oncelıkle durumumu ızah etmek ıstıyorum....bınamızda astra hotbırd eutelsat ve turksat uydularına bakan 4 anten var.gereklı aparatlarla yada swıtchler le evıme 1 adet anten kablosu gelmıs durumda..
1- bu 4 uyduyu da ızleyebılecegım receıver turlerı var mı...bu uydularda olan sıfrelı kanalları bu receıver oczebılır mı..yada cozebılen receıverler varmı..varsa tavsıyelerınzıı yazarmısınız? hd kutu olması daha da ıyı olacaktır 2- ben tr den lıgtv paketı aldım..taraftar tv. ve bır dandık receıver ıle bırlıkte...onu hollandaya getırdım ..burada sadece turksat uydusunu ayarlayınca kanalları ızleyebılıyorum..ordada malesef her kanal cıkmıyor trt 1ve show tv bıle yok..eutelsat kurulumuda var bu kutuda..onu kurunca 100 un uzerınde kanal buluyor ancak hıcbırını gostermıyor..yukarda canak olmasına ragmen..bunun sebebı bnedır..acaba merkezden dıgıturkten yapılan bır sıfrelemem mı var...bu sorunu nasıl asabılırım.. zaten bu lıg tv paketınde dıger kanalları dogru durust ızleyemedıgım ıcın sıze 1. soruyu sordum ..
cevaplarsanız cok ıyı olur
herkese ıyı gunler
Turksat uzerınden cw sıstemlı anlaşma yapmısındır .bu durumda Eutelsat 7,deki irdeto yayınları izlemen imkansız