Şimdi Ara

4.defa reddedildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sevgilisi olan bir kızla konuşuyoduk.aynı yerde bulunduğumuzdan dolayı sohbet muhabbet iyi samimi olmuştuk.neyse ben pes etmedim ama az önce inceden inceden bana yol verdi.

yok arkadaşlar pes ediyorum.yaparım dayanırım demiştim ama harbiden işi düşmeyen dişi hiçbir sinek benimle ilgilenmez.işimiz bitince nasılda yol verdi bana.yok arkadaş bu tipte bu boyda bu küçük kafada bu lanet suratta laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kimse bakmaz diyorum anlamıyormusunuz.çok dertliyim şuan.

offfffffffff dünya offfffffffffffffffffffffffffff niye ben abicim niye ben tamam o kadar boyu veriyorsun peki niye gerisini boş veriyorsun allahım.

hayatta en dibi gördüğünüz anı düşünün.beni ancak öyle anlarsınız.şuan o durumdayım.

• SALLLA KANKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

• dayanamıyorum abi ben bundan sonra nasıl gidip kızlara yaziyim az önce ağladım biraz.gençliğim eriyor be abey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

dayanamıyorum abi ben bundan sonra nasıl gidip kızlara yaziyim az önce ağladım biraz.gençliğim eriyor be abey
    oo sen daha o safadasın. ben liseye bile gitmedim. üniye yeni geçeceğim. o gençliğin elden gidiyor, hayatımın baharını yaşayamıyorum olayını kabul ediyorsun zamanla, bıraktım gitti diyorsun. en azından ben öyle yaptım. karı kız falan da sallamıyorum olacağı yok. benim normal arkadaşım bile yok. ben saldım gitti zaten öyle şeyleri. çok da büyük bir kayıp değil benim için. sen yine kovala tabi şansım var, buna değer diyorsan. benim için önemli değiller ben de bıraktım hiç düşünmüyorum bile.
  • Para veya tip bu ikisi yoksa çok zor artık ama 4 çok değil bence 20 defa red edilip sevgili bulan arkadaşım vardı ama kaldırmak zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokul 2. Sınıf
    8.sınıf
    Lisede platonik
    Üniversiteye hazırlıkta büyük red
    Üniversitede 3.5 yıllık bi ilişki
    3 - 4 kızla daha bi süre ilişki
    Sonuç: hiçbir kız zihnimizdeki kadar masum değil. Şu an ilikim yok olması için bi çabam da yok. İşinize bakın para kazanın gerisini halledersiniz. Baş ağrısından başka bişey yaşatmadılar bana sağolsunlar.

Tabi şanslı olanlara bişey diyemem. Ben şanssız olanlardandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.