Şimdi Ara

4 Ayda 23 kilo verdim SS'li !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eskiden kilolu biri olarak kilolu arkadaşların neler hissettiğini ya da neler yaşadığını az çok biliyorum. 2 sene önce 4 ay gibi bir sürede tam 23 kilo vererek hayatımı değiştirdim. Özellikle Lise 2. sınıftan sonra çok fazla kilo almaya başlamıştım. Bu üniversite 1. sınıfın sonuna kadar devam etti. Fakat bir gün, kilo vermek hiç aklımda yokken tak diye kilo vermeliyim moduna girdim. Hani öyle çok fazla takıntısı olan biride değildim. Sadece inat etmiştim. Daha doğrusu bir arkadaş ile iddaya girmiştik. Neyse ben sıkı bir diyet ve spor uyguladıktan sonra 4 ay gibi bir sürede 23 kilo verdim neticesinde. Tabi bu dediklerim 1.5 sene önce yaşanan olaylar. Aşağıdaki fotoğraflardan sizde görebilirsiniz aradaki farkı. Buradan kilo vermek isteyen arkadaşlara önerim; kesinlikle ama kesinlikle sabırlı olsunlar ve işin sonuna kadar gitsinler. 1 hafta - 2 hafta diyet yapıp kilo veremiyorum diye bırakmasınlar diyetlerini ya da sporlarını. Çünkü özellikle ilk başlarda (ilk 2-3 gün) vücut hızlı bir şekilde su kaybettiği için kilo vermiş gibi gözükürsünüz sonraki 2 hafta süresinde ise su kaybı yaşamayacağınız için kilo vermenizin çok yavaşladığını düşüneceksiniz. Fakat vücudun metabolizması ona ayak uydurduktan sonra tekrar hızlı bir şekilde kilo vermeye başlayacaksınız. Dediğim gibi ben diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum diye bir bahane olamaz. Diyet ve yürüyüş yapan herkes ama herkes kilo verebilir. Sadece istikrarlı ve sabırlı olmak gerekir. Yarım sene sabretseniz hayatınız değişebilir. Benden size söylemesi.. Neyse çok uzatmayayım işte fotoğraflar.

Uyguladığım örnek diyet menüsü ve önerilere isteyenler buradan bakabilirler..
    http://www.diyetmasasi.com/4-ayda-nasil-23-kilo-verdim-nasil-verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 3 Ekim 2014; 19:10:52 >

• Çok klişe arkadaşlar yiyin yatın abs free diye bişey var tvde ben ondan aldım six packim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendimi bildim bileli kilo almaya uğraşıp kilo alamıyorum ,Adam kilo verdim diye seviniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Çok klişe arkadaşlar yiyin yatın abs free diye bişey var tvde ben ondan aldım six packim oldu.

İroni'mi hocam
  • Boy kaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

Boy kaç

1.84
  • Donanımhaber'de herkesin 1.80 üstü, kaslı ve fit olduğunu unutmuşum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  4 Ayda 23 kilo verdim SS'li !

böylece 1 kilo daha verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Donanımhaber'de herkesin 1.80 üstü, kaslı ve fit olduğunu unutmuşum

Seni nasıl aldılar buraya 190 sarışın mavi gözlü kaslı ve yakışıklı tabelasını görmedin mi?

• Bende diyetteyim hocam şuan 90 kiloyum 95 ten düştüm ayda 5 kilo verip iki ayda 85 olmam gerekiyor okul yaklasik 1 km otede öğle arasına eve gidiyorum yürüyüş maksatlı inş.bende zayiflayabilirim.o degilde kalçayı bi kucultemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: adanalı1905

Bende diyetteyim hocam şuan 90 kiloyum 95 ten düştüm ayda 5 kilo verip iki ayda 85 olmam gerekiyor okul yaklasik 1 km otede öğle arasına eve gidiyorum yürüyüş maksatlı inş.bende zayiflayabilirim.o degilde kalçayı bi kucultemedim

Azimli olduktan sonra kesinlikle kilo verirsin. Ama doğru yoldasın bende o şekilde yürüyerek başlamıştım. Ama 1 km çok az. 2.5 km gidiş 2.5 km geliş yaparsan günde 30 dakikada yakarsın kilolarını. 3-4 aya 15 - 20 kilo bile verirsin üzerine diyet yaparsan.
  • Yararlı konu.İhtiyacı olan vardır belki hayrına up.
  • Helal olsun.

• teşekkürler
  • Kilo vermenin sırrı.

Tuzu kesecek, şekeri azaltacak, beyaz undan uzak duracaksın, sabah kahvaltısını mutlaka yapacak sadece öğünlerde yiyeceksin ve akşam yemeğini 6:30 dan sonra yemeyeceksin.

Tam tahıllı gıdalar tüketmekte büyük yarar var. Beyaz un sadece şekerdir. Kan şekerini fırlatır sonra birden düşürür açlık hissi verir doymazsınız. Tuz vücudda su toplar şişkinlik yapar, şeker ise fazlasını yakamadığınız zaman yağ yapar. Ayrıca doymuş yağlardan uzak duruğ tereyağını az yiyecek sadece zeytin yağına yöneleceksiniz.

Bunlar işin yiyecek tarafı,

Sporunuzu asla bırakmayacaksınız. Hareket şart, yürüyüş yapın, bisiklete binin kilo verdikten sonra vücudunuz hafifleyince biraz daha düşük tempo koşulara başlayın. Çöm kalk yani squat haraketlerini yapın.

Unutmayın diyet kilo vermeye yardımcı bir araçtır düzenli yeme içme ve yağı tuzu azaltılmış yiyecekler kilo vermenize yardımcı olur. Asıl klio vermenizin aracı spordur. Spor yapmaz kas çalışmazsanız yağtığınız diyet ile sadece kas yakarsınız. Kas kaybı ise çok kötüdür. Bu yüzden;

Bir gün kardio, ertesi gün ağırlık, ertesi gün yürüyüş, ertesi gün yoga tarzı esneme haraketleri gibi bir sistem oturtun. Her gün kas çalışıp kaslarınızı yormayın ya da hergün kardio yapıp kalbinizi yormayın. Gün aşırı ve düzenli şekilde çalışın.

Ve arkadaşın dediği gibi asla pes etmeyin. Uzun vadede verilmiş kilolar geri alınmaz. Ama kısa vadede spor yapmadan sadece diyetle su ve kas kaybedersiniz. Yağınız kalır ve kilo verdim rehavetine kapılırsanız yağ üstünüze yağ eklersiniz. Sabah olsun akşam olsun, yaz kış farketmez, spor yapın kaslarınızı çalıştırın.

• Siz aşırı kurallar dahil etmişsiniz işin içine. 6:30 dan sonra kesinlikle yenilmeyecek vs. Bence bu tarz kesin kurallar ve sıkı denetimler insanları diyetten soğutuyor ve başarı oranını düşürüyor. Bence bilinçli şekilde ne yiyececeğini çözdükten sonra bu kadar sıkı ve katı kurallara gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.