya 26 sında yerleşebilirsiniz dediler
_____________________________ -
Böyle bir talimat vermedik biz adamlarımıza saten öyle bir şey yok öğlen saatlerinde kyk açıklanıyor sadece bekleyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bu doğruysa Ulan yeminlen bunların saçmalıklarından bıktım. Ya erken açılacak okulun civarındaki yurtları erken aç işte. Nasıl bir beceriksizlik bu. Niye hepsini kapatıyorsun? O kadar vergi veriyoruz 2 elleriyle bir yaprağı doğrultamıyorlar ya. Sonra beceriksizsiniz dediğimizde kızıyorlar beceriksizsiniz abi işte. Somut örnek. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler