Şimdi Ara

4 aylık köpek yeni sahibe alışabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 aylık Rottweiler cinsi, secereli ve aşıları yapılmış, veteriner kontrolünden geçmiş bir köpek alacağım. Ancak köpeğin eski sahibine alışması nedeniyle bizim evde uyum sorunu yaşayıp yaşamayacağından emin değilim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum, köpeğin eve ve bana alışması için ne yapmam gerekir?

• 2 yaşındaki köpek alışırsa o neden alışmasın
  • Tabi ki alışır.Onunla sürekli ilgilendiğiniz sürece yavaş yavaş size alışacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can !

2 yaşındaki köpek alışırsa o neden alışmasın

quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

Tabi ki alışır.Onunla sürekli ilgilendiğiniz sürece yavaş yavaş size alışacaktır.

Teşekkürler, gönül rahatlığı ile alabilirim yani köpeği
  • Benim Köpeğim Bana 12 Aylıkken Geldi ŞU Andada Alısabileceği KAdar Alıstı Ne Desem Yapıyor Her Sözümü Dinliyor Benim Köpeğin Cinside Rottweiler
  • Ben uzun zamandır Rottweiler hastasıydım, bugün bir akrabamıza giderken de hatta yanımdaki arkadaşıma söyledim alacağım bu yakınlarda diye. Şansıma gittiğimiz akrabamın oğlu 4 ay önce satmak amacı ile almış, ancak sevdiği için beslemeye karar vermiş. Son zamanlarda ise ev sahibi ile sorun yaşadığı için istersen sana vereyim dedi. Kendisi zaten Pet Shop sahibi. Tek sorun dişi olması, ben hep erkek olsun demiştim ama olmadı

Ekleme: Mama olarak ne kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 10 Aralık 2007; 23:25:32 >
  • Adana kebap,Soğuk ayran çorbası,Çerez,Bira.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok daha büyükleri bile alışabiliyor,kesinlikle alışır.
  • Merak etme zaman alacağını sanmam daha 4 aylık.
    Bir-iki güne alışır merak etme.Birinci gün koynuna al,yatağına sok,top at o getirsin.En geç 1 haftaya ısınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Adana kebap,Soğuk ayran çorbası,Çerez,Bira.

yahu kopek alemmi yapacak?çerez bira falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre

Arkadaşlar 4 aylık Rottweiler cinsi, secereli ve aşıları yapılmış, veteriner kontrolünden geçmiş bir köpek alacağım. Ancak köpeğin eski sahibine alışması nedeniyle bizim evde uyum sorunu yaşayıp yaşamayacağından emin değilim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum, köpeğin eve ve bana alışması için ne yapmam gerekir?

Türkiye'de rottlara secere verilmiyor.Secereli diye fiyat farkı ödeme sakınKonuya gelince; 4 aylık yavrunun sana alışmasında sorun olmaz.Fakat seni tam olarak tanıması için 6 aylıktan büyük olması gerek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.