satıldı
-
-
kardeş yanlış anlamada sipay falan %40 iade veriyor senden ucuza geliyor :D
_____________________________ -
Aynen Sipay ile daha ucuza geliyor. Rakam çok olmuş
_____________________________ A.Eren -
100 tl sizin için uygun olursa alabilirim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
- Aşka Uçarsan Kanatların Yanar..!
- Aşka Uçmazsan Kanat Neye Yarar..!
- Aşka Varınca Kanadı Kim Arar...?
- Aşka Uçarsan Kanatların Yanar..!
-
110₺ vereyim sipay falan uğraştırmayın beni :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Bir bilgi de benden o zaman :) Nays şuan %50 iade veriyor aylık 35 tl'ye gelir. 4 Aylık 140'a gelir. Bu arada konu sahibine uygunsa 120 den alabilirim.
Sayenizde baya yolunu öğrendik hep birlikte , konuda baya baltalandı ama benim için önemli olan insanların faydasına bir şeyler olması , o yüzden konuyu güncelleyip konuyu baltalanmaya açık bırakıyorum, en sonunda bedava amazon prime üyesi olacak herkes
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
%50 veya %40 cashback ler varken 100 TL ya da 120 TL paralar bile çok fazla. 75 TL den fazla olmamalı. Benden yüksek teklif edenler olmuş ama 75 TL satan arkadaş için uygunsa alabilirim.
-
150 TL ye almanıza gerek yok. Nays %50 iade veriyor onunla aldığınız taktirde daha uyguna getirebilirsiniz.
He biraz sabrederseniz yılbaşı gibi Amazon zaten samsung v.s. kampanyasından binlerce amazon prime kodu dağıtır. Dağıttığı zamanda fiyat zaten iyice yerlere düşer. Onu beklerim derseniz ozaman 75 TL ye de alabilirsiniz.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler