Şimdi Ara

4 Ayda Bütün YGS Konularını İnternetten bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her gün internetten (ztv)den çalışsam ygs bütün konuları bitirebilirmiyim?

• Kesinlikle bitirirsn 4 ay 120 gün, her drsten gunluk 1 konu btrsn uste zaman bile kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

Kesinlikle bitirirsn 4 ay 120 gün, her drsten gunluk 1 konu btrsn uste zaman bile kalır

her gün bir konu bitirebilirmiyim bilmiyorum ama sonuçta 6'da staj bitio benim.
  • İnternetten sanmıyorum insan bilgisayar başında tam konsantre olamıyor bence..
  • İraden ve azmin varsa inan ki başarırsın :)
  • internetten çalışırken hoca anlatıyor not alıyorum ben öyle çalışıyorum zaten. İnş bakalım bugünden itibaren başlayacağım.
  • tarih ve coğ konusunda tamamıyla netten dinleyerek bitirdim. sayısalım. Bitirmemen için bir sebep yok. ama ne kadar faydalı olur sana bilemem. Bitirmesine bitirirsin:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 günde yks bitirmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: profeN`

tarih ve coğ konusunda tamamıyla netten dinleyerek bitirdim. sayısalım. Bitirmemen için bir sebep yok. ama ne kadar faydalı olur sana bilemem. Bitirmesine bitirirsin:D

işe yaradı mı?
  • bu sorunun cevabını bende merak ediyorum dersane ile paralel gidiyorum geçen 6 aylık ztv üyeliği aldım gayet iyi anlatıyor hemen ardından test çözüyorum ama ztvde uzun videoları izlemek ölüm gerçekten,adam anlatırken boşuna zaman kaybı dediğim yerlerde oluyor,ben yine konu anlatım kitapa döncem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum dersane ile paralel gidiyorum geçen 6 aylık ztv üyeliği aldım gayet iyi anlatıyor hemen ardından test çözüyorum ama ztvde uzun videoları izlemek ölüm gerçekten,adam anlatırken boşuna zaman kaybı dediğim yerlerde oluyor,ben yine konu anlatım kitapa döncem sanırım

ZTV'de konular güncel mi? Mesela atıyorum Kimya'da bu sene 12. sınıflarda Elementler Kimyası var. Bu konu var mı? Bir de memnun musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum dersane ile paralel gidiyorum geçen 6 aylık ztv üyeliği aldım gayet iyi anlatıyor hemen ardından test çözüyorum ama ztvde uzun videoları izlemek ölüm gerçekten,adam anlatırken boşuna zaman kaybı dediğim yerlerde oluyor,ben yine konu anlatım kitapa döncem sanırım

ZTV'de konular güncel mi? Mesela atıyorum Kimya'da bu sene 12. sınıflarda Elementler Kimyası var. Bu konu var mı? Bir de memnun musun?

bildiğim kadarıyla konular bu sene yenilenmedi ztvde. yani eski müfredat. elementler kimyası vs yok.
  • Peh, o zaman hiç gereği yok. :/ Elimde kaynak yok yeni müfredat için de, kaynak arayışındayım.
  • müfredat eski tamamen konuları bitirsen bile sıkıntı çekersin bende öyle düşünüyordum ama olmadı
    Fem simeteri kitaplarını aldım onlardan çalışıyorum ztv dende soru çözümlerine bakıyorum
    Sadece ztv ye bağlı kalma bir sürü sitede var zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_39033940/tm.htm
  • sözel çalıştıgım için verimli oldu. zaten sözelde değişen bir şey yok oldukça iyi anlatılıyor. sayısal için kullanmadım daha yorum yapamıcam
  • quote:

sözel çalıştıgım için verimli oldu. zaten sözelde değişen bir şey yok oldukça iyi anlatılıyor. sayısal için kullanmadım daha yorum yapamıcam

Sayısal için konu anlatımı süper ancak farklı soru çözümleriyle desteklemek gerekiyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

sözel çalıştıgım için verimli oldu. zaten sözelde değişen bir şey yok oldukça iyi anlatılıyor. sayısal için kullanmadım daha yorum yapamıcam

Sayısal için konu anlatımı süper ancak farklı soru çözümleriyle desteklemek gerekiyor hocam.

bilgi için teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.