Şimdi Ara

4. Beraberlik Ama Eminim Bu Da Şanssızlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 19 yıldır Vitor denen acayip adam hariç gelen hoca yeniyor, geçen yeniyor. 6. bile olamadığın sezonda Lorant 10 kişiyle 6 atıyor, Fenerbahçe'de her şey değişiyor değişmeyen tek şey Kadıköy'de Galatasaray'ı yenmek.
    Ta ki Aziz ile bu kulübün başına gelen en büyük belaya kadar.
    Adam yılların galibiyet serisini bir anda yenilmeme serisine çeviriyor.
    Sahasında Alex'i oynatmayıp kupa veriyor ve bugün yine berabere kalıyor.

    Ama eminim ki Aykutçulara göre bugün yine suç onun değildi. Rakip kafa toplarında etkisiz, ve senin taktiğin de orta kafa gol, ama forvetindeki adam Fernandao değil Soldado!
    Orta kafa gol oynuyoruz, açılan ortalara bakın büyük çoğunda ceza alanında sadece 1 kişi var bizden 1! Ve o da 1,79'luk Soldado.

    Elinde Valbuena gibi bir adam var, girdiği her maçı şenlendiriyor ama sen gidip Beşiktaş maçındaki gibi Alper'i alıyorsun onun yerine.

    Şu maça Fernandao ile başlasak, hani Valbuena 11 başlasa gibi fantastik bir istekte de bulunmuyorum artık Alper girdiği zaman onun yerine Valbuena girse biz gol atardık.
    Ama bu Aykut Kocaman cidden eğitilmez, gelene geçene yenildiğimiz bir dönemde doğru bildiklerimden vazgeçmeyeceğim diyen bağnaz bir hocayı destekleyenlere acil şifalar diliyorum.







  • Yıllar önce de son 10 dakikada alırdı Stochu Alexi oyuna.Hala aynı gol lazım ileriye top taşıyan adam lazım son 14 dakika kala giriyor Valbuena.Bunun izahı yoktur.

    Dediğin orta şut olayı içirde bizden bir adam var Gs den 5 kişi daha orta açıyorlar.Bu nasıl bir taktiktir bu nasıl bir olaydır biri açıklasın.

    Her zaman dediğim gibi Giuliano yerine Valbuena oynasın 10 numarada yazıktır günahtır Top yapamayan arkadaşlarını oyuna sokamayan 10 numara mı kaldı?Al Forvet oynat bir şey demem ama 10 numara oynayacak biradam değil hele arkasında Josef Topal varken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.